פאפוס

אדם99

New member
ההתקשרות בלרנקה

מאחר והמרינה מלאה עד אפס מקום בד"כ מקצים לנו מקום במעגן החיצוני, ולמעגן הזה כל הזמן נכנס סוול שאחרי לילה או שניים קורע ושוחק חבלים. לעומת לימסול לרנקה ממש זולה והעיר נמצאת על המרינה (בלימסול צריך לנסוע העירה. בסוף הטיילת של לרנקה יש אחלה מסעדה בשם דיוניסוס (או משהו כזה) אוכל טוב ולא יקר.

דמיטרי

New member
הייתי שם לפני שבוע

באמת הקצו מקום בקיר הגבוהה החיצוני, אך לא היו גלים - אולי התמזל מזלנו. המסעדה שהזכרת - האם זה בטיילת עצמה או אחרי סוף הטיילת, מעל נמל הדייגים? כי שם זה המקומות הטובים (כי רוב התיירים לא מגיעים עד לשם, בנראה).

אדם99

New member
בסוף הטיילת

לא ידעתי שיש משהו אחרי הטיילת, נבדוק את זה בהפלגה הבאה אדם

גיל ק

New member
מסעדות טובות

מבטיח לבדוק ולתת תשובה מעודכנת לגבי מסעדות הרמה.

דנבר

New member
לרנקה- דיווח מסוף יוני

רצוי ליצור קשר מראש על מנת להבטיח סיכוי להיות בתוך המרינה.בחוץ זה בעסה אמיתית.בתוך המרינה יש טברנה קטנה וכן מסעדה פשוטה וטובה עם מאכלי ים וכל טוב. יש פינת כביסה ומקלחות. הנקיון והתחזוקה ראויים לשיפו אבל בסדר. הטיילת החדשה והמשופצת ממש מעבר לגדר של המרינה. מומלץ לא להתבלט בעברית היות וקפריסין מהווה כר פעילות נרחב לריגול וגשר ממדינות ערב.

olahav

New member
עזבו אתכם מקפריסין

במרחק של עוד 24 שעות הפלגה נמצאת הריביירה הטורקית - ורביירה אכן היא. אין מה להשוות - לא ביופי של קו החוף, לא באיכות המעגנים, לא בנחמדות של האנשים ובטח לא במחירים. ושם גם לא ממש שונאים ישראלים. למי שאין כוח להפליג לשם, שעה וחצי טיסה עושה את כל ההבדל.

גיל ק

New member
צודק מאוד

אורי אתה יותר מצודק, רק מה לעשות כשיש זמן מוגבל (עבודה אתה יודע...), אז את האזור הזה נעשה לקראת העונה הבאה... גיל. ובהזדמנות זאת תודה רבה לכל המשיבים והמגיבים. אני אעדכן אתכם ואשלח גם תמונות. גיל

olahav

New member
בעניין זה

קרא את המאמר שלי על צ´ארטר בתורכיה בהצלחה

למעלה