אהבתי.
חשבתי שאולי את משחק הקווידיץ' אפשר לעשות על מטאטאים כאלה שיהיו תלויים בעזרת כבלים, ואפשר יהיה לעוף ולנווט ככה תוך כדי משחק, למרות שנראה לי שזה יהיה די מסובך.... אנערף, אבל כל שאר הרעיונות שלך ממש טובים! אגב, לפני כמה חודשים הייתי בבלאקפול, אנגליה ויש שם איזה מקום שנקרא Pleasure Beach ורכבתי על איזה מתקן שנקרא Steeple ride או משהו כזה וזה היה עם סוסים כאלה שדוהרים על מתקן כזה, קיצר היה ממש כיף ויהיה נחמד לרכב על ת'סטראלים! הם לפחות יודעים לעוף! אני גם נורא מקווה שיהיה אפשר לבקר בטירה, כי זה נראה לי מקום גדול ומסובך יחסית לבנות...
תמיד רציתי לבקר בטירה
אז שיהיה לפחות את החדרים של כל בית, אני מנסה לדמיין את זה של האפלפאף ורייבנקלו, זה כזה מגניבבבבבבב. אה, ובשיט באגם, אפשר לעשות את הרצפה מזכוכית ולשים מתחת את כל היצורים האלה שנמצאים באגם, ובסוף השייט אפשר גם לדגדג את הדיונון הענק! יוווווווווווווווווו איזה כיף הפארק הזה נשמע! וואוו, עליתי על משהו! אולי רולינג לא ניסתה בכלל לכתוב ספר, אלא רצתה לבנות פארק שעשועים רווחי, במסווה של ספר? מוהאהאהאהאה, איזה גאונות!
אה, וגם אפשר לעשות את המבוך הזה עם כל היצורים שבו וצריך אמ, להשמיד אותם? טוב, אולי אפשר לעשות סתם מבוך שבו יהיו מותקנים כלמיני משחקי ארקייד כאלה עם המפלצות שנמצאות במבוך, לא משנה, אני בטוחה שהם יימצאו דרך להפוך את זה לחוויה מעניינת. אוי, הספר הזה כל כך מלא בדמויות שאפשר לעשות עליהם theme rides שלמים, כמו מסע עם הענקים, רכיבה בין קנטאורים, המסע הזה בגרינגוטס, משהו עם גמדוני הבית(למנוע מהם לפגוע בעצמם?), קווידיץ', שיעורים שלקוחים מביצפר (כמובן, להפוך אותם למעניינים, נניח בהרבולוגיה אפשר לעשות חממה של ממש עם כל מיני צמחים טורפים, או שיעור עם טרילוני כזה שמסבירים איך מחשבים מפה אסטרולוגית וקריאה בתה lol דיייייי יש כל כך הרבה!), אפשר לבקר במשרד הקסמים, יותר נכון, ללכת לאיבוד במחלקת המיסתורין
, ואולי אפשר גם לשחזר את הקרב האחרון עם וולדמורט, אם זה יהיה משהו בר-ביצוע. אה, וגם לשחק שחמט כמו בספר הראשון! אתם אלה ששולטים במשחק, ויש לכם את כל החלקים וכאלה, שיואווווווווווווווווווווווו אני כזו פקאצה!!!
סתאם לא, אני רק מתלהבת מהאפשרויות!