פאקצות נימאסתן

scorpionsrulz

New member
פאקצות נימאסתן

כמה אפשר תסבירו לי מה זה השפה הזאתי שלכן לא יודע אולי אני טיפש אבל לי אישית השפה הזאתי ניראת שפה ממש אבל ממש אבלממש מפגרת שנית כל מה זה הוורוד המבחיל הזה תפתחו לכם מסגד ותתחילו לסגוד לורוד שם להמ לא ? שלישית כל מה זה המוזיקה הזאתי דיכאון בעע אתן רוצות להיות בדיכאון אין בעיה בדרך תקפצו מהגגון

galit2510

New member
יש פה עוד אנשים כמוני איזה כיף ...

אוקיי אז השפה שלכם כאילו לגמרריייייייייי טיפשית ... כל הסימנים האלא בהתחלה הייתי בטוחה שאתן מזה עילגות .. [בתקווה שאתן קולטות מזה בכלל .. ] ורוד עבר זמנו ... ורוד מתאים לבנות שהן עד כיתה ו'... שצריך משו שיבדיל אותן מהבנים כי הם ממש דומים בגילאים האלא חוצמהשיער שגמהוא לפעמים דומה .. בעע ..למרות שאפשר לקרא לחלק מכן כיתה ו' כי השפה שבה אתן דוברות דיי מראה על מנת משכל ממש נמוכה .. ודדיכאון בחייאת ...

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif אם כמות הבנים שלובשים

כיום ורוד, לא נירא לי שגם זה יעזור יותר מדי לבנות בכיתה ו'

scorpionsrulz

New member
כנסי

מי אמר שאין חוש הומור אני נשפך מצחוק ביגלל כל מה שאתן אומרות וביגלל הצורה שאתן אומרות את זה

MineraL

New member
בגלל* ../images/Emo6.gif

ואתה עוד מדבר על איך לדבר..

scorpionsrulz

New member
כנסי

יש לי דיסלקציה קלה אבל עדיין האי קיו שלי הוא מעל הממוצע ושלך ?שואף ל0?

MineraL

New member
ממוצע? אייקיו?

בפעם האחרונה שבדקתי אין לאייקיו של יחיד, בנאדם ממוצע
בפעם השניה, אני בן, זכר.

scorpionsrulz

New member
כנס

קודם כל לא אמרתי לכם לעזוב אותי בשקט?שנית כל האי קיו שלי מעל הממוצע זאת אומרת ברמה הגבוה

victoria777

New member
הצורה שבה הכל נאמר

וכל הכתיבה הW!Nי W!NילNת,שגיאות הכתיב זה בשביל הצחוק,כי נראה לי שיש אנשים שלא קלטו את זה עדיין.

scorpionsrulz

New member
זה ברור שזה בצחוק אבל

אבל אחת מהסיבות שפתחתי את הנושא הזה זה כי אתן יורדות על המטאליזם עכשיו מילא אין לכם מושג מה זה אבל אם אין לכם מושג מה זה למה לרדת על זה? ישעוד סיבה אבל היא קצת מסובכת לרובכן

victoria777

New member
גם הירידה על מטאליזם לא נובעת

משנאה כלשהי.אם תערוך חיפוש קצר בפורום תמצא גם מלא ירידות על הגיי(ם) בויז.

scorpionsrulz

New member
אגב

הם צחקו עליי אני יודע שזה רק בצחוק אז אני צחקתי עליהן אה וזה לא רק בצחוק

scorpionsrulz

New member
למען האמת לא

אם באמת היית מכירה אותי היית רואה שאני בן אדם ריאליסטי לא שלילי לא חיובי..

למעלה