פאץ' 0.40 כאן!!

MR Lordi

New member
העיר ממש מגניבה!

יהיו קופוני שיער חדשים (ראיתי איזה שיערות יהיו) יהיו מפלצות ממש מגניבות! אני לא יכול לחכות
*עדכנו את האתר....

XxTherionxX

New member
איפה העיר החדשה אמורה להיות??

איך מגיעים לשם????? מישהו יודע ? ?

..

"העיר החדשה שכולם (לפחות אני) ציפו לה. עיר ייחודית רק למייפל גלובאל! לעיר מגיעים דרך קרנינג סיטי, בSubway Station."

noam558

New member
אני יודע איפה נמצאת העיר החדשה

היא נמצאת בקרינג סיתי ברכבת

One Minute

New member
../images/Emo41.gif לגבי הפאצ'../images/Emo70.gif חשוב כולם.../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif

הם לא מוסיפים בשום מצב שוואה וגם לא עבודה רביעית, אין מצב. אתם יודעים כמה זה קשה לתכנת משחק כזה עצום? אמנם זה לא תלת מימדי, אבל זה השקעה בגראפיקה ותיכנון... אם הם היו המון אנשים עדיין היה לוקח זמן. אין שוואה ואין עבודה רביעית. גם ככה מי משתחת לרמה 120 לא אמור כ"כ להתעניין בזה... רק רציתי להבהיר את דעתי.

One Minute

New member
עיר שיש לסי ולעוד כמה מייפלים../images/Emo205.gif

אני לא יודע את כ-ל הגרסאות במדוייק. אני יודע שיש את זה לסי.

One Minute

New member
...../images/Emo205.gif

אבל זו עדיין עבודה עצומה לערוך את הקבצים. וגם הNLC שזו עיר ייחודית שאין להם על מה לעבוד. אל תמציא לי תירוצים, תודה.

Amit Avigour

New member
אני לא אומר שהם צריכים לשים עבודה רביעית

אבל הם לא עובדים על זה בזמן הפאץ.. הם עורכים את הקבצים שבועות לפני ואחר כך מעתיקים למשחק ובודקים. ומאיפה את יודעת, את מתכנתת?

One Minute

New member
אני בן../images/Emo205.gif

ברור שהם לא עובדים על זה בזמן הפאצ'. אבל אני בטוח שלהעתיק את הפאצ' ולקשר הכל לכל מקום זה בטח לוקח להם הרבה זמן. זה לא העתק הדבק Save. אה, ואני לא מתכנת. אני פשוט יודע שלעבוד עם משחק כזה זה על בטוח קשה, במיוחד שיש הרבה ערים. אבל זה לא בסדר להגיד פאצ' חרא כי גם עליו נקסון השקיעו.

kalel13

New member
יש לי בעיה

אני מנסה להתקין את הפאצ' אבל ה wizet patcher נתקע כבר פעמיים על ה3/3 ןהוא גם הביא לי איזושוהי תיקייה. מה עושים?

SimsY

New member
לחלוטין לא מאמין שיעלה NX קאש להכנס

זה לא הגיוני בכלל אבל - כי אם הם מתחילים בכלל לגבות כסף על כניסה לערים חדשות אז זה כבר לא משחק בחינם

miss_t

New member
עובדה שלPQ באמוריה עולה כסף

מה הבעיה לעשות עיר כזו? דווקא הגיוני אבל ספק אם יקרה בקרוב.

SimsY

New member
בגלל שזה רק לזוגות נשואים

אז הגיוני שזה יהיה עם כסף, זה כמו שיש משימה רק למי שיש לו מספיק פיים כמו הבית של בלק בול או המשימה של החיות (החתול באלניה) ככה שזה עוד הגיוני להתחיל להגביל משתמשים להשתמש רק בחלק מהמשחק זה כבר לא אומר שהמשחק בחינם - זה אומר שזה גרסת התנסות של המשחק - F**** Shareware. ובכלל אני לא חושב שבא לי יותר לשחק - הם הרסו הכל עם המסכים האלה והכל בשביל לסחוט עוד כמה גרושים ממשתמשים. קודם כל הם בכל מקום, דבר שני הם לא משתלבים בכלל בנוף שמאחורה הם ענקיים ואין מנוס מהם, הם אפילו נמצאים בשוק החופשי ! והבעייה היא שהם מסתירים חלק מהדמויות - אם לא היה שם מספיק עמוס ושבקושי אפשר לראות מי נמצא אז עכשיו דחפו גם את זה - ועצבו את זה כל כך לא בחוכמה מה גם שהרסו את כל המקום מפגש בהנסיס בשביל לדחוף שם את הפיל הלבן הזה - אני נכנסתי אתמול לשחק אני ראיתי את זה - יצא לי כל החשק, לא יודע אם בא לי יותר לשחק - בקיצור משדרים לנו פרסומות במשחק עכשיו. לא לעניין ולא נראה לי זה די צפצוף על נוחות המשתמשים בשביל עוד כמה גרושים כי הם היו יכולים לעשות את זה הרבה יותר באלגנטיות ושלא יהיה כל כך מפלצתי.

miss_t

New member
אבל..

אתה אומר שאתה לא מאמין שיעשו עיר שיגבו עליה כניסה של NX, אני דווקא כן מאמינה שזה יקרה בעיקר בגלל אמוריה PQ, זה לא הגיוני לי שחתונה תעלה כסף כמו שזה לא הגיוני שכניסה לעיר מסוימת תעלה כסף.

SimsY

New member
טוב אם זה קורה אז רשמית

זה הופך להיות ממשחק חופשי למשחק Shareware בסגנון נסה לפני שתקנה. כי אני חושב ש-PQ זה עוד בסדר - כי גם ככה צריך להתחתן בשביל זה אבל עיר שלמה זה כבר מוגזם

למעלה