פאץ' 0.67- Another Time

Don Nirtin

New member
פאץ' 0.67- Another Time ../images/Emo87.gif

הנה מה שיוצא סופית בפאץ' הזה. הפאץ' ייצא כנראה ביום רביעי הקרוב

So, let's talk about books. A good book is like a good snack, you can always have another. So, our next update, "New Features & New Creatures!", will have a very long, very robust book. But not just any book. The Monster Book. The Monster Book holds many secrets about the marvelous monsters of MapleStory--HP/MP, drops, the whole nine. Only the pages are blank. How do you fill out the pages? Easy, you hunt monsters and collect their drop cards. After you collect one, hit "B" on your keeyboard, and you can learn more information about that monster. If that weren't enough, there are also certain buffs associated with the areas and monster should you collect all monster card types. And we're going to hold an event for those of you who are up to the challenge. Get ready! So we have the Family System, More Master Monsters, and the Monster Book, but that's not all. We've revamped quite a few processes within the game, everything from quest progression, item inventory, maps, bugs, monster drops, placements, the tutortial, new mini-dungeons, nearly every part of the game is being adjusted or prepared for further content to come. We've heard your feedback and are ready to throw down some of the biggest updates we have to offer. No stone left unturned, no area untouched. We'll reveal more as time approaches, but we're going to satisfy everyone, Level 1 - 200. And we know what some of you are thinking: "There's no way! How will they satisfy everyone?" Our answer: "You'll see." So strap yourselves in and get ready for the ride!​
בקיצור- 1. מונסטר בוק- ספר המפלצות. המפלצות יזרקו קלפים מיוחדים שבכל פעם שהקלפים מורמים, הם ייכנסו לספר אוטומטית. נסו לאסוף כמה שיותר קלפים ולהיות מאסטר הקלפים
חוץ מזה- לכל מפלצת יש 5 קלפים משלה. בכל קלף יש מידע אחר- HP/MP, דרופים, מקומות שבהם הוא נמצא, ועוד... שווה
2. מערכת המשפחה- עוד אין ממש מידע על זה. כשיהיה- אעדכן. (רק להזכירכם, אני המאסטר והמומחה שלכם
) 3. מיני דאנג'נים חדשים במאגטיה וליפרי (יששששש!!!!). 4. בוסים אזוריים חדשים ייצאו (למשל- קוף זומבי ענק באליניה, רק לדוגמה... וגם כנראה ייצא הבוס האזורי של לודיבריום- שעון ענק מרושע ואכזרי
.) 5. תיקוני באגים, תיקוני מפות, תיקוני מפלצות, שיפור הבאג שהיה בפארטי קווסט של מאסטריה, קווסטים חדשים, וכמובן הכי חשוב מכולם- הידוק לחיצת הצוואר שהובטח כנגד ההאקרים. Oh yea. אנג'וי

Don Nirtin

New member
וקצת מידע על מערכת המשפחה../images/Emo87.gif

קרדיט לפורום מייפל סטורי.קו.איל. כל אחד יכול לפתוח משפחה, בלי NX בלי כלום נראלי צריך להיות רמה 15 ? לא בטוח לגבי זה, אחרי שאתם פותחים אתם צריכים למצוא ילדים נניח אתם מצרפים 2 ילדים, ה2 ילדים האלה מתאמנים ובגלל שהם מתאמנים אתם מקבלים נקודות נניח והילדים שלכם מוסיפים עוד אנשים שיהיו הילדים שלהם (והנכדים שלכם) הילדים יקבלו נקודות מהאימונים של הנכדים וגם אתם תקבלו. אבל למה הנקודות האלה ? דיי פשוט. פעם ביום אתם יכולים להשתמש בנקודות האלה בשביל אחלה דברים. אין לי בידיוק רשימה של הדברים וכמה נקודות צריך אבל הינה כמה דברים שאפשר לקבל מהנקודות דאבל EXP לכל המשפחה, דאבל EXP לכל הפארטי(לא קשור למשפחה), לשגר מישהו אלייך, לשגר את עצמך למישהו. עכשיו כשאתם יודעים את הבסיס של זה לא אמורה להיות לכם בעיה להבין במשחק.

D amaged R oses

New member
ואווו! יש באילת! -מתרגשת-

אבל המחירים הם ממש פי2, לא שווה בכלל עדיף לשלוח כסף ולשלם עוד 15-20שקל על משלוח

Don Nirtin

New member
ולכאלה שיש להם בעיות כמוני- זה מה יש.../images/Emo87.gif

והיי, לא רואים אותך. צריך להתלבש על איזה יום בפסח שיוקדש לראש מסכנון
.

איך אפשר../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

תסבירי לייייייייייייי
כי יש לי נקודות שקיבלתי על כסף ששלחתי להם בדואר, אבל משום מה זה לא מאפשר לי לקנות ב-MTS
ואני לא ממש מצליחה למכור שם
איך אני עושה

D amaged R oses

New member
מה הבעיה?

הכסף ששולחים הוא PAY BY CASH שנמצא בקטגוריה השניה/אמצעית, יחד עם הכסף מהכרטיסים.[NEXON GAME CARD] את פשוט נכנסת לטרייד וקונה אי אפשר לקנות עם כסף מויזות [PAYPAL] ומייפל פוינטס, מאיוונטים.

Ramin Tarbush

New member
אז תני לי לחדש לך

האחיין שלי קיבל בדיוק לפני יומיים את ה-NX שהוא הזמין דרך הפייבייקאש זה מופיע לו רק בקאש שופ אם הוא נכנס ל-MTS רואים לו כאילו לו אין לו NX בכלל. אני אבדוק גם את הנושא, אבל כדאי שגם את תבדקי אני חושב שיש לנו איזהשהי אי הבנה.

אוו בדיוק מה שקורה לי../images/Emo45.gif

התכוונתי לחכות לערב כשאגיע הביתה ולצלם תמונה, אבל אתה ניסחת את זה טוב מאוד

D amaged R oses

New member
יש מצב

איזה מוזר אם ככה, אז ממש חבל הלוואי שהמחירים של הכרטיסים האלה היו יותר רצוניילים, לשלם פי 2 על קאש זה מרגיז!

Ramin Tarbush

New member
אי אפשר לקנות עם פיי ביי קאש

דברים ב-MTS .... הרגע בדקתי - אם כן היה אפשר אף אחד לא היה קונה ת'כרטיסים

Ramin Tarbush

New member
אני מוכרח לספר לבן דוד שלי

וואו איזה היסטריה תהיה ...... אני ירוץ עכשיו לראות אם הוא זמין בפלאפון

למעלה