Don Nirtin
New member
פאץ' 0.54- FAQ../images/Emo87.gif
ראיתי ששואלים כאן על כל מיני דברים. כאן אני אסביר הכל. איך מגיעים לשאווה
לכו לSPINEL שעומדת כמעט בכל עיר חוץ מNLC, דברו איתה ועברו לMUSHROOM SHRINE. לכו 3 מפות ימינה והגיעו למפה הנקראת Forset Of Aninmals. בראש המפה תמצאו שיגור. שימו לב|אזהרה||אזהרה|- ישנו בוס לרמה 95 אשר מסתובב במפה הראשונה של שאווה בחלק התחתון של המפה. פשוט תעברו מעל. מה עושים בשאווה? בעיקרון- יש שם HIDEOUT מיוחד לרמות 65 והלאה. יש קווסטים. יש את הבוסים החזקים של המשחק. אני רמה 55. אני יכול להתאמן שם? לא. בהחלט לא. לא לבד בכל מקרה. לקוסמי קרח וברקים יש אפשרות להתאמן בספא הסודית. מה הקווסטים שכדאי לשים לב אליהם? 1. קודם כל, אזהרה. ישנו קווסט הנקרא Umi Ambition. זה קווסט שכדי להתחיל אותו צריך לשלם 5 מיליון. אם אתם לא רוצים ליפול במלכודת- אל תעשו אותו. זהו קווסט לרמה 50 ומעלה. 2. מי שחיפש חתיכת של קרח למשימה של מאנג'י- אפשר להשיג את זה מעכשיו לא דרך קווסט הנעל הזכוכית. פשוט גשו לArwen שבאליניה ותהרגו 100 פטריות ירוקות. 3. סופיה בפריון מחפשת 20 כוסות של עץ. בתמורה היא תכין לכם את הדבש הדרוש למשימה של אלפונסו גרין לרמה 55- THE CHOS BEHIND NEPENDEATH.
זו היא רק השערה שלי מאחר ולא סיימתי את הקווסט הזה אבל לפי מה שקראתי ממנה היא מדברת על HONEY ועל דבש... אני מקווה שאני צודק כאן. 4. קווסטי ימי ההולדת- תעשו את שלושתם. שווה מאוד לעשות את זה. בעיקרון גשו למייפל אדמינטור שנמצא בכל עיר ודברו איתה. אח"כ לכו לדבר עם ERUEK שנמצאת בסליפי, לודיבריום, וEL NATH. הביאו לה מה שהיא מבקשת ובתמורה קבלו 3 חתיכות של חזיר, פטרייה כמומה או חייזר. זה לשעשוע בהחלט
חפצי מייפל- מה מי הא? בעיקרון כל המפלצות זורקות נשקים כאלה. לכו תתבייתו. השרביט שלי לרמה 64 הושג דרך ידידה שלי שהרגה עטלפים כדי לאסוף נוצות למשימה שלה
. בנוסף- אם אתם ממש משועממים תוכלו לנסות להתעמת עם העוגה הענקית שצצה כל חצי שעה בעיר רנדומלית. ובנוסף, כדאי לצוד בוסים מזוייפים חדשים וישנים בעבור העוגות שהן מפילות. איך מגיעים לספא הסודית? ראשית כל, גשו לדבר עם HIKIRE שבשאווה. היא תעמוד קצת קרוב לפורטל האחרון שתראו. שלמו לה 300 מסוס ולכו לפורטל. תראו סאונה. הברזים והמדפים מימין הם פורטל סודי לספא הסודית. בנים נכנסים למפת הבנים והבנות נכנסות למפה של הבנות. איך מגיעים לHIDEOUT? דברו עם KOPIE- הבחור שמנפח מסטיק כל היום והוא יעביר אותכם לשם. הוא יהיה גם במפה האחרונה שנקראת ARMORY. כל מי שינסה להיכנס למפת הבוסים והוא ברמה נמוכה מדי- מועף משם. על איזה אובראול כולם מדברים לכל הרוחות? זהו סאונה הניתנת לקנייה בתמורה ל30K אצל הבחורה הקופצנית שעומדת בסאונה. טובה לנוב טרייד
מה עם הדאבלים דרופ ואקספי? למה הם לא מתחילים בזמן? מסיבה לא ברורה, נקסון טעו בלוח הזמנים שלהם. בעיקרון- כל הדאבלים יהיו ב2-4 לפנות בוקר. ביום ראשון הדאבל הכפול יהיה מ2 בלילה עד ל2 בצהריים למחרת. למי שיש שאלות נוספות שלא נענו כאן- אני אשמח לענות לו על השאלות.
.
ראיתי ששואלים כאן על כל מיני דברים. כאן אני אסביר הכל. איך מגיעים לשאווה