פאנצ' ליין

Nihau

New member
פאנצ' ליין

קורה מידי פעם במשחק שמישהו אומר איזה משפט שכולן מתגלגלים ממנו לרצפה בצחוק פראי. הנה כמה מהמוצלחים שעומדים בפני עצמם: "קפה באימונים, נס בקרב"- לאריק "מים לא עובד טוב עם קסם...ארר... חשמל!" - אגנס אתם מוזמנים כאן חגיגית להוסיף שורות מחץ משלכם רק בקשה קטנה- אם הם מובנות רק בהקשר השחקי אנא ספרו את הסיפור מאחורי הבדיחה.

Naruto007

New member
השיר הידוע

"עוף גוזל" מצחיק אותנו כל פעם מחדש, בגלל הסיפור הבא: היינו במערה תת-קרקעית חשוכה, והגענו לצוק בתוך המערה, ולידו מין מעלית שמורידים ומעלים בעזרת חבל. הסייר שלי תפס בחבל והכל מוריד את הקבוצה למטה. לפתע, מתוך החושך הופיע יצור עם הרבה זרועות, מעופף, ופגע בסייר שלי, שלא הצליח בזריקת איזון ונפל למטה. שאר הקבוצה ירדה למטה ותוך כדי חיסלו את היצור. הסייר שלי לא גסס במזל, לאחר נפילה של 160 רגל (1 ו-2 בכל הזריקות לנזק אצל השה"ם). אחרי זה, הכוהנת ריפאה אותי ושבנו והמשכנו. לא משנה איך, הגענו עוד פעם למדף קצת רחוק מאותה מעלית, והיינו חייבים לקפוץ קפיצה לא קטנה כדי להגיע לשם. הקוסם הטיל עלי לחש קפיצה והגעתי עם החבל בשלום. אחרי הגיעה עוד דמות, אבל היא לא הצליחה כמוני, ונפלה 180 רגל. מיד שאר החבורה באה למעלית וירדנו לעזור לו. תסלחו לי אם אומר, אחרי כזאת תעופה לא יכולנו למלא מבחנה במוח שלו, שהתפזר לכל עבר. מאז ועד היום כל צוק וכל תהום מעלה חיוך על שפתינו בעודנו מזמזמים את הפזמון....

טוווווווב

רגע... כשאתה אומר 160 רגל... זה FT יענו? כי אם כן זה .... ואוו 16D6 זה המון.. איך יכולת לסרוד את זה?????? זה מנימום של 16 ו MAX של 236..... ואני בטוח שלא יצא כל הזמן 1!!!! ><

l o r e

New member
בגבהים כאלה אין צורך לזרוק נזק

הדמות מתה אוטומטית. אם רוצים לזרוק נזק בכל זאת, הייתי ממליץ בנוסף לנזק לקבוע באחוזים מה הסיכוי שהדמות תזרוק, ולתת לשחקן לגלגל את הסיכוי הזה בשביל לשרוד בלי קשר לנק"פ.

Naruto007

New member
זו הייתה דמות

רמה 8, ורנג'ר (כך שנק"פ שלו הן ק10) והרבה חוסן. בקשר לחוקים, בהחלט לא יכולתי לזוז ובקושי לנשום, אבל האויר ששאפתי לפני הנפילה הספיק לי עד שהצילו אותי (בערך 15 שניות אחרי הפגיעה). היה צריך הרבה קסם כדי לרפא אותי, וכמו שאמרתי קודם, היה לי המון מזל: לשה"ם יצא רק 1 ו2 בקוביות. אגב, נסה לנסח בצורה יותר ברורה את המשפטים שלך להבא... מה זה "אני הולך את זה לא כי lore יקרע אותי אם לא". ואתה חייב ללכת לפסיכולוג בנוגע לנקודות, זה אובססיבי
כנ"ל לגבי הסמיילי הזה P:

l o r e

New member
זה לא משנה

יש גבהים מסויימים, שבהם החוקים מפסיקים להיות נוחים, והופכים למגוחכים.

../images/Emo7.gif

אין משהו שיצליח לגמול אותי מ"P:" ובקשר לנקודות.. אני עובד על זה.. :p

אין לי ממש...

אבל לפעמים זה מציק.. כאילו הם מתגלגלים על הרצפה לחוזרים על זה שנית ושלישית וסתם מבזבזים זמן!!.. :p למדדתי את זה על בשרי.. בדרך הקשהP:

zohar chan

New member
אוו לי יש הרבה כאלו ../images/Emo6.gif

היה לנו פעם דב"ש דרואיד בדרגה 15 שקראו לו ג'רג'יל והוא היה תמיד מרפא אותנו כי זה היה זמן שלא היה לנו שום כוהן בקבוצה, הוא היה זקן מאוד, בן 70 ויותר... אז פעם אחת, כשהוא ריפא את הברברי שלנו שעשה מעשה טפשי שכמעט גרם לו למות אני אמרתי "כדאי שתשמור על עצמך יותר בירון, יום אחד ג'רג'יל יקבל התקף לב וימות ואז לא יהיה מי שירפא אותנו יותר." אני לא יודעת אם זה מצחיק, אבל אותנו זה קורע XD ושחקן אחד אצלנו תמיד אומר 'וו' במקום 'ר' אז השה"מ שלנו תמיד פותח את המשחק "בפעם שעבוווה..." XD

Nihau

New member
הנה אחד שאהבתי

"Hmmm...the sign on the door says, "AIRLOCK". I wonder what's inside." ועוד אחד "Yes, it's true I humiliated the DM in front of the debating team Wednesday, but he's much too broad-minded to take it out on my character." מוזר אך אקטואלי...כמעט. "I cast a `gate' spell and gate in the Iraqi Air Force." ואחד פוליטיקלי קורקט: PLAYER:"BEGONE THINGS OF EVIL!!!" REPLY:"Begone thing of good." ואחד אחרון במיוחד בשביל דני: "You racist! They're elves. So what if they're black?"

אלרוס

New member
אחד ישן

היינו 5 ילדים, גאשר אחד מאתנו היה ברברי בשם "הבוד האכזר" אחרי ששכנענו אותו לא לקרוא לעצמו "האגן באגן" או "וויליאם דארלינג" ואני הייתי קשת שהצטרף לחבורה באיזה נמל, ואני מבקש מהם להציג את עצמם, ואז אחד מהילדים שם מתחיל להציג חבר א': "אני רונבור, הלוחם שם הוא דונברין, והברברי שם הוא..." "רגע, יותם, איך אמרת שקוראים לך?" חבר ב':"הבוד האכזר" חבר א': "אז כמו שאמרתי, הברברי שם זה הבי העכבר"

zohar chan

New member
הו, ויש עוד משהו..

יש לנו חצי אורק ברברי והוא מאוד טפשי וקשוח.. אז פעם אחת תקף אותנו איזה לוחם והוא אומר לנו "תעצרו עכשיו שוטים! אינכם יכולים לעבור כאן בלי להביס אותי ואני לא הולך לרחם עליכם!" אז החצי אורק ברברי שלנו כזה מרים את היד ואומר "חומה! לייק תסתום עכשיו אתה כזה לא מושי מושלם ואנחנו סאו כן אז חומהה!!" וזה קרע אותנו

יש לי יש לי יש לי!

היה קטע ממש לא מזמן שרציתי ללמוד נגינה והתלבטי הרבה מאוד זמן בין נבל למנדולינה, עד שלאחד מהשחקנים נמאס והוא צעק "יאללה, אז תקנה שליש!" שליש למי שלא יודע זה משולש מתכת עם קצה חסר ומוט מתכת שנוקשים וזה עושה צליל כזה. פעם אחרונה שראיתי את זה היה בגן חובה. נפלתי שם לרצפה. תחשבו על הסיטואציה- מישהו יושב בכיכר העיר, גמר את הבדיחות שלו, וכולם מצפים שהוא יתחיל לנגן משהו מדהים, והוא מוציא שליש...

l o r e

New member
אחד קטן

שחקן של דרואיד החליט שהוא רוצה טמגוצ'י בתור Companion.

למעלה