פארסת 48 השעות

Thats

New member
פארסת 48 השעות

48 השעות שניתנו לערפאת במטרה להשקיט את מרצחיו נהפכה למטרה ולא לאמצעי. זה פשוט מגוחך. מה יקרה אם אחרי ה48 שעות יחזור ערפאת לסורו? ונאמר וערפאת ישקיט במעט את השטח? אז מה? אז נרוץ שוב ככלבלבים לשולחן הדיונים? כדי לחזור לשולחן הדיונים, יש להחזיר את המצב לקדמותו קודם לתחילת האינתיפאדה שלו. לצורך כך יש לדכא אותו בכוח כי זו השפה היחידה שהוא מבין. 8 שנים התקשקשו איתו בדיפלומטיה והוא השתין עלינו בקשת גדולה. ותארו לכם, שהיו כאן יהודים שעזרו לו לפתוח את המכנסיים שלו לצורך כך. השלב הבא בפארסה המתרחשת עלינו יקרה בעוד יומיים בו יתחילו לפמפם לנו כי "אכן, היתה ירידה משמעותית בירי ובפיגועים (כלומר נהרגו ונפצעו רק כך וכך) ואי לכך, המשא ומתן יימשך עד למציאת פתרון". חבל על הזמן שלנו. Thats all folks

המעש

New member
הזמן שלך חסר ערך....Thats !

שרון לא חושב כמוך, ראה ידיעה: שרון הורה לצה"ל להפסיק כל פעולה יזומה נגד הפלסטינים בעקבות התייעצויות, הורה הדרג המדיני לשר הביטחון, בנימין בן אליעזר להנחות את הצבא להפסיק כל פעולה יזומה נגד הפלסטינים ולשמור על איפוק מקסימלי בתגובות לירי פלסטיני על מנת לא לתת כל עילה לפלסטינים ללבות את האש ולהאשים את ישראל באי עמידה בהפסקת אש. במשרד הביטחון אומרים כי ההחלטה התקבלה לאחר דיונים ביטחוניים שקיים שרון עם שר הביטחון, שר החוץ ועם שרים בכירים נוספיעם בממשלתו. הכוונה היא כעת לבחון את עמידתם של הפלסטינים בהתחייבות להפסיק את האש ואת שליטתו של ערפאת בשטח ועל אנשיו. הרקע להנחיית הדרג המדיני הוא הצהרתו של ערפאת להפסיק את האש. בצה"ל אומרים כי החיילים יפתחו אש רק במקרים בהם יהיו בסכנת חיים. (אטילה שומפלבי)

Thats

New member
למעש היקר

לצערי שרון לא מוביל את המדינה (למרות נסיונותיו הפאתטיים להראות שהוא בעל הבית). שרון מובל בידי "יזמי אוסלו" גם בשעה זו. אני מניח שעכשיו אתה ואחרים מרוצים מזה שיש הפסקת אש. אולם יש לשאול את עצמנו באיזה מצב נמצא את עצמנו במידה ואכן "תפרוץ" הפסקת אש, מה שלדעתי בלתי סביר בעליל, בהכירנו את הדמויות הפועלות. והמצב בו נהיה יהיה קשה מאוד. לאחר 800 הרוגים ואלפי פצועים נשב עם ערפאת, ומה אז? ישראל איבדה את יוקרתה, את בטחונה ואת כוח ההרתעה שלה מאז פרוץ אינתיפאדת אל אקצא. המוסלמים משתוללים ובונים בהר הבית בלי אבחנה, ערביי ישראל מכינים את "מאורעות 2001" (ולראיה, ראה את החדשות בדבר כפר הבדואים בידיה, המשבחים את בין לאדן וקוראים לו לבוא לכאן לטבוח ביהודים). השיקולים של מדינת ישראל חייבים להיות עתה שיקולים לטווח בינוני וארוך.אסור לנו להסתפק בתחושה קצרת טווח של "שקט מדומה". ישראל חייבת להתחיל להילחם אם חפצת חיים היא. ועכשיו, תוכל לקרוא לי "אוהב מלחמה". Thats all folks

המעש

New member
אין לך ולימין חזון.... Thats היקר!

לימין אין כל תשובה להסכם אוסלו - אני מציע תוכנית חדשה, לפני שנאלץ לברוח מהשטחים עם הזנב בין הרגליים, על הממשלה להודיע לכל באי עולם, כי נכרת שלום חד-צדדי בינינו לבין הפלסטינים, לפרק את כל ההתנחלויות ולחזור אל הקו הירוק – אם אי-פעם הפלסטינים ירצו להצטרף להסדר שלום, הם מוזמנים לעשות כן, בכל רגע! ומהיום והלאה יש להפריח את שממת הנגב, לשפר את איכות החיים ואת כל המיליארדים ששפכנו על המתנחלים להעביר לשיפור רמת החיים של שכבות המצוקה!

Thats

New member
אני לא בא להגן על הימין

אבל הטירוף של השמאל עבר כל גבול, כמו גם טירופך אתה לעקור מאות אלפי ישראלים מבתיהם. אתה גאה ובטוח במדינתך כאילו שאתה חי בשוויץ אבל לצערי אתה חי במזרח התיכון הפרוע וישראל כבר אינה מדינה חזקה כמו שהכרנו וכוח הרתעתה נשחק לחלוטין בעיקר בזכות מנהיגי השמאל המטורף ומי שמדמיין כאן והוזה כאן זה אתה. מדינת ישראל נמצאת בסכנה קיומית גדולה ביותר. מדינת ישראל צריכה להיות מספיק אטרקטיבית להביא לישראל מליוני יהודים ולצערי היא רק מבריחה אותם. אז אפשר גם יהיה להתגבר על הבעיה הדמוגרפית אבל להסתלק מההתנחלויות רק כי ערפאת רוצה זאת? שיסתלק הוא! Thats all folks

המעש

New member
הזיות השלום של השמאל.....

עדיפות על הפחדים שאתה חי בהם - אני הרי מציע לך שלום חד-צדדי, למה כל הזמן אתה חוזר לשמאל?

אבו-דני

New member
בוא נצא מנקודת הנחה שיצאנו

יצאנו מהשטחים גם מהגליל והמשולש לא רק מהגדה.. ואם יתחיל כמצופה ערפאת להפגיז את לב ישראל אז מה הצעתך? יש לך רעיון אחר פרט מלהגיש את הלחי השניה?

המעש

New member
למה לצאת מהגליל והמשולש?

כרגיל אצל הימנים זה הכל או לא כלום - להפגזות יש לנו תשובה אבל נגד המתאבדים לא נוכל בלי לסגור את הגבול!

אבו-דני

New member
להפגזות יש לנו תשובה?

ספר לי מה התשובה כדי שארוץ למטכ´ל ואספר להם על המציאה.. אולי יצליחו לעצור את פגזי המרגמה על קיבוצי הסביבה

אבו-דני

New member
טוב אם כך משנתגלה טיפשותך הרבה

הסתיימה כל הבנה וכל דיון עם חדל אישים שכמוך

המעש

New member
חדל אישים ......אבו-ענטר!

הוא זה שלא מאמין בכוחו של צה"ל!

Thats

New member
חדל אישים הוא זה

המסרב לראות את הכתובת על הקיר.