פאץ חדש!

deisy

New member
פאץ חדש! ../images/Emo28.gif

מצרפת תמונת האיוונטים של נובמבר - נשמע נחמד מאוד!
(איריס, במיוחד בשבילך
שתוכלי לראות למרות החסימות בעבודה! ) הבנתי שגם יהיו חיות לתמיד, שלא דורשות מים להחיות אותן (אבל באסה שלא כולם.. לא אוהבת את החיות שיהיו כקבועות
) ועוד כל מיני דברים חדשים בגג'ה... יהיה נחמד!

icy woman

New member
../images/Emo99.gifאת נהדרת

תודה אחותי ואיזה חיות הינן קבועות?

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון, טייגר לבן ומיני יטי .... נו, שניהם לא הרבה יותר שווים מהקרגו לדעתי
עדיף שיוציאו מגנטים קבועים ולא חיות F3

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif!!!גם אני תומכת!!!!

הייתי משלמת 10K למגנט, שזה פי 4, במקום פי2, אבל זה שווה את זה... אני מעדיפה לבזבז פעם אחת ושיישאר לי כל הזמן..

Don Nirtin

New member
מה אמרת? ../images/Emo11.gif../images/Emo87.gif

תחזרי על זה עוד פעם. קדימה. נראה אותך. *ניר עם וריד בולט בצווארו*

Don Nirtin

New member
אני פיללתי למותה של דינו גירל../images/Emo87.gif

רק כי לא סבלתי את הפיגור שכלי שלה. קארגו פי אלף יותר טוב מכל מה שיש שם בחיות! כולל יטי וכל הקישקושים שלכם. בקיצור- דינו גירל- טיפשות. קארגו- חכמים, מתוקים, אקטיבים, והם אלוהיים. אז שום מילה רעה עליהם, מובן? או שאני אשסף את גרונך.

D amaged R oses

New member
../images/Emo6.gif!!!

היטי שלי שם!!! התכוונתי להעלות קישור אחר, לא ראיתי את העמוד הזה של החיות, אז אני רואה ציור של היטי [רק התעוררתי, זה כל מה שהעיניים שלי מאפשרות לי לראות
!] אבל בסדר, אני מאוהבת ביטי שלי
אני אקנה את הפרמנט, ולאמא שלי הטיגר אולי. למישהו פה יש ויכול להגיד אם הוא מקשיב? כי אמא שלי לא סובלת חיות שלא מקשיבות, והפנדה שלה היתה אחת הממושמעות
תודה גלית

D amaged R oses

New member
התחלתתי לחשוב לעצמי

"נקסון רשמו רק את הפטרייה בתור חיה קבועה! בטח שבוע הבא רק ישימו עוד אחת ושבוע אחרי עוד אחת, אני אשלח עוד מכתב זועם! ואם אני אשנא את השאר ובסוף אעדיף פטריה והיא לא שם?"
וגם יהיה אזור PVP לפי מה שאני מבינה, מהאייוונט של הכבשים והזאבים. ונוכל לקבל את החיה של התרנגול הודו? [נראה לי ככה] לא הייתי באיוונט לפני שנתיים שחילקו
אבל הוא נורא מכוער

למעלה