אני לא יודעת מאיפה את מקריצה שיש
פרומו "מיד" לתכנית, אבל לא היה כשאני ראיתי (יכול להיות שבנתיים הוספתם, השבוע לא יצא לי לראות 3 פרקים) אולי לכל הסדרות אין פרומואים (את צודקת, גם ל"לא עקבות" אין פרומו וחבל) אבל כשיש סדרה מצוינת, וששייכת לז'אנר מד"ב ומשודרת אחרי סטארגייט, מה שהופך את כל השעתיים היומיות האלה לרצועת מד"ב נהדרת, חבל שאין פרומואים יותר טובים. אגב, גם לסנטינל אין פרומו, ולו אחד! (גם לא ראיתי שום סטריפים). גיליתי שהביאו את הסדרה לשידור מפרסום של משתתף בפורום הזה ובאמת חבל כי זו אחלה של סדרה. חבל שעושים מיליון פרומואים לסדרות שכבר קיימות בערוץ (מיליון שנה והפרומואים זה בעיקר ליידע שיש עונות חדשות) ולא מואילים ליצור לסדרות חדשות. אני לא אמרתי "תגובות מזלזלות", אני אמרתי "התעלמות". כי בדף הקודם ניתן לראות שרשור שבו הלנתי על כך שהודעת שהמרתון של פארסקייפ יתחיל יחסית מוקדם וזה אומר שהמרתון של סטארגייט יזוז ולמה אין פרסומים כמו שצריך (שבוע לפני) ואת החזרת לי ש"ברור שנפרסם". לא ממש פרסמתם. בקושי סטריפ בתחילת תכנית, זה לא נקרא לפרסם. מה גם שאמרת שתתחילו לפרסם את פארסקייפ ועד לאותו יום (!), בפרק של סטארגייט שלפני הפיילט, לא היה שום פרסום ולו אחד, אפילו לא סטריפ. נכון שדברים מופיעים בלוחות המשדרים, אבל איך אנשים יידעו לחפש אותם אם לא יראו פרומואים שידרבנו אותם ללכת ללוח המשדרים ולחפש? מה גם שבלוח המשדרים אין אפשרות לדעת על מה הסדרה ואחת ממטרות הפרומו היא ליצור משיכה לצפייה בתכנית זו או אחרת כמו שהיה חשוב לכם למשוך את המעריצים של סטארגייט לפני שהסדרה החלה, אני חושבת שהיה צריך להיות לכם מספיק חשוב למצוא את כל מעריצי פארסקייפ (וסטארגייט אגב) וליידע ותם כמו שצריך, בפרומו והכול, שהסדרה מגיעה. מצד שני, אולי סמכתם על כך שאנשים גם ככה נמצאים בערוץ בגלל סטארגייט, אז הם כבר יישארו לראות מה יש הלאה אחרי זה ואולי סמכתם על פה לאוזן. לא יודעת. בהתחשב בעובדה שאין עדיין שעות שידור חוזר נורמליות כ"כ לסדרה, חבל על לפספס כל המעריצים הפוטנציאלים. אני יודעת שיסמין מעבירה שאלות, אבל יש דברים שחוזרים על עצמם שוב ושוב בפורום וחוסר התגובה עליהם (בין אם את ישירות ובין אם דרך יסמין) רק מראה עד כמה הסינון עובד חזק. ואם כבר את בקטע של לענות לי ישירות, יש מצב שאת עונה לשאלה: האם יש איזשהו תכנון, אולי, להביא את סטארגייט: אטלנטיס לערוץ? אולי לזמן שידור העונה השמינית של סטארגייט (שאז מתחילה ההקבלה לאטלנטיס). הרי עונה 8 של ס"ג לא כזה רחוקה מאתנו. גם זו שאלה שחזרה על עצמה שוב ושוב בפורום ונותרה ללא מענה, אפילו לא "נחשוב על זה"