פארק הארי פוטר!

gurke

New member
פארק הארי פוטר!

לא כתבו פה על זה אני רואה...אז תקשיבו. הכריזו רשמית על הקמת פארק הארי פוטר. הוא ממש ממש מגניב, יש בו קונספטים וכאלה.. יש כבר ציורים של איך הוא יראה..תותחי! ראיתי במוגלנט

The T Shirt

New member
שמעתי עליו לפני כמה חודשים

נקווה שיהיה משהו שווה, ושתיהיה לי הזדמנות לבקר בו מתישהו בשנים הקרובות.

gurke

New member
גם אני שמעתי עליו בתור תכנון וזה

אבל לא רשמי
ועם תמונות והכל... אני כל כך שם! מתישהו XD

sashkashurik

New member
ידעתי על זה כבר מזמן,

אבל לא ראיתי תמונות. זה נראה מ-ש-ג-ע!!!!!!! נראה לי, אני עוברת לגור שם.

m i a o o

New member
רעיון טוב. ועכשיו ברצינות - אולי באמת אפשר

לארגן טיול קבוצתי של מיש שירצה לבוא מהפורום בעוד 3 שנים בערך לאורלנדו, אבל יש זמן...

m i a o o

New member
אם כבר שנתיים וחצי. אמרו שזה ייפתח בסוף 2009

או 2010. אבל עוד שנתיים וחצי אני עדיין אהיה בשירות לאומי, לכן עיגלתי את זה ל-3 שנים. בעיקרון אני אמורה להשתחרר מהשירות הלאומי בסביבות אוקטובר 2010, שזה בעצם קצת יותר מ-3 שנים...

sashkashurik

New member
../images/Emo41.gifועכשיו, כשכולם אמרו "וואו, איזה כיף",

וראו תמונות, איזה, לדעתכם, שעשועונים יהיו בפארק? אני מתכוונת לרכבות הרים, קרוסלות וכו', מה שנקרא בקיצור, RIDES. מה אתם רוצים שיהיה בפארק? למה הייתם רוצים לעלות? אני עצמי לא עולה על מתקנים (מקבלת סחרורת רק מלהסתכל על קרוסלות
), אבל הייתי רוצה לפחות לראות כמה מתקנים ששווה לראות או לנסות. בא לי כמה לראש (בינתיים): 1. חייבים לעשות משהו עם מטאטאים. מה, אני לא יודעת (נטולת דימיון לגמרי
, אולי למישהו יש רעיון?) 2. הכניסה לחדר הסודות חייבת להיות איזשהו RIDE. 3. מחלקת המסתורין (אולי רכבת?) מה דעתכם, תזרקו רעיונות, נעשה לנו פארק וירטואלי.

m i a o o

New member
גרינגוטס. אולי תהיה רכבת הרים חשוכה עם

לפידים בצדדים ויראו את כל הכספות וכו'.

m i a o o

New member
יש לי עוד כמה רעיונות נחמדים!

1. טיסה על היפוגריף מכאני. 2. ביקור בדובשנרייה (חנות ממתקים) ובפונדק שלושת המטאטאים (מסעדה). 3. שייט באגם שאולי יהיה ליד הוגוורטס. 4. מרכבות עם סוסים במקום ת'סטראלים. 5. הטחת גופנו על הקיר ברציף 9 ושלושה רבעים. 6. טיול מפחיד ביער האסור. 7. תצפית על כל הפארק מהמגדלים של הוגוורטס. 8. ביקור בכיתות, במגדלים של כל המועדונים, במשרד של המנהל/ת, בספריה וכו'. 9. חנויות של שרביטים, גלימות, ספרים, ובקיצור – חנות מזכרות במסווה. 10. החנות של האחים וויזלי (יהיה מצחיק אם פרד וויזלי המקורי יבוא לעבוד בחנות וינהל אותה). 11. קבלת חתימות מאלן ריקמן. 12. ייעוץ מקצועי לזוגיות ואהבה עם וולדמורט. 13. משחק קווידיץ' ע"י יצירת חלל ללא השפעת הכבידה. 14. אם אתם עוברים את וילון הפרגוד, אל תתפלאו אם לא תוכלו לצאת משם. אה, וד"ש לסיריוס. אני בטוחה שיהיו פה כמה שינסו לדבר עם הדיוקן של דמבלדור במשרד של המנהל/ת. (נא לא לקחת את כל מה שנאמר כאן ברצינות. דמט, למה אני ערה בשעה כזו כשיש מחר בגרות בתנ"ך?)

למעלה