פארק הארי פוטר!

sashkashurik

New member
רציף 3/4 9

אמיתי לגמרי! ואהבתי את החתימות של אלן ריקמן.

gurke

New member
חחחחחחחחחחח אהבתי

דווקא יש כאן כמה רעיונות מדהימים.

LiRs Lullaby

New member
אהבתי.

חשבתי שאולי את משחק הקווידיץ' אפשר לעשות על מטאטאים כאלה שיהיו תלויים בעזרת כבלים, ואפשר יהיה לעוף ולנווט ככה תוך כדי משחק, למרות שנראה לי שזה יהיה די מסובך.... אנערף, אבל כל שאר הרעיונות שלך ממש טובים! אגב, לפני כמה חודשים הייתי בבלאקפול, אנגליה ויש שם איזה מקום שנקרא Pleasure Beach ורכבתי על איזה מתקן שנקרא Steeple ride או משהו כזה וזה היה עם סוסים כאלה שדוהרים על מתקן כזה, קיצר היה ממש כיף ויהיה נחמד לרכב על ת'סטראלים! הם לפחות יודעים לעוף! אני גם נורא מקווה שיהיה אפשר לבקר בטירה, כי זה נראה לי מקום גדול ומסובך יחסית לבנות...
תמיד רציתי לבקר בטירה
אז שיהיה לפחות את החדרים של כל בית, אני מנסה לדמיין את זה של האפלפאף ורייבנקלו, זה כזה מגניבבבבבבב. אה, ובשיט באגם, אפשר לעשות את הרצפה מזכוכית ולשים מתחת את כל היצורים האלה שנמצאים באגם, ובסוף השייט אפשר גם לדגדג את הדיונון הענק! יוווווווווווווווווו איזה כיף הפארק הזה נשמע! וואוו, עליתי על משהו! אולי רולינג לא ניסתה בכלל לכתוב ספר, אלא רצתה לבנות פארק שעשועים רווחי, במסווה של ספר? מוהאהאהאהאה, איזה גאונות!
אה, וגם אפשר לעשות את המבוך הזה עם כל היצורים שבו וצריך אמ, להשמיד אותם? טוב, אולי אפשר לעשות סתם מבוך שבו יהיו מותקנים כלמיני משחקי ארקייד כאלה עם המפלצות שנמצאות במבוך, לא משנה, אני בטוחה שהם יימצאו דרך להפוך את זה לחוויה מעניינת. אוי, הספר הזה כל כך מלא בדמויות שאפשר לעשות עליהם theme rides שלמים, כמו מסע עם הענקים, רכיבה בין קנטאורים, המסע הזה בגרינגוטס, משהו עם גמדוני הבית(למנוע מהם לפגוע בעצמם?), קווידיץ', שיעורים שלקוחים מביצפר (כמובן, להפוך אותם למעניינים, נניח בהרבולוגיה אפשר לעשות חממה של ממש עם כל מיני צמחים טורפים, או שיעור עם טרילוני כזה שמסבירים איך מחשבים מפה אסטרולוגית וקריאה בתה lol דיייייי יש כל כך הרבה!), אפשר לבקר במשרד הקסמים, יותר נכון, ללכת לאיבוד במחלקת המיסתורין
, ואולי אפשר גם לשחזר את הקרב האחרון עם וולדמורט, אם זה יהיה משהו בר-ביצוע. אה, וגם לשחק שחמט כמו בספר הראשון! אתם אלה ששולטים במשחק, ויש לכם את כל החלקים וכאלה, שיואווווווווווווווווווווווו אני כזו פקאצה!!!
סתאם לא, אני רק מתלהבת מהאפשרויות!

מה יא

New member
אל תגרמו לי לדמיין ../images/Emo7.gif../images/Emo96.gif

אני בחיים לא אוכל להגיע לשם D: חייבים לעשות את הוגוורטס. כ"כ. אפילו רק סיור שם. אבל זה יהיה כזה מגניב. וחדר הסודות!!!!!!111 והדובשנרייה, וכל הפונדקים והכל. אני לא רוצה לדמיין D:

יובי14

New member
יהיה מגניבב..

אם תיהיה רכבת שדים כזאת בתוך הוגוורטס.. כאילו לראות את כל החדרים והכיתות והכל ושבאמצע פתאום יקפוץ עליך הברון המגואל או משוו.. וגם מלא רכבות הרים של גרינגוסט ומחלקת המסתורין.. וגם שכל החנויות יהיו כאילו בסימטן דיאגון או הוגסמיד ויהיו ש חנויות מזכרות והחנות של הוויזלים והדובשנירה וכאלה..

LiRs Lullaby

New member
למה רכבת שדים?

אפשר פשוט לעשות סיור מודרך כזה בין הכיתות, ובין לבין הרוחות יצוצו כזה בין הפינות.

צלליות

New member
ווואו איזה כיף! אולי נעשה כזה גם בארץ?

ויש לי כמה רעיונות מה לעשות: 1. את הוגוורטס חייבים לעשות! עם הכל: הכיתות (לא חייבים את כולם זה יותר מידי גדול), המעברים הסודיים, החדר של המנהל, הרוחות, הינשופים, האולם הגדול, החדרים של הבתים, וכו'. 2. היער האסור עם חיות וירטואליות. אהה אפשר לעשות את החיות בתלת מימד וללכת שם עם משקפיים מיוחדות כאלה שבכל פינה יש חיה מוקרנת על מסך ואתה רואה אותה בתלת מימד =] 3. את הוגסמיד/סימטת דיאגון כולל החנות של פרד וג'ורג', הדובשנרייה, שלושת המטאטאים... אבל באמת למכור שם דברים למשל שלושת המטאטאים שיהיה מסעדה. 4. אחרי היציאה של הספר השביעי לעשות את הקרב של הארי וולדי. יואו זה יהיה ממש שווה.. מי בא איתי?

צלליות

New member
כדי שיהיה יותר זול להגיע

וגם כדי שנגיע יותר מהר... אבל חוץ מזה אני לא חושבת שזה יהיה אותה רמה אם יעשו כזה בארץ (לא שיש לי משהו נגד ישראל חלילה) כי זה בטח יהיה פחות מושקע ועם פחות תקציב..

LiRs Lullaby

New member
נו, אז עדיף כבר שיהיה מושקע

למה להסתפק בפחות רק כדי שיהיה משהו בארץ?

צלליות

New member
אממ לא יודעת

האמת חשבתי על זה שהוא יהיה פחות מושקע רק כששאלת..

sashkashurik

New member
ועכשיו תגידי,

למה צריך לחכות ש מישהו יעשה משהו כזה בארץ? נתת עכשיו רעיונות מדהימים! (אני בחיים לא הייתי חושבת על זה). אפשר לעשות את זה ברמת יחיד (יוצאים לפארק, בונים ב"כאילו"), או ברמה קצת יותר גבוהה ולהרוויח המון כסף על הסטארט אפ.

כן בדיוק קראתי את זה ....

יוווווו הלוואי שיצא לי איי פעם להיות שם למרות שהסיכויים שלי הם אפסיים ... ואני כבר מדמיינת שעוד 20 שנה שאני יהיה נשואה + ילדים אני אסה לשם אבל אז אני יהיה זקנה מדי .....
טוב ונחזור לאופטימיות ....... אלו לי כמה רעיונות של מתקנים שיכולים להיות שם ....: * משחק שח מט ענק (ספר 1 ) * מבוך (ספר 4 ) *כרכרות שנוסעות לבד - במיקרה של הספר נוסעות בזכות החיות הבילתי נראות במיקרה של הלונפארק נוסעות על מנוע - (ספר 5 ) *אם ואם יהיה לי עוד רעיון אתם כבר תדעו .....

LiRs Lullaby

New member
כבר נכתבו כאן כמה רעיונות טובים.

בכלל, הספר הזה כאילו נועד להפוך באיזשהו שלב לפארק, זה פשוט מתבקש.

למעלה