פאנצ' ליין

לב בוער

New member
לא כדאי לך להוציא אותו להורג . . .

(אומר הקשת הזוטון למשמר העיר בהקשר להוצאה להורג של הלוחם הענק ) אם תוציאו אותו להורג הוא ירביץ לכם . . .

לב בוער

New member
עוד אחד ע נ ק !

- אחד החברה שיחק אורק טיפש - באחד הדיונים הוא התחיל לקשקש ולבלבל את המח אז אחד הדמויות אמר לו " חמש ועוד חמש , תחשוב על זה תגיד לי כמה זה ! " הוא אכן ישב חצי משחק חושב . . . בהמשך ההרפתקאה עמדו החברה מול איזה ישות עליונה והיו צריכים להסביר לה שהם לא בעלי חיים ( או משו כזה ) בכל אופן החברה שאלו שאלות התוכחו עם אותה ישות - פתאום האורק אומר " רגע , יש לי שאלה . . . " כולם הופתעו מה . . . ? הוא ניגש קדימה ושאל אותה " אהההה רציתי לשאול . . . - כמה זה 5 + 5 ? " . . .

DDN

New member
מי מה מו

"פרה עושה מו!" זו התשובה של אקונח כשאנשים נוטים להשתמש ברצף המילים "מי מה מו?" ההסבר הוא פשוט: מי=פרה מה=עושה מו=מו. "לא כל יום קורים", נאמר על ידי (או על ידי דומיניק) כשהחבורה בנוסגות' טיילה מתחת לעיר מאלן ונלחמנו בהרבה עכבישים גדולים שהשאירו המוני קורים דביקים ומגעילים שנדבקו לבגדים ולשיער. "איש קטן שעושה בכאילו", כך אקונח מכנה את LORE, המנחה של הקבוצה (אם היה מכיר אותו)

המממ..

חומה מאסיבית בגובה שני מטרים - יציאה של שה"ם ישנוני ורדום. סיימון - אני יודע שזה לא פנץ' ליין אבל הבחור איבד את השיער שלו , השיניים שלו וחצי מהאף שלו במהלך שתי פגישות ! אם זה לא פנץ' ליין מהלך אני לא יודע מה כן.
סלילים כחולים - אם אין לך משהו טוב להגיד , פשוט תגיד סלילים כחולים והכול יסתדר , "הקוסם המיסתורי פתח את ידו באיטיות , ומתוכה יכולתם לראות סלילים כחולים מבצבצים" "הקוסם עף ואחריו שובל של סלילים כחולים" "הקיר נעלם ואחרי נותרו סלילים כחולים" "אתה מוקף בסלילים כחולים" "אתה אוכל סלילים כחולים" "אתה נושם סלילים כחולים" "די!" (השחקן שהיה אחראי לתופעת סיימון אחראי גם לתופעה הזאת).

snift

New member
כפי שהזכירה לנו תאנת'..

"אין ים בערבה !!" ו "חרטום עויין" - שניהם מפרי פיו של סרנטי הזכור.

Thessalian

New member
היי, אני רציתי! ../images/Emo13.gif

אבל מה תגידו, באמת אין ים בערבה. אם השעה היתה סבירה, הייתי אולי זוכרת עוד כמה דברים מוזרים שיצא לשלל החבר"ה שלי לומר (דמויות וחברים למשחק גם יחד).

Ihavenonick

New member
from the last meeting

I am going to turn over the four people in the boat (Akunach) as the DM says that there is only one figure in the boat

Thessalian

New member
איקס עם ידיים!!!

בהמשך לסצינת "מועדון הלבבות השבורים של הולי גרייבדיגר", אותה יזכרו חברי הצנונית בצמרמורת לנצח נצחים, אריתיה שלי החליטה לקחת את העניינים בידיים - תרתי משמע. צריך לצייר איקס אדום על בניין? אין לנו צבע? יש המון מהומות מסביבנו? וואלה, יש צבע. איש מת = 2 ידיים כרותות = אריתיה עם 4 ידיים (2 מוחבאות מתחת לגלימה שלה) = ידיים מיותרות נחבטות בקירות להשארת X אדום על בניין. היה נחמד, מצטערת שהייתי עייפה.

SabreRunner

New member
כמובן שהכי מצחיק ב-Munchkin Wars

אין כמו לראות איש מערות וגמד ממציא משתלטים על האנטרפרייז כדי לתקוף את כוכב המוות. והיו עוד המון קטעים מצחיקים שאני פשוט לא זוכר והפורום הלך ככה שאי אפשר לשחזר אותם. אני חושב שהיציאה הכי טובה שלי הייתה אחרי שאדמירל הרוע שיחזר את 'תרנגולת הגומי של האבדון(!!!)' ואני וגרוק השקפנו מהדלוריאן. Sabre Runner: "That's the Rubber Chicken of Doom!" Grook: "How can you tell?" Sabre Runner: "I never forget a chick... en." z אבל אם כבר מסתכלים על רשימות: This is a throwing knife. I practice a lot with it. Which eye won't you be needing? Don't move or the Kender starts telling a story! While being attacked by a character 1/3 his size, one player yelled out, "Fool, pain is my friend! Allow me to introduce you to him.!" while slamming the guy repeatedly against the stone floor. "Hey! Why do we see if they'll let us JOIN the orckish horde."-Oberon, Elvish Mage "Ok then, we duel. Choose your weapon, swords or pistols. Swords? Ok, I choose pistols." Is ignorance really bliss, or are you just faking it? In a recent campain where the cleric, a sandal and toga wearing fellow had to choose between 3 identical gems, the evil bad guy remarked "are you feeling lucky, monk?" when he hesitated. "You and what army? Oh, hehe, I suppose you mean that one..." "I'm a mercenary. It's my job to die on assignments no sane person would take." "I will not yield to evil, unless she's cute." We'd finally met up with the big, powerful, bad guy, who spent some time gloating about all the nasty things he was going to do to us before and after our deaths. When he finished, he glared at the party and waited for our reaction. Nobody else said anything, so I was prompted to reply: "Sounds like somebody needs a hug." "I'm not running away; I'm creatively charging." Rolling a bolder down a hill towards a band of ten orcs (and wiping out half), we cried, "...and Jaroth goes for the spare..." Police: "You're under arrest for murder." PC: "It wasn't me! Just ask them; they were there when I did it!" "Don't stab me! I just remembered I have internal organs!" When our neutral good (but slightly arrogant) ranger came across a powerful long sword, and it rejected him in favor of our resident samurai, he exclaimed: "Oh, great. I finally find an intelligent sword and it doesn't like me!" Our bard replied, "That's how we know it's intelligent." "Fortunately, however, all of you are going to be dead shortly. Tea?" "Let's go, ladies." "But you're naked!" "No, I'm not; I have a shotgun."

Break Dance BoY

New member
יש אחד ממש טווווווווווווווווווווווב

אז ככה, היה לקבוצה שלנו איזה מחשול של נחל עצבני שאצר לנו את הדרך לגבעה אחרת.. [היינו בין שתי גבעות אחרי גשם עזבני] בכל אופן.. אזרנו לאישה אחת להגיעה ללכפר שלה יחד על שתי ילדיה אז מה שעסינו זה כל אחד קפץ בתורו לצד השני כשהוא קשור [למקרה שהוא לא יצליח]אז בהתחלה חבר שלי קפץ.. ואז אני לקחתי ילד אחד וקפצתי איתו... ואחרי קפץ משהו נוסף עם ילד אבל הוא נפל לתוך המים. והילדה החליקה לו המידיים P: ואז אני אורדדתי את הגרזן שלי ואת רובה הקשת הכבר שלי ואת החרב הארוכה ותיק [כי כל זה ממש כבד] אמתי למדריך "אני מוריד את כל הדברים: את שתי הגרית סורדס, חרב ארוקה, רובה קשת כבד וזורק את BOB [הברנש] למים".. XD

ננסק

New member
"יש לי הודעה למפקד!"

במהלך "קללתו של זנטון", אחד מהמודולים במבוכים ודרקונים הצבעוני הישן, היו צריכים חברי הקבוצה להיכנס לתוך בסיס צבאי. אלא שיחסם של השומרים לא היה ידידותי, בעקבות אי אלו אירועים שקדמו לכך, ובגלל שהמדינה היתה במצב של מלחמה. לא היה סיכוי שחבורה של כמה חבר'ה מוזרים יורשו להיכנס אל בין החומות. החבורה עמדה במעלה הרחוב מאותו בסיס (ששכן בתוך עיר), והביטה לעברו, מעלים רעיונות על הצורה בה יפלשו פנימה ויגנבו איזה חפץ שהיה למפקד הראשי. או אז פתאום קפץ אחד מהם, ללא כל אזהרה, והתחיל לרוץ לעבר החיילים, קורא לחבריו לבוא אחריו ולהיראות היסטריים. כשהגיע לחיילים בשער (שהיה פתוח), הוא פשוט המשיך לרוץ פנימה, מנופף בידו בפיסת נייר מגולגל וצועק לעברם בזוועה "יש לי הודעה למפקד! יש לי הודעה למפקד!". החיילים המבולבלים לא הגיבו, וכך המשיכה החבורה אל תוך החצר. בכל פעם שנראתה באופק איזו התנגדות, צרחה הדמות המובילה "יש לי הודעה למפקד! יש לי הודעה למפקד!" והחיילים פשוט זזו מהדרך - אם לא, הוא פשוט היה נכנס בהם בריצת אמוק. כך נכנסו אל תוך הטירה, עלו במעלה המדרגות, פלשו אל חדרו הפרטי של המפקד הראשי, והתעמתו מולו ישירות וללא הפרעה. היו לי הרבה חבורות והרבה הרפתקאות, ולכן גם הרבה catch phrases שכאלו, אבל "יש לי הודעה למפקד!" הוא האחד שאני זוכר יותר מכולם.

l o r e

New member
שורות ה-DM החביבות עלי

"אתה נכשל רק ב-1" "אין כמעט סיכוי שהוא יפגע בך" "Oh Dear"

ogmios

New member
שה"מ קשוח משהו, לא?

אצלנו היה בדיוק אותו דבר, רק עם ק4.

Break Dance BoY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אני מכיר טוב מאוד את ה- Oh Dear הזה!!.... וזה לא מצחיק!!!!!!!! ><