פאראפסיכולוגיה

פאראפסיכולוגיה

שלום לכם, אני מאוד מתעניין בפאראפסיכולוגיה ואני מאמין שזה אפשרי. אני מודע לכך שכל חומר הוא גם אנרגיה, ואני יכול להזיז אנרגיה על-ידי אנרגיה ומשום כך באפשרותי גם להזיז חומר. גם מכניקת הקוואנטים מראה לנו באופן כלשהו שזה אפשרי. יש לי את הקורס לפאראפסיכולוגיה בדיסקים, של Dick Suthpen אם מישהו מכיר. מישהו פה הצליח להשפיע על חומר בעזרת כוח מחשבתו? (כמו להזיז עצם כלשהו, לעקם מתכת או להשפיע על חום של מד-חום). מישהו מכיר סדנה\קורס בו מלמדים פארפסיכולוגיה?

crow magic

New member
אין לי תשובה לשאלה שלך אבל...

אני גם מתעניינת במאגיה מאותו הכיוון והייתי רוצה לדעת אם יש לך מקורות מידע טובים (ספרים, אינטרנט...) בעיברית להמליץ לי??

gray peopel

New member
כוונה....

שלך זה לטלקנזיס(הזזת חפצים ע"י המחשבה) ולדברים דומים?

כן, טלקינזיס זה תחום אחד

בפאראפסיכולוגיה, שמשמעותה השפעת המוח על החומר. באנגלית זה נשמע יפה: Mind over Matter.

אין לי ממש מקורות מידע על זה, יש לי

רק ספרים יותר מדעיים שמסבירים באופן עקיף איך ניתן לעשות את זה.

jbu

New member
ומה אומרים הספרים הללו?

ומה אומרים הספרים המדעים הללו? אני חשבתי לכתוב מאמר על זה אבל זה דיי ארוך ואין לי זמן .

Ryuu Akuma

New member
אני...

אני גם ממש מתעניין בכיוון הזה של כישוף... הצלחתי פעם אחת להקפיץ כפית באוויר.. אבל לא משהו רציני עדיין.. אבל יש לי תאוריה.. שאם אתה עובד על משהו כשאתה בן איזה 10... כשתיהיה נגיד בן 25 אתה תיהיה ממש ממש תותח בזה.. כאילו נתן דוגמא..ניגון בפסנטר.. אם אתה עובד מגיל 10.. בגיל 25 אתה ממש ממש ממש ממש תותח.. אז אני מקווה שבאיזהו שלב אני כבר יגיע למצב טוב של טלקנזיס.. עדי כדי קריאת מחשבות.. ואולי איזהשהי אפשורת להצתרף לשבט ה--- שיט לא זוכר איך קוראים לו -- בדרום אמריקה.. שיש כאלה שמאמינים שהם יכולים ליצור חומר ממחשבה... אז זהו בעיקרון אני נעוניין.. הכיון הזה של מאגיה.. ובמאגיה שחורה... Nevcromancery וכדומה.. בזה אני הרבה יותר מתעניין...

Swicca

New member
היי......

... נעים מאוד ... רק רציתי להבהיר מספר דברים אז ככה: בקשר לגיל וכ'ו זה לא משנה ממש מתי מתחילים רק צריך התמדה!!! ובקשר לטלקינזיס .... זה לא קריאת מחשבות זאת יכולת אחרת שנקראת טלפתיה ומפתחים אותה בנפרד!... בכל מקרה נקרומנסי זה לאו דווקא מאגיה שחורה זה פשוט שימוש באנרגיית המתים וכמובן שרוב השימושים שליליים(או ככה לפחות שמעתי) אבל אני חושב שאפשר לעשות עם זה כמעט כל דבר!!! בהצלחה :) אור ואהבה ,שימי.

Ryuu Akuma

New member
......

לא.. הנקודה שלי הייתה התמדה.. הגיל הייה דוגמא.... ואני יודע מה ההבדל בין טלפתיה וטלקנזיס אבל אמרתי שהייתי רוצה לפתח את שתיהם.. אבל כנראה שאני לא.. ולא אמרתי שאני מעוניין רק בנקרומנסרי ( למרות שזה הנושא העיקרי שלי..) אני אוהב מאגיה שחורה ( כל מיני דברים.. קסמים שחורים..) וnecromancry.. כל מיני קללות והחייאת המתים וכדומה.. הייתי נתון הרבה מאד בשביל להיות נקרומאנסר דגול..

Swicca

New member
אמ......

.... אני לא רמזתי על כך שאתה מוגבל שיכלית או לא מבין פשוט לא הסברת את עצמך כל כך טוב או שפשוט אני אישית לא ממש הבנתי מה שרשמת! אור ואהבה ,שימי.

shataltal

New member
חסר מילים לחלוטין (כמעט...)

נשמה, אני ממש מצטער מראש, אתה לא מכיר אותי, באמת, אני אף פעם לא עושה כזה קטע, אתה צריך להכיר אותי בשביל להבין כמה זה כואב לי להגיד את זה למישהו אחר... אבל..... אתה פשוט הדיוט!!!!!!!!!! (להבדיל מאדיוט שאני לא יודע אם אתה או לא). זה נראה לך כיף? נראה לך מגניב? להיות נקרומסר? קסמים שחורים (משהו שמעשית לא קיים אבל די ברור למה אתה מתכוון)? לפגוע באנשים? קללות???? להחיות מתים???????? עצרת לשנייה לחשוב על אתיקה?? על משהו? בכלל חשבת לפני שזרקת את המשפטים המגוחכים האלה?? כפרה, צא מהר ממאגיה לפני שתעשה נזק שתתחרט עליו כל החיים או תתחיל להתבגר וצא מהר מהשטויות שיש לך עכשיו בראש.

Ryuu Akuma

New member
אין לי כוח בכלל להגיב על הכל...

אז נגיב על קצת.. כן כן קצת חשבתי.. ולא אמרתי שזה מה שאני עושה.. אבל אני אומר שזה מה שבא לי.. זה מה שאני מרגיש איתו בנוח.. כן זה מוזר.. אבל וזה אני מה לעשות.. והאא וד"א.. לא נראה לי שהכותרת כל כך מתאימה לתוכן ההודעה שלך...

תגובה...

אתה יכול להרחיב על המקרה שהצלחת להקפיץ כפית באוויר? להקפיץ כפית באוויר נראה לי דווקא משהו רציני... אני מסכים עם התאורייה שלך, ואני חושב שאתה יכול להיות טוב במשהו גם בפחות שנים. הבעיה היא שלרוב האנשים מאוד קשה להתמיד, בעיקר כשהם לא רואים תוצאות. אני ניסיתי לעקם כפית כמה פעמים וראיתי שאני לא מצליח אז עברתי למשהו יותר פשוט, להזיז חוט ברזל וגם לא הצלחתי (ועוד עבדתי עם הדרכה קולית מדיסק), אז זה די מייאש. אני עדיין מאמין ב-100% שזה אפשרי, אבל העובדה שאני לא מצליח מפחידה אותי וכשלונות נוספים עלולים לגרום לי לחשוב שאני לא מסוגל...

Ryuu Akuma

New member
אני לא מדבר על רחיפה...

אני מדבר על על זה שעבדתי על הנושא הרבה מאד זמן.. ועקמתי כמה כפיות (אני יודע על מה אתה מדבר.. לוקח הרבה מאד מאד מאד זמן עד שרואים תוצאות..). ופעם אחת התרכזתי מאד.. והסתכלתי על הכפית ( בלי להחזיק אותה..).. והיא קפצה ככה איזה 20 / 30 ס"מ באוויר כזה.. זה היה מרגש.. אבל אני לא ממשיך בתחום.. כיוון שזה נתן לי את התחושה של. יופי.. גם בלי תוצאות אחרי הרבה זמן התמדתי ועכשיו הצלחתי להקפיץ כפית ? אז אני מתחיל ( יותר כמו ממשיך ) לעבוד על הNecromancery שלי.. שככה אני יוכל לזמן שדים ורוחות ושלדים ( הלוואי עלי..)..

Ryuu Akuma

New member
משהו כזה..

לעקם כפיות זה פשוט עניין של זמן.. עניין של ריכוז בעוצמה יוצאת דופן... והתמדה.. ודם כן מחזיקים אותה ביד... כך שהמוח שלך יוכל לקלוט יותר טוב את הכפית.. ( אני לא יודע בדיוק אני יודע שניסיתי כמה פעמים לעקם כפיות בלי להחזיק אותם ועד שהיא קפצה לא הייתה לי הצלחה בכלל..). אז כן.. עשיתי קצת מדיטציה למען האמת... התרכזתי ממש חזק. באיזהו שלב הראש שלי רעד קצת.. ואז ככה שהתחלתי להתייאש כי ( מרחוק) לא ראיתי שינוי בכפית...... ואז בום !!

וואי... הלוואי שזה היה פשוט כמו

שאתה מתאר את זה... בכל אופן אני אמשיך לנסות. אני אנסה קודם כל לעקם חתיכת נייר אלומיניום לפני שאני מנסה כפית...

Ryuu Akuma

New member
חחח.. סליחה על התנשאות...

אני באמת גורם לזה להשימע קל.. אבל זה לא.. זה הרבה התמדה וריכוז..

למעלה