פאק קניתי צ'יפס...

Mיקי_

New member
חלב סויה / שמנת פרווה + מחמאה

חלב סויה יש של הרבה חברות כמו אלפרו, צוריאל, תנובה, סופרקלאס וכ"ד, שמנת יש של ויטה גם לבישול וגם מתוקה שמנת צמחית, ועכשיו יצא גם לשף לבן של תנובה שמנת צימחית חדשה. מחמאה של בלו-בנד זה מרגרינה בטעם חמאה, יש לבישול ויש לאפייה, אני מוצאת את זה טעים וזה פרווה. עם שניהם + פלפל אפשר להכין אחלה של פירה.

לא לא לא!

אל תמליצי לאף אחד להכין פירה עם חלב סויה! מי שלא שתה את זה לא מבין ש"חלב" זו הגדרה שניתנה לנוזל הזה רק כי הוא "לבן" ואפשר להשתמש בו כתחליף לחלב לפעמים, אבל הטעם שונה לחלוטין וגם המרקם. לי לקח שנים עד שהתחלתי להשתמש בחלב סויה לא רק לקפה ושייקים אלא גם לקורנפלקס, ולדברים אחרים אני עדיין לא מעיזה. אם כבר חלב קוקוס שהמרקם שלו יותר קטיפתי ומזכיר שמנת (אם כי לא בטעם).

עניין של טעם

ותלוי גם עם מה משלבים אותו, בפני עצמו הוא לא להיט. והוא גם יקר יחסית... תבדוק מתכונים ותנסה, אבל כדי שקודם יהיו לך כיריים.

בתור חלב לקפה סויה מתאים

כמו שקיפי אמר. העלתי את חלב הקוקוס בהקשר של בישול. כנס לפורום השני של נאור, יש שם המון מידע.

מותר לי

New member
אפרופו חלב סויה...

קניתי אחד כזה וניסיתי להכין איתו קפה... זוועתי
(אבל לא היה לי אחר כך כאבי בטן
) עכשיו יש לי בקבוק כמעט שלם (תנובה) ואני לא מעיזה לנסות שוב לשתות... מה עוד אפשר להכין איתו?

כן זה באמת זוועה../images/Emo67.gif

אני קניתי של צוריאל, אולי זה יותר טעים
את יכולה להכין שוקו, כי פחות מרגישים את הטעם של החלב. (רק רצוי שיהיה קקאו רגיל לא מתוק (כמו שוקולית) כי אז ייצא לך שוקו ממש ממש ממש ממש ממש מתוק
)

../images/Emo12.gif

משקה סויה
אולי תנסי את של אלפרו? לדעתי הוא הכי טוב. (אגב, של צוריאל 0% זוועתי, לדעתי). ואולי את צריכה קצת להתרגל לזה? אני מאוד אוהבת משקה סויה. פעם הייתי שותה אותו לבד. אפילו 2 אחיות שלי (והן לא טבעוניות) שותות סויה בגלל הטעם. בכל מקרה, תנסי משקה סויה של חברה אחרת.

תגיד לי זה נראה לך הגיוני

שבגלל שקנית צ'יפס לתנור ולא למיקרו פתחת פה שרשור של 60 תגובות?

למעלה