פאק..

ל י ס ו ש

New member
פאק..

אני מרגישה שהמון דברים אצלי השתנו... נפרדתי מחבר שלי... הבנתי שזה לא זה.. זה פשוט לא מה שציפיתי שיהיה... ו.. עזבו.. הקיצר... אחרי שעזבתי אותו... חשבתי לי.. והחלטתי שבינתיים אני לא רוצה חבר.... יש לי מספיק ידידים... ובזה אני רוצה עכשיו להשקיע... טוב... אז אחרי זה. המון זמן שלא ראיתי את הילד שפעם נדלקתי עליו... ראיתי אותו לפני כמה ימים.. והקיצר שידיד שלי אמר לי שהוא שכן שלו.. והם מכירים המון זמן.... ושםהם מדברים על בנות... הוא אמר לי שבתחילת השנה הוא אהב אותי.. ועכשיו הוא לא.... ויש לו חברה... אני לא יודעת.. שמחתי בשבילו אבל זהו.. אני מרגישה שגם ממנו התאכזבתי. לא קשור לחברה... הבנתי שהוא לא מה שציפיתי... הוא התחיל להיות פוזאיסט... כל הזמן עושה פוזות על כולם.. והקיצר עוד פעם התאכזבתי.... אני מתאכזבת מכולם כנראה שיש לי יותר מדי ציפיות.. מה לעשות?! ביום שישי.. הייתה לי ולחברה שלי שיחה עם כמה בנים מ-ח'.. חברה שלי אמרה לי שאחד מהם דלוק עליי ולא רצתה להגיד מי... היו שם בנים מאוד חמודים וזה.. אבל אין לי כוח לעוד סיפורים אז אני עוזבת את כל זה.. יאאלה שיהיה להם בהצלחה אין לי כוח עוד פעם להתאכזב.. אני יודעת שהיו פה מלאן זינוי שכל.... אבל מה לעשות?! לאנשיהו אני חייבת להוציא?! לא רוצה להיתאב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות

spirit noa

New member
מנסה לעזור.

טוב אז ככה .. אם את נפרדת מחבר שלך, זה לא אומר שאת צריכה להפסיק לחפש את הבן שבאמת יתאים לך ושתאהבי אותו.. תמשיכי לנסות.. ואותו אחד מכיתה ח'.. למה שלא תנסי לתקשר איתו ולהכיר אותו? את מבזבת הזדמנות להכיר אותו ואם הוא באמת יתאים לך?, אם את התאכזבת, זה לא אומר שאת צריכה להפסיק ולא להכיר עוד ילדים.. , לדעתי את צריכה להמשיך לחפש את מי שבאמת מתאים לך.. בהצלחה לך

sh53

New member
מצד אחד את לא רוצה חבר

כי את לא רוצה להיות "לחוצה" על חבר (ובזה אני מסכימה איתך), אך מצד שני את הרגשת קצת, ממש קצת, מה זה חבר, נהנית מההרגשה, אהבת את זה, נפגעת בסוף, אבל עדיין זכרת גם את הדברים הטובים שיש בחברות - אז מצד אחד את רוצה חבר כי יש בזה דברים טובים, ומצד שני את לא רוצה חבר כי יש בזה גם דברים רעים ונפגעת. מה לעשות? לדעתי את צריכה לחכות. קודם כל חבר לא מחפשים בכוח, כשהוא יצטרך להגיע - האמיני לי שהוא יגיע לבד (הוא יודע את הדרך
). נסי קודם להכיר את האנשים, את הבנים שמסביבך, ורק לאחר שתכירי אותם טוב טוב תשאלי את עצמך אם מתאים לך שהם יהיו חברים שלך. מה שקורה בחייך עכשיו זה בדיוק ההיפך וזה לא עושה לך טוב. את קודם כל נכנסת להגדרה עם מישהו "אנו חברים", אח"כ מכירה אותו, רואה שזה לא החבר שאת רוצה לעצמך, נפגעת ובסוף נשארת עם טעם מר בפה
ניסית דרך אחת - קודם להגדיר מישהו כחבר שלך ורק אח"כ להכיר אותו, אולי כדאי לנסות את הדרך ההפוכה עכשיו? קודם להכיר את החבר'ה ורק אח"כ לעבור לשלב ההגדרות?

ראשית .

זו תקופה טובה מאוד לבנות את עצמך מחדש ולהבין מה את רוצה ומה את צריכה. לא הייתי ממליצה לקפוץ על הבחור הראשון שמעוניין בך , תני לעצמך זמן להבין איזה בנים את אוהבת ואיזה יחס את רוצה לקבל , כי מגיע לך הטוב ביותר !

ל י ס ו ש

New member
טנקס כולם..!

ואתם באמת צודקים... אני צריכה רק לחכות...!! ושושי תודה את צודקת...=) [על ההיכרות...]

למעלה