סוף סוף הודעה אמיתית
N nickey New member 17/6/06 #39 חלב קוקוס יקר? :-* איך זה? בשוק הכרמל אני קונה 3 פחיות ב10 ש"ח.. ובכל חנות שיש בה מוצרים מהמזרח הרחוק
חלב קוקוס יקר? :-* איך זה? בשוק הכרמל אני קונה 3 פחיות ב10 ש"ח.. ובכל חנות שיש בה מוצרים מהמזרח הרחוק
פ פני בובה New member 18/6/06 #40 הוא יותר יקר מחלב רגיל הכוונה אגב, 3 פחיות ב-10 זה באמת נחשב זול, אבל עדיין אם לכל קפה שהוא ישתה הוא יוסיף חלב קוקוס...
הוא יותר יקר מחלב רגיל הכוונה אגב, 3 פחיות ב-10 זה באמת נחשב זול, אבל עדיין אם לכל קפה שהוא ישתה הוא יוסיף חלב קוקוס...
ק קיפוד מצוי New member 17/6/06 #12 צ'יפס מוכן לא חייב להיות כזה יקר יש סופר מרקטים ענקיים שיש בהם את צ'יפס לא ממותג ידוע בשקית ניילון שקופה כזו, יוצא ממש ממש זול וחוסך את הטרחה של של לקלף לבשל ואז לאפות בתנור שזה דבר שלוקח המון זמן. יום אחד אני באמת אקח אותך לסופר בבני ברק ותוכלי לראות בעצמך.
צ'יפס מוכן לא חייב להיות כזה יקר יש סופר מרקטים ענקיים שיש בהם את צ'יפס לא ממותג ידוע בשקית ניילון שקופה כזו, יוצא ממש ממש זול וחוסך את הטרחה של של לקלף לבשל ואז לאפות בתנור שזה דבר שלוקח המון זמן. יום אחד אני באמת אקח אותך לסופר בבני ברק ותוכלי לראות בעצמך.
I In Limbo New member 17/6/06 #17 נכון! זה מצוין זה צ'יפס שטוגן קצת ואז הוקפא. אנחנו שמים אותו על תבנית עם נייר אפייה, 25 דקות בתנור והצ'יפס ממש טעים! שקית של 2 קילו עולה איזה 18 שקל משהו כזה.
נכון! זה מצוין זה צ'יפס שטוגן קצת ואז הוקפא. אנחנו שמים אותו על תבנית עם נייר אפייה, 25 דקות בתנור והצ'יפס ממש טעים! שקית של 2 קילו עולה איזה 18 שקל משהו כזה.
פ פני בובה New member 17/6/06 #25 אני מחכה ליום האחד הזה כבר מליון שנה... הייתי מציעה לבשל לך ארוחה רומנטית כדי שתיקח אותי כבר אבל אתה בשלן יותר טוב ממני (אפילו שאני אשפית באוכל תאילנדי )
אני מחכה ליום האחד הזה כבר מליון שנה... הייתי מציעה לבשל לך ארוחה רומנטית כדי שתיקח אותי כבר אבל אתה בשלן יותר טוב ממני (אפילו שאני אשפית באוכל תאילנדי )
ל לקשמי New member 17/6/06 #13 מה זה צ'יפס למיקרו? הכוונה לקופסאות הקטנות האלה שמוכרים? כי אני פעם ניסיתי אותו והוא לא היה משהו... אני כמעט ולא אוכלת צ'יפס, אבל אם כבר, אני מעדיפה להכין לבד.
מה זה צ'יפס למיקרו? הכוונה לקופסאות הקטנות האלה שמוכרים? כי אני פעם ניסיתי אותו והוא לא היה משהו... אני כמעט ולא אוכלת צ'יפס, אבל אם כבר, אני מעדיפה להכין לבד.