פארמדיקים

Perrymedic

New member
פארמדיקים

איך מתמיינים לקורס פארמדיקים? מקבלים את זה במנילה או שאמורים לקבל זימון? (אני בן עם פרופיל קרבי)

tal afula

New member
תשובה

בשאלון יח"ש אמור להופיע לך סעיף בו שואלים אם התנדבת במד"א והנך מעוניין בקד"צ פאראמדיקים. אם לא יופיע לך תשתלח מכתב ללשכ"ג שלך, למדור קד"צ בו אתה מבקש להתמייש לקורס ולקבל זימונים. בהצלחה :) אגב, אתה מפורום צוותי חירום, נכון!?

tal afula

New member
שכתוב של ההודעה שלי ../images/Emo8.gif

בשאלון יח"ש אמור להופיע לך סעיף בו שואלים אם התנדבת במד"א והאם הנך מעוניין בקד"צ פאראמדיקים. אם הסעיף לא יופיע לך בשאלון, תשלח מכתב ללשכ"ג שלך, למדור קד"צ, ותבקש להתמיין לקורס ולקבל זימון ליום מיון. בהצלחה :) אגב, אתה מפורום צוותי חירום, נכון!?

Perrymedic

New member
חח כע...

כותב שם מידי פעם.. את ממד"א? תודה על התשובה דרך אגב...

tal afula

New member
זה שאני משתמש בסמיילים, ומצטט

שיר של עברי לידר בחתימה, לא אומר שאני בת. וכן, אני מתנדב במד"א גלבוע, בעפולה. מאיפה אתה?

MrMinus

New member
אם לא התנדבתי במד"א

מה הסיכויים שלי באמת ללכת להיות פארמדיק?

tal afula

New member
זהים, אם לא טובים יותר

מהמתמיינים שהם מתנדבי מד"א. הקורס שם מתחיל מ-0, לכן המדריכים לא כל כך אוהבים שבעלי ידע מגיעים לשם, ולפעמים מפריעים בהדרכות.... גם אם אתה לא במד"א, והסעיף מופיע לך בשאלון יח"ש תסמן כי אתה מעוניין בתפקיד. בהצלחה.

tal afula

New member
במיונים שלי לקפ"צ

רוב אלו שעברו לא היו מתנדבי מד"א.

mlmlm

New member
אממ..

בא לך לספר על זה עוד קצת? זה פשוט קצת נדיר לשמוע על זה כאן..

tal afula

New member
המיונים שלי היו ממש מזמן,

לא עברתי אותם. כאן בפורום ובפורום צוותי חירום (גם כן בתפוז) יש מאמרים מצויינם על המיונים, מתארים את המיונים בצורה מאד טובה. תפקיד מאד מעניין, אני חובש במד"א ויוצא לי לעבוד עם פאראמדיקים, אחלה תפקיד, המון אחריות והמון סיפוק. קורס מאד אינטנסיבי וקשה, אבל אם תחום הרפואה מושך אותך, זה ממש שווה את זה... בהצלחה!

tal afula

New member
כמובן שמותר ../images/Emo8.gif

אני עדיין לא התגייסתי. אני מתגייס במרץ לאחת מחטיבות החי"ר, בתקווה להיות בנח"ל. מעוניין לצאת לחובשים קרביים.

mlmlm

New member
תודה ובהצלחה

אהיה חוצפנית בשנית ואבקש שתמקד אותי בעניין המאמרים. מצאתי אחד :/

tal afula

New member

tal afula

New member
בגלל זה רשמתי שאני לא כל כך בטוח...

בכל אופן כנראה יש נתונים אחרים שמשפיעים על קבלת המיונים. אני עם 53\70 קבלתי את המיונים בתור חריג. אין סעיף פוסל כלשהו, פרופיל 82.

אם אין סעיף פוסל כלשהו

אין שום סיבה אחרת מדוע היית צריך להיות חריג יכול להיות שבחריג אתה מתכוון שפשוט לא קיבלת את המיונים בשאלות העדפות?

tal afula

New member
לא קבלתי את המיונים

בשאלון יח"ש, וכשבקשתי ממדור קד"צ להתמיין לקורס נאמר לי שהנתונים האישיים שלי לא מספיקים. רק לאחר מספר נכבד של פקסים והצקות קבלתי את המיונים. אני יודע בוודאות שהנתונים שציינתי בהודעה הקודמת הם מדוייקים ונכונים. אז שוב, כנראה שיש דברים שהם מעבר לקב"א\דפ"ר....או שמדור קד"צ סתם אוהב לשחק במלש"בים...

למעלה