פאץ' 0.53

SimsY

New member
טוב באתר של נקסון כתוב

שיהיה סרבר צ'ק לא מתוכנן (טוב מן הסתם) עד השעה 6:15 בערב זמן GMT ! בהתחשב בעובדה שישראל נמצאת בקו זמן של GMT+2 וגם אנחנו נמצאים בשעון קיץ אז זה פלוס 1 זאת אומרת שצריך להוסיף 3 שעות ל-GMT כדי להגיע לזמן של ישראל - וזה אומר שהמשחק יחזור רק ב-21:15.

SimsY

New member
עד שהמשחק יחזור בוא נדבר על

בהתחשב בעובדה שאנחנו מושבתים עד שעה 21:15 וזה אם לא יהיו עוד צרות חשבתי אולי נדבר על ה-TRADE החדש ואם יש סיכוי שהוא יהיה אפקטיבי משהו מישהו מכם הספיק להכנס לטרייד החדש ולראות את המחירים ? נראה לי שבגלל שהמשחק הזה קהל המשחקים שלו הוא בעיקר ילדים אז הפרופרוציות שלהם לא ממש מסודרות - אני הספקתי להסתכל על כמה מחירים שם ואין שום סיכוי שאי פעם מישהו יוכל להגיע למצב של קנייה אלא אם כן הוא הבן של גאידמק ....... או הבן של מנו ספנות
חלוק סאונה נמכר שם ב-1.5 מליון אנ אקס קאש - בוא נעשה את החשבון - בהתחשב בעובדה ש-30 אלף נקודות עולות 30 דולר 1,500,000 חייבות לעלות 1,500 דולר - אז כשמדובר במסוס עוד אפשר לנקוב בכל סכום שיהיה הכי דמיוני בעולם כמו מיליארד וכו' אבל כשמדובר בכסף אמיתי נראה לכם שמישהו יקנה חלוק סאונה (ואפילו שיש לו תוספת של 33 דקס) ב-1,500 דולר ?! מה דעתכם ? אני חושב שיכולה להיות לנו בעייה מסויימת פה.

אל תישכח .....

אפשר גם לימכור אז אולי סאונה רגילה תעלה 15K (למכור) ואולי יהיהו דברים כמו חפצי משימות \ דברים לרמות גבוהות שיהיו שווים כמה עשרות אלפים ואולי כמה מאות אלפים .... אתה לא ראיתה את כל הסירטונים עם כל המיליוני NX? זה משם .... אז אם אתה משקיע אתה מקבל 33 דקס סאונה........ ואולי אתה לא רוצה את הסאונה? אולי אתה רוצה את הדאבל EXP? כי דיברו פה על הסליאונס אז אולי מהדרופים שם תשיג מספיק ל-3 שעות שזה בערך הזמן שתיהיה שם? חוץ מזה כל אלו עם הZHELM שבלי NX סופסוף יקנו את הגלימה המגניבה התואמת ...... יכול ליהיות שאנשים ירצו ליקנות את ה- AP ריסט למשתמש המושלם ..... אז הם לא ישקיעו?

SimsY

New member
ישקיעו אבל אני לא חושב שיש כאן שחקן

אחד במשחק שיוכל להרשות לעצמו לקנות חפץ במשחק ב-1500 דולר אז כדאי שירגיעו עם המחירים של ה-NX כי לקנות חפץ ב-1,500,000 NX זה לא מתקבל על הדעת בכלל

SimsY

New member
כל מה שנדפק במשחק בגלל הפאץ' החדש

חשבתי עד שהמשחק יחזור לנסות למנות את כל הדברים שנדפקו במשחק מאז שפורסם הפאץ' החדש: 1. קוסמים לא יכולים לעשות שום נזק למפלצות - זאת אומרת יכולים אבל יקח להם שעות להרוג מישהו במשחק 2. חפצים מהקאש שופ לא יכולים להלקח או להכניס לשימוש 3. הכסף NX נעלם מהחשבונות זה הדבר הכי קטלני מכל הבאגים של הפאץ' הנוכחי : 4. אם אתה משתמש בחלב לחזרה לשאווה טאון (שמקבלים במשימה של מבוך לודיבריום) אתה אשכרה =מגיע לשאווה טאון=!!! למרות שהעיר עוד לא שוחררה למשחק !! מה שגורם לי להבין שכנראה העיר מחוברת הם פשוט לא משחררים אותה, אני בכלל חשבתי שהם עוד לא יצרו אותה למייפל גלובל... הקטע הוא שאתה לא יכול לדבר עם אף NPC שם 5. אם אתה נכנס לשוק הפתוח דרך שאווה טאון ורוצה לצאת אתה לא נשלח חזרה לשוואה טאון אתה נשלח לאומגה סקטור !! 6. שימוש בסקילים מסויימים של קוסמים לעבודה 3 ו-4 גורם לכל מי שנמצא באותה מפה להתנתק במיידית היה איזה אחד בפורום סליפיווד שהראה את ערוץ 2 בשוק הפתוח מפוצץ אנשים ואז הוא השתמש בסקיל ואחרי שנייה פתאום כולם נעלמו (אחלה אם אתה צריך מקום כדי לפתוח חנות ...
) (יש כאלה שצחקו על זה ואמרו שבגלל שהקוסמים לא יכולים יותר לתקוף מפלצות הם החליטו לפנות לאנשים במשחק ולתקוף אותם) 7. יש כאלה שקיבלו את ההודעה Reached the end of the file כשהם ניסו להריץ את מייפל סטורי (בטח ניסה להגיד להם שהם גמרו את המשחק
) 8. אנשים דיווחו שהבאדי ליסט שלהם ריק לגמרי 9. כל הקלריקים פה יכולים לרוקן ערוץ שלם רק עם היל - http://www.youtube.com/watch?v=TzgBvd_Hyck כוח לקוסמים!!!!!
10. מי שנכנס לשוואה בזמן הזה נהרג מיידית http://img.photobucket.com/albums/v145/superuby/Maple0770.jpg יש משהו ששכחתי ?

Elizab3th

New member
איחור של רבע שעה, אמור לחזור ב-9:30

במידה ולא יהיו עוד עיכובים.

SimsY

New member
בקיצור כל היום לא היה מייפל סטורי

משעה 8 בבוקר עד עכשיו

l a h a v100

New member
סעממק נמאס מהם כבר

עדיף להם לכתוב שיסתיים ב11 ואז להקדים, לפחות הם יצאו מזה טוב -.- מאשר להגיד שעה ואז להאריך כל הזמן. בסוף אני לא אספיק לשחק היום :S

kirillll

New member
בקיצור דבר אחד אני יכול לאגיד

לכו לישון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה