פאץ' 0.67- Another Time

xFade

New member
../images/Emo79.gif תודה ניר ../images/Emo24.gif

הדבר הזה של המשפחה נשמע ממש מגניב

המשפחה נשמע הכי טוב @.@

אם זה באמת יקנה לך 2X EXP.. מאיפה הטקסט באנגלית לקוח??

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifבשביל מה זה טוב להיות מאסטר

הקלפים? ומתי יתקיים הפאץ'?

P o o f i

New member
בטח הם יתנו ל"מאסטר" חולצה ומגבת של מייפל,

וכמה נקודות NX.
אמרו בשרשור שזה כנראה יתקיים ביום רביעי הזה.

Ramin Tarbush

New member
ליצ'ים - הדור הבא

לגבי המשפחה - זה הולך להיות בלגן רק שתהיו בעניינים - אם חשבתם שליצ'ים זה משהו זה הולך להיות הדור הבא של הליצ'ים במשפחה - הילדים שלכם מתאמנים ואתם מקבלים נקודות משפחה ... והם לא מקבלים כלום - בנקודות האלה אפשר לקנות כל מיני פרסים שיכולים להגיע אפילו עד לכרטיס של דאבל אקספי - עכשיו אנחנו שומעים הצעות למישהו שיאמן אותך ויעשה לך ליץ' - עוד מעט נשמע מחפש ילד שיתאמן ויצבור לי נקודות משפחה.....

Ramin Tarbush

New member
ניקודים ופרסים במייפל סטורי קוריאה

במערכת המשפחה ב-KMS ותודה לבן דוד הכי שווה שנתן לי את הרשימה -
300 נקודות - רשום את השם של הבן אדם שאתה רוצה ללכת לראות ואתה תועבר אליו לא משנה באיזה יבשת הוא - לא עובד אם אתה בשוק הפתוח 500 נקודות - רשום את השם של הבן אדם שאתה רוצה שיבוא אלייך, והוא יועבר אלייך לא משנה באיזה יבשת הוא - לא עובד אם אתה בשוק הפתוח 700 נקודות = נותן לך דרופ של כפול 1.5 למשך 15 דקות 1000 נקודות = נותן לך ולפארטי שלך דאבל אקספי + דאבל דרופ למשך 30 דקות - אבל יש תנאים לכך: * אתה חייב להיות בפארטי של אתה ועוד 5 אנשים לפחות * כל חמשת האנשים בפארטי שלך חייבים להיות מהמשפחה הישירה שלך - זאת אומרת, הם חייבים להופיע בעץ המשפחתי שלך אחרת לא תקבל כלום. 1200 נקודות = נותן לך כפול 2 אקספי למשך 15 דקות 2000 נקודות = נותן לך כפול 2 אקספי למשך 30 דקות 4000 נקודות = נותן לך ולפארטי שלך כפול 2 אקספי למשך 30 דקות.

Ramin Tarbush

New member
מידע על שחקן

תשימו לב לכפתור עם הבית שיש להם - אצלם לכל שחקן יש אפשרות שיהיה לו בית משלו ולמיטב הבנתי אפשר לקבל שם אירועים אישיים או משהו - אין לי מושג לגבי זה - זה רק מה ששמעתי.

Ramin Tarbush

New member
עץ המשפחה - משחק הפרמידה ???

אתם זוכרים את המשחק הזה שהוצא מחוץ לחוק כי הוא הפיל כמה וכמה כלכלות בעולם אחרי שאנשים נהרו אליו כמו משוגעים ? שאתה משקיע כסף ואתה צריך למצוא עוד 5 אנשים שישקיעו גם כן ואז הכסף שהם השקיעו חלק אתה מקבל ואז הם גם צריכים למצוא עוד אנשים כדי שהם גם יקבלו כסף ועל כל רמה שיש מתחתייך אתה מקבל כסף ? המשחק הזה הפיל את הכלכלה של אלבניה ושל עוד כמה מדינות וכנראה הם החליטו במייפל סטורי כמו כל מיני פשעים אחרים כמו להתחתן עם שחקנים בשביל כסף וכאלה שצריך להכניס גם את זה. במערכת המשפחה השחקן שהכי למעלה מקבל נקודות משפחה מכל רמה שמתאמנת ונמצאת מתחתיו ככה שכל אחד ירצה מן הסתם שיהיו מתחתיו רמות במשפחה וכמה שיותר - יש לי הרגשה שיהיו מכות.... אבל זאת רק הרגשה שלי
מעניין לדעת אם כל אחד יוכל להקים משפחה או שאתה צריך להיות ברמה מסויימת כדי להקים משפחה והאם אתה יכול להפוך לילדים רק שחקנים שהם רמה נמוכה משלך (נשמע הגיוני...)

לבנדר א

New member
אבל זה ממש מסוכן!

זה ייצור מלא אנשים שנמצאים בראש פירמידה ענקית והכול הולך להם בקלום, וממש מלא אנשים שנאבקים לעמוד בקצב. בחיי, לא נראה לי שזה יעשה אווירה משפחתית נחמדה, רק תחרותיות.

deisy

New member
בטח יהיו הגבלות

לא מאמינה שיהיה מצב שרק אחד יוכל לממש את הפרסים.. יותר יהיה בטח לכיוון של פרסים משפחתיים או מימוש הפרס יהיה מותנה בפרטי משפחתי או משהוא כזה... מעניין...

Ramin Tarbush

New member
המצב במייפל קוריאה הוא

שההורה של כל ילד מקבל את הפרסים - אתה לא צריך להיות במקום הראשון כדי להיות לזכות בפרסים - גם אם אתה ילד של מישהו אבל גם לך יש ילדים אתה יכול לזכות אם הם יתאמנו. לגבי פרסים - יש רק פרס אחד (במייפל קוריאה, יכול להיות שאצלנו זה יהיה אחרת תקחו את זה בחשבון!) כרגע שהוא לכל המשפחה הפרס שעולה 1000 נקודות משפחה וזה מחייב 5 חברי משפחה כולל הלידר להיות בפארטי ביחד שזה יכול להיות קשה משהו לארגן, כנראה בגלל זה זה עולה רק 1000. על פניו זה נראה לא הכי טוב - גם הדור הבא של הליצ'ים במייפל סטורי וגם מערכת הפרסים - אבל בוא נראה איך יטמיעו את המערכת אצלנו יכול להיות שהעניינים יסתדרו.

לבנדר א

New member
ובנוסף

בראש המשפחה של הפורום יצטרכו להיות השחקנים ברמות הגבוהות ביותר כדי לאפשר לכמה שיותר שחקנים להשתתף.

נדמה לי

שקראתי איפשהו שאתה מקבל נקודות על הילדים שלך והילדים שלהם, וזהו.

Ramin Tarbush

New member
זאת יכולה להיות אפשרות

אני לא אמרתי ששום דבר בטוח - אני פירטתי איך המערכת עובדת כרגע בקוריאה - לגבי מערכת הנקודות בהחלט יכול להיות שאתה מקבל רק על מי שנמצא אצלך בעץ הישיר ולא ממש למטה איפה שלא רואים אותו יותר, שזה די מה שאמרת. אני חושב שיש לנו רק לחכות ולראות איך השיטה תתבצע אצלנו כי יכול להיות שהם ישנו את המערכת שתתאים לנו לכן יש לקוות שזה לא יעשה יותר מידי בלגן, ואחרי הפאטץ' לבדוק איך בדיוק כל העניינים עובדים.

למעלה