פארסקייפ

ronaldiniho3

New member
פארסקייפ

האם AXN הולך לשדר את כל 4 העונות של פארסקייפ ברציפות? סדרה מצויינת אגב...

ronaldiniho3

New member
ושמעתי שיש גם איזה סדרת המשך לפארסקייפ.. האם

גם אותה AXN ישדר?

nick at noon

New member
אני לא יודע לגבי סדרת המשך

דובר על פרקי אינטרנט אבל לא נעשה שום דבר בנושא. אולי התכוונת למיניסדרה. זאת באמת שאלה טובה: המיני סדרה תשודר בערוץ אחרי סיום הסדרה?

לא סדרת המשך אלא...

מיני סדרה בת שני חלקים ששוגרה בהולמרק. היא ממשיכה ישירות מהסוף של העונה הרביעית.

niva28

New member
אפשר לשאול למה אין פרומאים לסידרה

אני לא רואה בשום מקום התיחסות לסידרה לא לפני שהתחילו לשדר אותה ולא עכשיו יש סיבה שמתעלמים מהסידרה ?????????

עזבי, חבל על האנרגיות

גלללי בוחרת להתעלם מהשאלות הנוגעות לעובדה הזו ולכל דבר שקשור לסדרה (כמעט) אם תלכי דף אחד אחורה תראי שכבר השאלה נשאלה בעבר, ואפילו בשרשור שבו גלללי הבטיחה שיהיו פרסומים בערוץ. אבל כלום לא השתנה, וחוץ משורה מסכנה שמופיעה בזמן שידור סטארגייט (בדר"כ) שאומרת שיש מרתון ביום שישי, אין שום אזכור לסדרה. הקטע הוא שאפילו לפני שעת השידור של התכנית, אין אפילו פרומו שאומר "מיד... פארסקייפ" כמו לפני כל תכנית אחרת. הם פשוט שמים פרסומות לסדרות אחרות הדפיקות!

גללללי

New member
חבל שהמידע שלך אינו מדויק

ראשית אין שום התחייבות לעשות לכל סדרה בערוץ פרומו (אף ערוץ לא עושה לכוווול סדרה פרומו), וגם אצלנו יש סדרות רבות שלא זכו לפרומואים. לסדרה הזו אין פרומו רגיל אלה יש אזכורים בבאנרים ובסטריפים שמציינים את היום והשעה. ולסדרה כן יש פרומו שאומר "מיד" . אני לא מבינה את ההתמרמרות בנושא? הרי בפורום הודיעו על כך כמה וכמה פעמים כולל על המרתון בימי שישי. יש לוחות משדרים של הערוץ ובהם מופיעים הסדרות עם שעות השידור. ולגבי התגובה המזלזלת - אני לא מכירה עוד ערוצים אחרים שעונים כך בפורום לשאלות הצופים? יסמין מנהלת הפורום מעבירה את השאלות שלכם לצוות הערוץ ואז כותבת בפורום את התשובות. כמו כן לכל שאלה \ בקשה \ הערה יש את [email protected] שם עונים לשאלות הצופים. בברכה, צוות הערוץ

אני לא יודעת מאיפה את מקריצה שיש

פרומו "מיד" לתכנית, אבל לא היה כשאני ראיתי (יכול להיות שבנתיים הוספתם, השבוע לא יצא לי לראות 3 פרקים) אולי לכל הסדרות אין פרומואים (את צודקת, גם ל"לא עקבות" אין פרומו וחבל) אבל כשיש סדרה מצוינת, וששייכת לז'אנר מד"ב ומשודרת אחרי סטארגייט, מה שהופך את כל השעתיים היומיות האלה לרצועת מד"ב נהדרת, חבל שאין פרומואים יותר טובים. אגב, גם לסנטינל אין פרומו, ולו אחד! (גם לא ראיתי שום סטריפים). גיליתי שהביאו את הסדרה לשידור מפרסום של משתתף בפורום הזה ובאמת חבל כי זו אחלה של סדרה. חבל שעושים מיליון פרומואים לסדרות שכבר קיימות בערוץ (מיליון שנה והפרומואים זה בעיקר ליידע שיש עונות חדשות) ולא מואילים ליצור לסדרות חדשות. אני לא אמרתי "תגובות מזלזלות", אני אמרתי "התעלמות". כי בדף הקודם ניתן לראות שרשור שבו הלנתי על כך שהודעת שהמרתון של פארסקייפ יתחיל יחסית מוקדם וזה אומר שהמרתון של סטארגייט יזוז ולמה אין פרסומים כמו שצריך (שבוע לפני) ואת החזרת לי ש"ברור שנפרסם". לא ממש פרסמתם. בקושי סטריפ בתחילת תכנית, זה לא נקרא לפרסם. מה גם שאמרת שתתחילו לפרסם את פארסקייפ ועד לאותו יום (!), בפרק של סטארגייט שלפני הפיילט, לא היה שום פרסום ולו אחד, אפילו לא סטריפ. נכון שדברים מופיעים בלוחות המשדרים, אבל איך אנשים יידעו לחפש אותם אם לא יראו פרומואים שידרבנו אותם ללכת ללוח המשדרים ולחפש? מה גם שבלוח המשדרים אין אפשרות לדעת על מה הסדרה ואחת ממטרות הפרומו היא ליצור משיכה לצפייה בתכנית זו או אחרת כמו שהיה חשוב לכם למשוך את המעריצים של סטארגייט לפני שהסדרה החלה, אני חושבת שהיה צריך להיות לכם מספיק חשוב למצוא את כל מעריצי פארסקייפ (וסטארגייט אגב) וליידע ותם כמו שצריך, בפרומו והכול, שהסדרה מגיעה. מצד שני, אולי סמכתם על כך שאנשים גם ככה נמצאים בערוץ בגלל סטארגייט, אז הם כבר יישארו לראות מה יש הלאה אחרי זה ואולי סמכתם על פה לאוזן. לא יודעת. בהתחשב בעובדה שאין עדיין שעות שידור חוזר נורמליות כ"כ לסדרה, חבל על לפספס כל המעריצים הפוטנציאלים. אני יודעת שיסמין מעבירה שאלות, אבל יש דברים שחוזרים על עצמם שוב ושוב בפורום וחוסר התגובה עליהם (בין אם את ישירות ובין אם דרך יסמין) רק מראה עד כמה הסינון עובד חזק. ואם כבר את בקטע של לענות לי ישירות, יש מצב שאת עונה לשאלה: האם יש איזשהו תכנון, אולי, להביא את סטארגייט: אטלנטיס לערוץ? אולי לזמן שידור העונה השמינית של סטארגייט (שאז מתחילה ההקבלה לאטלנטיס). הרי עונה 8 של ס"ג לא כזה רחוקה מאתנו. גם זו שאלה שחזרה על עצמה שוב ושוב בפורום ונותרה ללא מענה, אפילו לא "נחשוב על זה"

גללללי

New member
כפי שציינתי

הפורום נועד לדיון בין צופי הערוץ. [email protected] - זוהי הכתובת לשאלות \ מענות \ בקשות ואנו נענה בשמחה כפי שאנו עונים לכל מי שפונה. לשאלתך - בשלב הזה אין כוונות לשדר את סטארגייט אטלנטיס בערוץ, ייתכן ובעתיד זה ישתנה.במידה ויוחלט לשדרה אנו נעדכן על כך מראש. מי שפנה אלינו במייל קיבל על כך תשובה. בזה אני סוגרת את העניין. שיהיה סופ"ש מהנה.

Witchcrafts

New member
הולד איט!

כן ניתן מענה בקשר להבאת "סטארגייט אטלנטיס", אפילו מספר פעמים. כשאין שינוי בתשובה, אני לא רואה טעם לציין זאת. אמנם אני מעבירה לגלי מקבץ שאלות שתשיב לי עליהם, אבל לא כל שבוע ולא כל אחת שנכתבת. מה גם שלעיתים אתם מצרפים תהייה, סתם כדרך אגב, בתוכן ההודעה ואז אני מחמיצה. אם אתם מתעצלים לפנות לערוץ ישירות דרך דוא"ל (או דרך הדף באתר), אין לי בעיה שתשלחו לי את השאלה במסר. מ‏ספר גולשים נהגו כך ולא התאכזבו, את התשובות אני מעתיקה לפורום וגם כתגובה למסר (כי אני נחמדה ואדיבה וכאלה). בקיצור, כיוון שלא בי עסקינן, אפסיק. בקשר לפרומואים: אני מסכימה איתך וחולקת על דעתך, במקביל. איזה מגניב זה.
מד"ביסטים (ואוהבי פנטזיה, רובם) מודעים לסדרות הז'אנר שקיימות (גם אם רק לפי השם או איזכור קטן בכתבה), הם (אנחנו!) לא זקוקים לשלטי חוצות בשביל להשתכנע לצפות בחייזרים וחורים שחורים. צופים שמד"ב אינו קורץ להם, לא ינסו לתת צ'אנס ולו לחצי פרק שמכיל חלליות. מעצם המחשבה על זה, הם מצטמררים (ונזכרים באימה בפעם הזו שניסו להכריח אותם לצפות בארת'. גארט? נו, ההוא, ממלחמת היקומים, או משהו כזה, שדומה לאיש הפח). כלומר, לא בהכרח קיים טעם להשקיע בפרומו ולבזבז משאבים על משהו שפונה לאוכלוסיה מסוימת (ומגובשת שמעבירה מידע בתוכה במהירות האור), קל וחומר כשזה אמור להתבצע בתוך ערוץ (יחסית) קטן. במקום זאת מוטב למשוך כאלה שאין להם AXN דרך פרסום רצועת המד"ב בערוץ כללי (22, למשל).

טוב, התנצלות, או שלא ראיתי את ההודעות האלה

או ששכחתי מהן אכן היו כאן תשובות בנושא אבל(!) אני לא חושבת שאת צודקת לגבי הפרומואים: נכון שאנחנו קהילה מיוחדת ששמה לב לפרטים כשזה קשור לדברים שאנחנו אוהבים אבל אם הם טורחים לפרסם 8 פעמים בשעה את העובדה שיש סיקווסט, שוב ושוב ושוב, והמשיכו לפרסם את עונה 3 כשהיו רק יומיים נוספים לשידור העונה במקום להתחיל לפרסם את פארסקייפ, ומיד אחרי שנגמרה הסדרה התחילו לפרסם את השעה החדשה של השידור החוזר (!) של הסדרה (פעם 300 שמשדרים את הסדרה הזו, וזו רק דוגמה), אין שום סיבה שלא יפרסמו את פארסקייפ בפרומו כמו שצריך (לשידור ראשון בערוץ). עובדה שהם עשו ועושים סיפור גדול משידור סטארגייט וגם זו סדרה עם מעריצים קיימים וכאלה שמתווספים כל יום. פארסקייפ, לעומת זאת, היא סדרה קצת אזוטרית. היא לא עד כדי כך מוכרת בארץ, ולמרות שהיא שודרה באקסטרא הוט לפחות פעמיים, הצופים של אקסטרא הוט לאו דווקא צופים ב AXN ולחילופין (בלי לפגוע באף אחד, פשוט אלו שני ערוצים עם נישות קצת שונות) ולכן מי שצופה ב AXN לא בטוח ששמע על הסדרה (במיוחד הדור צעיר). מן הראוי שיהיו לה פרומואים כמו שצריך. וזה לא חייב לכלול "חלליות". מצד שני, פרומואים עם פיצוצים, לא משנה אם יש שם חלליות יכולים להביא יופי של צופים, לפחות לפרק הראשון וגם אנשים שלא מגדירים עצמם כאוהבי מד"ב יכולים להתנסות בסדרה מהז'אנר בלי להבין איזה דבר נפלא נפל עליהם ולהתמכר לסדרה (עובדה שיש כמה צופי סטארגייט שמתים על הסדרה אבל לא מגדירים עצמם כמד"ביסטים) מטרת פרומואים ופרסומים היא לא להכיר דבר ישן למי שכבר מכיר אלא להכיר דבר חדש למי שלא מכיר. ובנוסף, יש עניין של גאוות יחידה: אם לסדרות אקשן "רגילות" יש מיליון (סוגי) פרומואים, אז למה לא גם ל"שלנו"?

גללללי

New member
ועוד משהו אחד קטנטן

ובזה אני באמת אסיים את העניין, את מוזמנת להירשם באתר ולקבל ניוזלטר אחת לחודש שאנו שולחים במייל לכל הצופים ובו עדכונים על כל מה שחדש בערוץ באותו החודש, סדרות, מבצעים וכו' כולל ימים ושעות שידור. http://www.axn.co.il/AXNReg.aspx כמו כן מנהלת הפורום מעלה את הנ"ל בפורום. תודה!

א. אני רשומה ובאמת לא הגיע ניוזלטר

בחודש האחרון ב. שוב, לא כולם רשומים לניוזלטר או משתתפים בפורום. אם את באמת מאמינה בזה, אזי מצב הערוץ עגום, כי אין פה עד כדי כ"כ הרבה אנשים ובקיצור: זו לא תשובה יום טוב!

MetalSlider

New member
מצטער שאני ככה נדחף

אבל מעבר לעובדה שהוויכוח הזה לא מתאים לאופי הפורום(הרגוע יחסית), הוא גם מיותר. אז נגיד וקיבלת את מה שרצית, בשעה טובה ומוצלחת הערוץ הוציא 10 אלף שקל ועשה פרומו לתוכנית. מה יצא לך מזה? את מנסה לגייס קהילת צופים? תעשי את זה בעצמך. בכנות, אני לא מבין בכלל למה גלי ענתה לך, אין פרומו? אז אין פרומו. את יודעת מתי הסדרה משודרת? באמת שנראה לי שזה מספיק. בשורה התחתונה, אני מבין אנשים שדורשים לראות סדרות על המרקע, אני לא מבין אנשים שדורשים לראות פרומואים ספציפים.

מיותר כן אבל...

לא יזיק לעורר את הפורום מדי פעם (רגוע = שומם). חבל שזה בא לידי ביטוי בשרשור כזה...

אתם מתווכחים על פרומו!

למי אכפת אם יש או אין פרומו העיקר שיודעים מתי זה משודר! אנדרומדה מההתחלה 5 עונות רצוף אינשאללה!

למעלה