פאץ' 0.85: GET ME A CAKE!

Don Nirtin

New member
פאץ' 0.85: GET ME A CAKE!../images/Emo212.gif../images/Emo87.gif

מחר. בשעות הבוקר. למשך 13 שעות. לא כולל הארכות. תתחילו לחשוב על ספרים או סרטים שלא ראיתם
יותר מאוחר או מחר אני אביא את פרטי הפאץ'. במילה אחת? יומולדת!

לבנדר א

New member
יופי

יש סדרה שאני רוצה להמליץ עליה.
אני אומרת שהפאץ' יגמר חצי שעה לפני הזמן. יאללה להמר!

SimsY

New member
מה יהיה בפאטץ' הזה ?

יהיה את עוז זהבי נוטף מים בבריכת שחייה ?

Don Nirtin

New member
ופרטי הפאץ' האדיר הזה../images/Emo87.gif

לכבוד העובדה שמשחק הרשת האהוב עלינו ביותר ביקום (לא, ברצינות.
) חוגג חמש שנים, יש כמה וכמה דברים מעניינים שיוצאים הפאץ' הזה. ראשית כל, דרגונויר ורוכב הדרקון הם שני בוסים חדשים שמגיעים לעולם המייפל. שניהם ממוקמים בליפרי בPQ חדש לרמות ה100. בנוסף, העוגות הענקיות החליטו להשליט טרור על הערים, וכמוהן גם הפאי הענק החליט שגם לו מגיע חלק בחגיגה. וחכו, זה לא הכל! זוכרים שהיו פעם אנשים שעזרתם להם? הם קוראים לכם עכשיו לקווסטי נוסטלגיה. אה וחכו! יש גם אוונטים. והמממממממממממממממממממממון.
זהירות, דרקון לפנייך
דרגונויר היקר הוא דרקון מעופף בעל כישורים רבים. יש כאלה שמאמינים שהקוסם השחור הוא הרוכב האגדי שמעליו. אבל למעשה, זהו אינו הקוסם השחור בכבודו ובעצמו. ובכל זאת, שני הבוסים החדשים מגיעים לליפרי. המפה לPQ נמצאת בפורטל חדש במפה Leafre: The Forest That Disappeared. כדי לקבל גישה אל PQ נדיר ומיוחד זה, צריך לעשות קווסטים מקדימים ולהשיג את הסקיל FLYING שיש לו רק רמה אחת בלבד. תפקיד הסקיל הזה הוא לאפשר לשחקן לעוף במרחבי המפה של דרגונויר.
שימו לב! ישנו קווסט ששולח אותכם לחפש NPC. תיזהרו לא ליפול לתהומי הצוק אחרת תספגו 5K דמג' ותמותו במקום. הPQ הזה מיועד לרמות 100+ עד 200. בדומה לPQ של טירת הפטריות, ברגע שהבוס ימות הוא יפיל חמישה קופסאות. כל קופסא מייצגת עבודה משלה. כשמרימים קופסא- השאר ייעלמו מעל האדמה. לדרגונויר יש 120 מיליון חיים. לרוכב הדרקון שהוא בוס נפרד בפני עצמו יש 130 מיליון חיים. כדי להיכנס לPQ, הרכיבו קבוצה של 3 ומעלה שחקנים. תדאגו שלכולם יש את הסקיל FLYING, והסתערות נעימה
. כל העבודות יכולות להיכנס לPQ הזה. ההגבלה היא עד 10 כניסות ביום.
שימו לב, אני אפרט בהמשך על פרטים חשובים שקשורים לקופסאות שהוזכרו לעיל. זה קשור לDurability Items.
, שיפוצים לפנייך!
תוכן הפרק הראשון של ההרפתקאה (כל מה שמכיל את הבוסים אנדרס, מארבס, וכ'ו עד לבוס אסטרות') שופץ קלות. הוא גם הורחב לכל השחקנים שיוכלו להיכנס פנימה. קווסטים שקשורים ברמות נמחקו. דרופים לבוסים אלו הועלו בצורה משמעותית. הEXP של הקווסטים הוגדל משמעותית.
Durability Items
הפאץ' הזה מגיעים אלינו PQ חדש ויחד איתו חפצים חדשים. אני אשתמש בקיצור DA כדי לתאר אותם. א. חפצים אלו נופלים אך ורק בתוך הPQ הנ"ל. ב. הם בלתי ניתנים להעברה בין שחקנים. אם תרצו לעשות זאת- תשתמשו בחפץ Platinum Scissors of Karma שנמצא בקאש שופ. ג. הם עובדים בצורה אחרת בשונה מהחפצים הרגילים. DA הם חפצים שניתן להשתמש בהם עד שהם נשברים ואז אי אפשר להשתמש בהם. כדי לתקן אותם, ניתן ללכת לNPCים שונים ברחבי המשחק (לרבות אליניה, הנסייס, פריון, קרנינג סיטי, אל נאט) והם ישמחו לתקן לכם את החפץ המיוחד בתמורה לסכום סמלי של מסוס. ד. בניגוד לנשקים הרגילים שניתן לסקרל אותם עם מגילות, DA לא ניתן לסקרל עם מגילות פשוטות. ניתן להשיג מבוסים אזוריים את החפץ שנקרא Tablets. החפץ הזה מתחלק לכמה קטגוריות ולכן שימו לב היטב למה הTablets מתאים לפני שאתם משתמשים בו על הDA. החפץ הזה הוא כמו סקרול אך הוא מיועד רק לDA.
עוגה או פאי?!
האיוונט הזה מופרד משאר האיוונטים מסיבה אחת ועיקרית: היא איוונט משמעותי ביותר. לצורך העניין, אציין שכל האיוונטים מתחילים ב5 במאי ומסתיימים ב15 ביוני. כלומר- חודש וחצי של איוונט! ככה, בתחילת האיוונט- תצטרכו לבחור באיזה מחנה אתם- העוגה או הפאי. ברגע שתבחרו, תשוייכו לעיר שבה העוגה או הפאי שולטת. המטרה היא לאסוף חתיכות פאי או עוגה לפי המחנה המתחרה במחנה שבחרתם. כלומר, אם אתם במחנה העוגה- תצטרכו לאסוף חתיכות פאי וההיפך. את החתיכות תצטרכו לתת לNPC כלשהו בכדי שזה ייחשב לפגיעה במחנה המתחרה. כשיש מספיק חתיכות, הבוס של המחנה שלך יוזמן ותוכלו להביס את הבוסים. אם תפגעו בבוס הנגדי, זה יבריא את הבוס שאתם בצד שלו. אם הבוס שלכם נפגע- זה מבריא את הבוס הנגדי וההיפך. כמות החתיכות שאספתם תשפיע באופן מכריע על הפרסים שיתקבלו מהבוס בתום הקרב. הפרסים הם להלן: המנצחים מקבלים באף של 3 שעות של 20% הנחה בחנויות של העיר שבה התבצעה הקרב, ו50% תוספת לאקספי למי שמתאמן באיזורים שקרובים לעיר שבו התרחש הקרב, וכניסה למיני דאנג'ן מיוחד שנמצא ליד NPCים חדשים שיתווספו לכל עיר. אבל לא לדאוג! גם למפסידים יש פרסים ככה שכולם יוצאים מרווחים מכל העניין. ניתן גם לתבוע פרסים מהNPCים שיוצבו בכל הערים ע"י הצגת הדרופים של הבוסים שהוזמנו. בכל מקרה, זה יהיה פאן אמיתי
בין הפרסים שניתן לתבוע מהNPCים: כאוס סקרול 60%, נשקי מייפל, כיסאות, וסקרול נקי 1%.
התאחדות של חמש שנים
מה נגיד, המייפל היקר שלנו בן 5 שנים! זה הזמן לקצת נוסטלגיה. בכל שבוע הערים ישתנו לגירסה הישנה שלהם, ובשבוע השני של האיוונט גם תוכלו להוכיח את הידע שלכם בשאלון מזורז של קסנדרה. בנוסף, תוכלו גם לקבל קווסטים REPETABLE (חוזרים). בשבוע האחרון, תוכלו לחזור על הקווסטים החוזרים של השבועות הקודמים. הסבב יתבצע כך: הנסייס, NLC, נאוטילוס, ארב ולבסוף ריין (הכפר המושלג של האראנים).
מפלצות ומטבעות
בדומה לקווסט של הקשת בענן שהתקיימה לאחרונה, הקווסט הזה בנוי כך. תקבלו ציור של מפלצת בהתאם לרמה שלכם:13 עד 31 יקבלו את הORANGE MUSHROOM, החל מ31+ ואילך תקבלו את הOCTUPOS, ואלו שמעל ל71 יקבלו את היטי. תשמרו על הציור הזה
המפלצות יזרקו צבעי מים. תצטרכו לאסוף את צבעי המים ולמלא את התמונה של המפלצת שלכם עד שהתמונה הושלמה. תמסרו אותה למייפל אדמיין ותזכו במטבעות שאיתן תוכלו להחליף בנשקי מייפל או כל דבר אחר שהמייפל אדמין תציע. הקווסט הזה חוזר על עצמו בעת השלמת התמונה.
נשקי מייפל, HELLO
1. נשקי המייפל חזרו. כל המפלצות זורקות אותן ברנדומליות. קדימה, חפשו אותם! F5. 2. ניתן להשתמש בעלי מייפל בכדי לשדרג את נשקי המייפל לפי מה שבא לכם. לפרטים- דברו עם מייפל אדמין.
טבעות, רבותיי
טבעות
זה גם חלק מאיוונט WELCOME BACK. אני מאחד את שני האיוונטים האלה יחדיו. 1. יהיו טבעות עם אפקטים מיוחדים לשחקנים הותיקים כדי לציין את היומולדת. 2. שחקנים חוזרים למשחק יקבלו טבעת של WELCOME BACK ויזכו את כל מי שבפארטי איתו ב80% תוספת של אקספי. בנוסף, הטבעות הרגילות נותנות תוספת של 1.5 אחוז לאחוזי הדרופ. 3. הטבעות זמינות ל30 יום ולאחר מכן נעלמות.
אפקטים, רבותיי. אפקטים
בMAPLE ISLAND, הנסייס, פריון, לית' הארבור, קרנינג סיטי, ארב, אליניה, ריין, ליפרי, אל נאט, לודיבריום, אקווה רואד, אריאנט ומו לונג יהיו מדי פעם אפקטים של 30 שניות בלבד. מי שמחכה ומקבל הודעה של "יומולדת שמח!" בערים הנ"ל יקבלו באף של שעה שלמה. האיוונט הזה יופעל בשעות מסויימות: 3PM, 9PM, 12PM.
ענייני קאשופ 1. חיות חדשות נוספו עם תוספות מיוחדות כגון קיצור דרך לDARGON NEST ועוד. 2. Platinum Scissors of Karma נוספה לקאשופ. הפריט הזה מאפשר לשחרר פריט DA ולאפשר מכירה. כשהוא נמכר, הוא חוזר להיות UNDERTABLE. 3. טבעת יום הולדת.
כל השאר
1. לוח המודעות של הגילדים (BBS) יתוקן. 2. פיראטים מהסוג Buccaneers לא ירגישו יותר דיילי בהפעלת הסקילים transform and super transform states. 3. שחקנים יכולים עכשיו לחזור לתפריט "VIEW ALL MY CHARACTER" (לראות את כל השחקנים שלכם על מסך אחד). 4. חבילות של CASH SHOP עכשיו אפשר להעניק אותן במתנה למי שבא לכם. זהו, תם ונשלם.

deisy

New member
כל הכבוד נירוש! ../images/Emo47.gif

תודה רבה! אני מקווה שאצליח למצוא זמן לשחק

תודה נירוש צ'אן../images/Emo9.gif

רק שאלה אחת, לגבי מחנות הפאי והעוגה, כל מפלצת מפילה חתיכות של המחנה הנגדי
כלומר, הפאי יפילו חתיכות עוגה, והעוגות יפילו חתיכות פאי

Don Nirtin

New member
אין לי רעיון ../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

זה מה שהבנתי מהנוסח העילג באתר.

Don Nirtin

New member
דווקא פאי זה אויב שלי ../images/Emo11.gif../images/Emo87.gif

אז השנה אבחר להיות בצד העוגות

אם העוגות מפילות פאי

אז גם אני אהיה בצד שלהן
בקיצור, אני רוצה לחסל עוגות

miss_t

New member
../images/Emo45.gif מעולה!

כל הכבוד ניר. סיקור מעולה. עכשיו רק נשאר לך לסקר את הקווסטים שצריך לעשות כדי לעוף וללכת להשתתף בPQ כזה ולהעלות תמונות!

מ י ל ר

New member
ליגה!

אני רוצה נשקים של מייפל! וכול המפלצות מפילות אותם - חרישה התחילה!

מ י ל ר

New member
בקשר לנשקים

רק עכשיו שנאי חושב על זה באמת כול המפלצות? ואיך זה עובד עם העלי מייפל? גם יפול עלי מייפל ממפלצות? אני פשוט משחק רק 4 חודשים ככה שאני לא מכיר את כול הדברים...

yonVata

New member
בנוגע לנשקים.....

כמו שאמרתי לך לפני, את הנשקים לרמות הנמוכות (35 אני חושב?) אתה יכול למצוא מי מפיל בהיידן סטרייט, בעזרת העלים (שאותם כל המפלצות מפילות) והמייפל אדמין אתה יכול לשדרג את הנשק לנשק לרמה 64 חוצמזה אני מניח שתחזור גם הקסדת מייפל והעגילים ^-^ בהצלחה!

מ י ל ר

New member
נראה לי קצת מוזר

כי המייפל סטאף נגיד (מטה רמה 35) יש 3 מפלצות שמפילות מייפל סטאף רמה 43 יש כבר איזה 5 מפלצות שמפילות ואת המייפל סטאף רמה 64 אף אחד מהמפלצות לא מפילות מה זה אומר, שאני צריך לחסל מפלצות שמפילות את המקבל של רמה 35 או את המפלצות שמפילות את המקל של רמה 43? המטרה שיהיה לי בסופו של דבר מקבל של רמה 64 (אני רמה 66) הבעיה היא שבדיוק לפני שבוע התחלתי לרצות את המקבל של רמה 64 ועכשיו שיש הזדמנות אני רוצה לדעת בדיוק מה לעשות בשביל להשיג אחד כזה.. ככה שבטח השאלה שלי קצת חופרת :)

נשקי מייפל

אני לא בטוחה שהרשימה בהידן סטריט היא הכי מעודכנת, בקשר לנשקי מייפל. אני גם לא בטוחה שזה נשאר קבוע משנה לשנה. באחת השנים קיבלתי חרב מייפל מחילזון ירוק (כן, זה שיש במייפל איילנד). אז אי אפשר לדעת מה יפיל איזה נשק. אם זה יהיה כמו בשנה שעברה, בעזרת כמות מסויימת של עלים תוכל להפוך כל נשק מייפל לנשק לרמה 64. כלומר, גם את הנשק של רמה 35 תוכל לשדרג אוטומטית לרמה 64. פשוט כנראה תצטרך יותר עלים. תתחיל לאסוף עלים מהרגע הראשון :) לפני שנתיים מפלצות כן הפילו גם נשקים לרמה 64, בניגוד ללפני שנה (שאז הפילו רק לרמות 35 ו- 43). תוך כמה ימים אנשים יידעו קצת יותר טוב אילו מפלצות מפילות איזה נשק השנה.

למעלה