פאץ' 0.61- הFAQ הגדול

Don Nirtin

New member
פאץ' 0.61- הFAQ הגדול../images/Emo87.gif

היו מוכנים! שלפו את נשקכם! היו בכוננות! זה הזמן לכסח את הצורה לכמה וכמה שזה מגיע להם
סינגפור- הייר ווי קאם!! האם תהיתם לאן אפשר לטוס במטוס? כמובן- לסינגפור!! תמורה 20K תוכלו לטוס במטוס סקסי וחושני הממריא מקרנינג סיטי, ולהגיע לסינגפור. סינגפור מחולקת לשלושה חלקים. החלק הראשון הוא סמטת הסליימים השחורים שהתחפשו לכל מיני דברים לא ממש הגיוניים. למשל- גלשן קיץ וחורף
. החלק הזה הוא לרמה 18-48. ויש מגוון רב של מפלצות. החלק השני הוא ספינת הרוחות המיועדת לרמה 48 ואילך עד 100. כאשר בסוף הספינה תמצאו את חדר THE ENIGME ROOM- זהו החדר שבו מזמינים את קפטן לאנטיקה הרשע והאכזרי שיעשה לכם את המוות...
. החלק השלישי הוא סינגפור ההרוסה. אותה אנחנו לא נקבל בפאץ' הזה אבל קרוב לוודאי שנקבל מתישהו (אני עדיין מחכה להרחבה של אריאנט!!) אירועי ליל כל הקדושים- האם אתם מוכנים לנוס על נפשכם?! בבית הרדוף היקר והמיוחד תמצאו גברת שתכניס אותכם לפארטי קווסט מיוחד לכבוד ליל כל הקדושים
. הPQ הזה יהיה פתוח אך ורק לעונת ליל כל הקדושים.... בנוסף, יש עוד משהו מלהיב
מה דעתכם להילחם בבוס שהוא גם NPC?!?!?! חפשו את צ'רלס שנמצא בכל עיר אפשרית והיו מוכנים לרצוח את הבוס
אגב- זה בוס חלש כך שרמות 30+ יכולים להשתתף גם. הבוס הזה מגניב ביותר ומצחיק ביותר.
המיני דאנג'נים - מה קרה להם לעזאזאל?! אז זהו, שיש גם איתם אוונט!! חפשו את קסנדרה וקבלו את משימתה
. והנה החוקים. לכל משתתף קצוב 5 דקות להיכנס למיני דאנג'ן. יהיו שם ארנבים וגולמים וגם חזירים. הם יפילו maple crystels. אספו כמה שיותר מזה. אם אתם רוצים להיכנס שוב- חכו למחר. אם לא- קנו כרטיס מיוחד בקאש שופ שעולה 400 NX... (ידעתי שנקסון כאלה נחשים וכלבים...
). יש אפשרות גם להרוויח סקילים וספרים
שיהיה מייפל שמח לכולכם
מצורף בזה סרטון של רציחת הבוס המיוחד לליל כל הקדושים.. תתעלמו מהחלק הראשון של זה- את החלק הזה לא מקבלים כאן. את החלק השני דווקא כן. הבוס לליל כל הקדושים. אם יהיו עוד עידכונים חשובים- אני אדווח כאן. אבל בגדול- סיכמתי לכם את האירועים שמצפה לנו. וואט אה ביג איוונט

LahavxB

New member
../images/Emo6.gif תודה :] מוסיף-

http://www.basilmarket.com/forum/834759/1//Signapore_Halloween_Gach_and_more_in_GMS.html# עדכון בגאצ'ה, משימה חדשה שצריך לאסוף ETC שונים ואפשר לקבל בה ספרי סקילים לעבודה רביעית, כסאות ועוד כל מיני..

ToryMaster

New member
תודה.

אבל מספיק עם הכינויים האלו, לא כלפי נקסון ולא כלפי אנשים בפורום.

זה הפרנסה שלהם

הם גם יכלו לעשות את המשחק עצמו בתשלום כמו הרבה ממשחקי האונליין מרובי המשתתפים אבל הם לא עשו את זה.

ToryMaster

New member
מה לעשות שככה זה בעסקים?

אבל לא ניכנס לזה שוב, יעל ואני מאוד בעד דעות שונות והבעתן, לפחות אני, יש סיבה שאני מצביעת מרצ, אבל יש זמן, מקום ודרך, ולפחות אחד מהפרמטרים הזה לא מתאים, סבבV?

xFade

New member
../images/Emo95.gif מגניבבבבבב ../images/Emo99.gif

אני שונאת את נקסון.

כפרות עלייך יא מלך../images/Emo47.gif

ואהמ, תוכל לתרגם את כל המודעות שנקסון הוסיפו באתר הרשמי?.. תודה!! ושוב, שיחקת אותה

Don Nirtin

New member
ומה נראה לך שעשיתי הרגע?../images/Emo87.gif

תירגמתי ועיבדתי את כל המידע הזה ישר לתוך מה שכתבתי. טיפש

Guid

New member
לקבל סקילים?!

בטח רק לעבודה רביעית, לא? בכל מצב, נשמע אחלה פאץ`~ מעניין איך יהיה הפיקיו.

D amaged R oses

New member
אמגגגגגגגגגגג

~מתרגשת~ עכשיו חפרתי שעה במסן לאנשים, אהמ! כלכך פאקינג מגניב לגבי המיני דאנג'ן, נראה לכם שיהיה אפשר להכנס פארטי? ואת הפרס גובים כל יום או בסוף האיוונט?

Don Nirtin

New member
תחפרי גם לי../images/Emo70.gif~../images/Emo87.gif

[email protected]
ולגבי המיני דאנג'ן- זה אירוע יחידי. כלומר- נכנסים לשם לבד. 5 דקות. וכשאספנו מספיק קריסטלים כדי לקבל את הנקודות ואת הפרסים המבוקשים- הולכים לNPC וסוגרים את זה.

Don Nirtin

New member
שימו לב../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo87.gif

איסוף הMAPLE CRYSTAL הוא למשך שבועיים בלבד. כלומר, אחרי שבועיים האירוע הזה ייסגר.

למעלה