או קיי בקיצור-שלילי
S scorpionsrulz New member 23/6/06 #24 קודם כל לא שנית כל לא שלישית כל לא אמרתי לך לעזוב אותי בשקט כבר מיליון פעם ?אני עסוק בלהקשיב למטאל בעע אתם וההיגיון שלכם
קודם כל לא שנית כל לא שלישית כל לא אמרתי לך לעזוב אותי בשקט כבר מיליון פעם ?אני עסוק בלהקשיב למטאל בעע אתם וההיגיון שלכם
S scorpionsrulz New member 23/6/06 #26 פשוט מאוד קודם כל לא אמרתי שאני עסוק אני מקשיב למטאל זה לא אומר שאני עסוק אבל פשוט כשאני מקשיב למטאל השטויות שלכם מעצבנות עוד יותר
פשוט מאוד קודם כל לא אמרתי שאני עסוק אני מקשיב למטאל זה לא אומר שאני עסוק אבל פשוט כשאני מקשיב למטאל השטויות שלכם מעצבנות עוד יותר
S scorpionsrulz New member 23/6/06 #27 אמרתי שאני עסוק להקשיב למטאל זה לא אומר שאני לא יכול לעשות דברים אחרים
V victoria777 New member 23/6/06 #28 ראה את הציטוטו הבא: "לא אמרתי לך לעזוב אותי בשקט כבר מיליון פעם ?אני עסוק בלהקשיב למטאל בעע אתם וההיגיון שלכם" ד"א-האם העצבים הם גם חלק מתפיסת העולם השלילית שלך?
ראה את הציטוטו הבא: "לא אמרתי לך לעזוב אותי בשקט כבר מיליון פעם ?אני עסוק בלהקשיב למטאל בעע אתם וההיגיון שלכם" ד"א-האם העצבים הם גם חלק מתפיסת העולם השלילית שלך?
S scorpionsrulz New member 23/6/06 #29 אה לא שמתי לב כנס קודם כל אין לי תפיסת עולם שלילית שנית כל אמרתי שאני עסוק במטאל אבל זה לא אומר שאני לא יכול לעשות דברים אחרים אה ואני לא עצבני אני רגוע להפליא
אה לא שמתי לב כנס קודם כל אין לי תפיסת עולם שלילית שנית כל אמרתי שאני עסוק במטאל אבל זה לא אומר שאני לא יכול לעשות דברים אחרים אה ואני לא עצבני אני רגוע להפליא
G galit2510 New member 23/6/06 #31 סורי אני חייבת !! פריקים שליטהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!