פאץ' 0.59- מחר

Don Nirtin

New member
פאץ' 0.59- מחר../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

<MapleStory Patch> - Server : All Game Servers - Time : Tuesday, August 12th, 10:00 pm ~ 7:00 am PDT (Wednesday, August 13th, 5:00 am ~ 2:00 pm GMT)​
האתר של מייפלסטורי יהיה זמין בשעות הפאץ'. כולל הארכות לפי דבריו של עובד בNEXON. מה יוצא בפאץ' הזה? CrismonWood. עיר חדשה וההרחבה לNLC. קווסטים. PQ חדש (
). חפצי קאש כרגיל. JQ (גאמפ קווסט) חדש. מפלצות חדושת (רמה 45~120). תיהנו
.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אמג!!!!!

קווסט קפיצה
אני כ"כ הולכת לעשות אותו, אם הוא לא לרמה 98234 ומשימות חדשות, גררר...3= קיצר פאצ' טוב..D: אני מרוצה..P:

אאל"ט 8 בערב עד 5 לפנות בוקר

כי עכשיו כתוב באתר ש10:45 ועכשיו 20:45 ככה ש.. ואגב גם כתוב באתר ש12.8, אז יכול להיות שהפאץ' עכשיו? oO

Guid

New member
לא הגיוני, אני משחק עכשיו...

תודה, בכל אופן. D:

spongbob

New member
../images/Emo110.gif תמיד מוסיפים 12..

מחר מ8 בבוקר עד 5 בצוהרויים

MiRi XD

New member
קמתי מוקדם מהרגיל היום T__T

בד"כ אני קמה באיזה שלוש או שתיים וחצי..

לבנדר א

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב!

תתחילו את היום עם גישה קצת יותר חיובית! אני אפילו עוד לא הלכתי לישון רשמית, רק נמנמתי 3 שעות.

Guid

New member
אוי ואבוי... T___T

נו טוב, יש לי הרבה מה לראות במחשב- עונת הביניים החדשה של הירוס, יריחו, wolfs rain, פרידום- 7, קוד גיאס- 18... XD נקווה שעד 5 אני אסיים את זה... P:

יואו יש לי מידע מוקדם על קריסמון ווד

כן גם ל- GM'S יש רגשות בעיקרון רוב המיפלצות יהיו לרמות יחסית גבוהות (70+) ויהיו שם מאות מערות שבכל אחת יש אותן מפלצות במסך קטן יחסית זו תיהיה מפת סולו מצויינת כך אומרים- ללוחמים והכניסה תיהיה די רמות 40-60 (כן רמות 40 יוכלו להיתאמן שם המפלצות די חלשות....) אני חושב שזה יהיה כמו נסגנון של טירת קאד (בשרת היפני) מעין מבוך כזה שצריך לדעת אותו כדי לפתור אותו אבל... למרות שהם אמרו באיזה צד של NLC היא תיהיה לא בטוח איך נגיע אליה !! יש סיכוי קלוש שדרך הספינקס? טוב אני מקווה להגיע היום לויקטוריה ולהגיע לאנט טוננל עם מיליון שיקויים
אני מתכנן סולואים על הזומבי משמום כן כן אני חושב שהגיע הזמן שלי להשתדרג בבוסים (עד עכשיו רק באומגה סקטור או משמם נורמלית ) אבל אני מספיק חזק בישביל הזומבית
ואני עומד לכייף !!!!

אה ועל המפלצות רמה 120

אומרים שהיא תיהיה המפה האחרונה אז יש סיכוי לבוס אבל מכיוון שלא אמרו שום דבר אם זה כן בוס זה יהיה מפתיע

ד"א

אין ג'אמפ קווסט (חבל
) זה פשוט חלק ממפה שצריך לעבר כדי להגיע לחלק של המיפלצות של 70+ (אני לא בטוח יכול ליהיות שזה יהיה הדרך למיפלצות של רמה 120)

למעלה