פאצים.

Kaldot01

New member
פאצים.

נושא שדובר עליו לא מעט, אבל אחרי שנתיים +- עם פאצים של גורג אל אס, אני יכול לומר שנכון לעכשיו,
אני לא קונה יותר את הלא מולחמים האלה,
הם פשוט לא מחזיקים מעמד ויש לי מלא מלא "קרחצים" כל הזמן...

עכשיו יש כמה וכמה חברות טובות,
והמחירים משתנים בסביבות 40 עד 100 שח לקבל של 15 ס"מ...
אני צריך הרבה כאלה, יש לי משהו כמו 14 פדאלים על הבורד Give or take
מה לדעתכם נותן את VFM הכי גבוה?

הייתי מזמין ומכין לבד אבל האמת שאין לי ממש זמן להזמין מחול כי יש לי הופעה בשבוע הבא במרתון תל אביב (08:30 בבוקר בכיכר רבין! רוקנרול......)
ואפשר לומר שכל הפאצים שלי כשלו עלי באותה נקודת זמן זה פשוט בין לילה הפך משמיש וסבבה למעצבן לאללה....

במה שווה להשקיע? יש מקום בארץ שאפשר לקנות בבבאלק כבל ופלאגים במחיר נורמלי?

תודה רבה לעונים,
גארי מור מברך את נשמתכם

arch23

New member
אני מרוצה מ-planet waves

לינק
החשיבות לכביכול סאונד עילאי נעלמה כשהתחלתי לסבול מכל הבעיות עם George L's.

dorfaig

New member
נתי מהמיתר השישי

http://string6.co.il/

מוכר גם באורכים שונים וגם ערכה להכנה עצמית ללא הלחמה.
מחירים ממש זולים,הכי טוב שתתקשר,הוא בתל אביב כל השבוע לדעתי.

Kaldot01

New member
תודה לעונים,

מכיר את המיתר השישי,
אני מנסה להמנע מכבלים ללא הלחמה הם לא שורדים את מבחן הזמן....
ולפי מה שראיתי המחירים לא אטרקטיביים במיוחד....

Kaldot01

New member
אני לא רוצה

כבלים ללא הלחמה...
יש לי כאלה עכשיו והם לא שורדים את מבחן הזמן.

oryaakov11

New member
מילים קשות...

אני עובד עם כבלים ללא הלחמה של George L's על כל הבורדים שלי כבר יותר מ-10 שנים, ולא רק שהם מעולים - אף פעם לא היתה לי בעיה איתם.

איזה ניסיון לך היה עם כבלים ללא הלחמה?

ולגבי שאלתך המקורית, אני מצטרף להמלצות על אסף (דוחף_לויתן). הפ'אצים שלו מעולים ומאפשרים לך לחסוך נדל"ן על הבורד.

Kaldot01

New member
יש לי גם כבלים של Geroge L's

אני לא יודע כמה "פעיל" אתה,
אבל אני מסתובב המון עם הפדאלבורד, ויש לי את הפאצים האלה בערך שנתיים, וכבר נשרו לאורך הזמן כמה מהם , וכל פעם לחתוך עוד חתיכה ולהחזיר זה לא בדיוק ציוד שמחזיק מעמד לאורך זמן.

מה גם שיש לי פדאלים שלא נמצאים על הורד קבוע, ואה ואה למשל, שהוא פדאל שזז וחד משמעית הכבל שמתחבר אליו ממש ממש "לא יציב", כל דריכה על הווא אני מקבל ביחד עם הסוויפ שורה של קרצחים לתפארת :)

אני מאמין שלדוחף לויתן יש בהחלט מוצרים טובים אבל אני חושב שהפעם אני אזמין ואכין לבד :)

יש המלצה לכבל באלק שמומלץ יותר או פחות? לפדאלבורד כמובן, פלאגים מומלצים? (אני לא אוהב את הפנקייקים כל כך כי בפדאלים שמתחברים מלמעלה הם פחות ידידותיים)
חנות ספציצית שכדאי להזמין ממנה ? מחירי משלוח נוחים?

שוב תודה.

oryaakov11

New member
פעיל למדי

אבל אני מודה שאני כמעט ולא נוגע בפדאלים שלי - הם די מקבועים להם על הבורד. יש לי פדלבורדים שונים בהתאם למה שאני צריך באותו היום.

אם הכבלים של אסף לא מתאימים לך, נסה את דקדה בדיזינגוף סנטר. הם עזרו לי לבנות כמה וכמה בורדים לחברים, ובכולם השתמשנו בכבלים של קלוץ ומחברים של ניוטריק. אין ספק שהם לא זולים, אבל הם מעולים. חשוב לציין שהחבר'ה בדקדה הם אחלה של אנשים ונותנים שירות מעולה.

אגב, כל ה-PL-ים שאני עובד איתם הם קלוץ/ניוטריק. כבלים מצוינים בעיניי.

Manic Subsidal

New member
ממליץ מאוד על להכין לבד אם יש לך כוח

שמע אני קניתי בהר-ציון כבל של קלוץ לפי מטר עם מחברים "פאנקייקים" (כי הם נורא נוחים לי וחוסכים מקום בבורד, אבל יש עוד סוגים, ניוטריק נחשבים האיכותיים אבל עולים בהתאם). קצת עבודת הלחמה ואתה מרשת לעצמך את כל הבורד בגרושים.
כבר שנתיים שהפדאלים שלי מחוברים ככה ובנתיים אין בעיות אפילו בתקופות של התרוצצות מסיבית בין חדרי חזרות.

חתוליס

New member
פוסט מחזק

אני איתך.
יש לי 2 כאבלים solderless של lava שהכנתי בשביל האפקט לופ. רציתי כאבלים מהסוג הזה מכיוון שהpl שלהם קטן ונדחף בקלות לכל בורד...
יום אחד החלטתי לנתק את הכאבל מאחד הפדאלים... והtip של הpl נשאר בתוך הג׳ק!!! הוצאתי אותו עם פלאייר והחזרתי לכאבל. לא עבד. הייתי צריך ״להכין״ את אותו קצה מחדש.
בקיצור, חזק ואמץ, השטות הזו של כאבלים ללא הלחמה זה מגניב אבל פשוט לא אמין.

למעלה