פאפוס

גיל ק

New member
פאפוס

היי, למישהו יש מושג לגבי אתר שניתן לקבל בו אינפורמציה על נמל פאפוס?? ללרנקה מרינה יש אתר מאוד מרשים ואינפורמטיבי, אבל לא הצלחתי למצוא משהו דומה על פאפוס. פשוט כרגע המחשבה היא לשנות את היעד לשם... תודה מראש.

בת ים

New member
העגינה בפפוס

ממש לא נוחה. אין שם מעגן מסודר כמו בלרנקה או בלימסול. וכמובן, כפי שאתה בוודאי יודע-בקפריסין מגיעים לכל מקום ברכב בקלות קצרה ביותר.

גיל ק

New member
זה נכון מאוד אבל...

את לגמרי צודקת, אבל מה לעשות שלרנקה מזכירה קצת את עזה... הייתי שם מספיק ו- פאפוס מאוד ציורית ונעימה. דרך אגב יש תכנית מאוד מרשימה למרינה חדשה קצת צפונית לפאפוס, אבל זה עוד לא אקטואלי...

amng

New member
פאפוס יופי של מקום

נכון שקשה למצוא עגינה אבל תמיד מסתדרים, גם הגישה יכולה להיות בעייתית בגלל הסלעים סביב (ראה כתבה באתר Sailing news ) על סירה ישראלית שעלתה על הסלעים. צריך לנווט נכון לעשות איגוף לעומק ולחזור .אין שירותי מרינה אבל העיר נהדרת ויפה ויש מסעדות ופאבים בסגנון אירי אנגלי. כדאי אני ממליצה

סקיפר1

New member
שים לב שהאתר של לרנקה מיושן. ואי

ואין שם שמירה בשערים כלל, גם בעקבות התחקירים העיתונאיים ולמרות ההצהרות הרשמיות שלהם.

סקיפר1

New member
זה הכי קרוב למידע מעודכן שמצאנו

בזמנו: http://glaykos.hypermart.net/TEXT1/english%20text/OFFSHORE%20DEPT/NAUTOURISM%20INFRASTRUCTURE.htm וכמו שבתיה שואלת למה לא לימסול, למרות שהמקלחות שם מזעזעות.

בת ים

New member
המקלחות באמת מזעזעות

אבל המרינה די בסדר. לימסול גם נמצאת על אמצע הדרך לכל כוון מבחינת טיולים ברכב.

גיל ק

New member
תודה רבה

תודה רבה לכם על האינפורמציה, נשקול שוב.... גיל

olahav

New member
גיל - לי יש פיילוט בוק של קפריסין

היי גיל יש לי פיילוט בוק של טורקיה וקפריסין. הוא מעודכן ל 1999 אבל זה יותר טוב מכלום. אני יכול לשלוח לך צילומים אם אתה רוצה. אני אראה כמה חומר יש על פאפוס ואולי אסרוק ואשלח לך. אגב הייתי שם פעמיים ב - 1988 ו ב- 1994 אבל זה היה בעיקר למנוחה לפני המשך לתורכיה.

olahav

New member
OK גיל - מעיון קצר בפיילוט

אכן כדאי להצטייד במידע הזה. גם מזכרוני וגם ממה שאני רואה שם הכניסה לא הכי פשוטה בעולם ושווה להצטייד לפחות בצילום. צור קשר - נראה איך אני יכול להעביר לך אינפורמציה.

עקרבנון

New member
הכניסה לפאפוס אכן לא קלה,

יש אי אילו שולחנות די רדודים סמוך לכניסה וצריך להגיע בקו של המגדלאורים, בקיצור רצוי להכנס עם ולאחר עיון בפילוט בוק, בנוסף המעגן מאד קטן, ורוב המזחים תפוסים\שמורים לדייגים ובעלי סירות מקומיים, מקומות על עוגן באמצע גם אין הרבה אז כדאי לברר אם יש מקום לפני שנכנסים.

דמיטרי

New member
עם לרנקה מזכירה את עזה...

אז כנראה עזה יותר נחמדה ממה שחשבתי. יופי של מרינה, ואגב מקלחות - מקלחות מצויינות. ויש איזה מסעדה על הטיילת... מ-מ-מ...

בת ים

New member
עוד מישהו היה בלרנקה../images/Emo35.gif

השנה ויכול לתת פרטים???

אני אדייק מעט יותר,

קודם כל,אף אחד לא טען שעזה נוראית כ"כ,כמו כל מקום בעולם,יש לה את החורים המזעזעים שלה,אבל יש שם רצועת חוף בתולית ומדהימה,רק חבל שהמאזן בין היופי לזוועה הוא כ"כ קיצוני. בכל מקרה, לרנקה, הטיילת מקסימה,זה נכון,המרינה יפיפה,זה נכון גם,אבל פה זה נגמר. תרתי את העיר שעות על גבי אופנוע,והיא פשוט סתמית,ויקרה אש! תמיד יש את איה נאפה,מרחק חצי שעה נסיעה,שהיא אילת של קפריסין,אבל יקר אש,ולא אוהבים ישראלים.

למעלה