פאנפיק ... !

LillipooT

New member
פאנפיק ... !

טוב.. אני אף פעם לא התחלתי ממש פאנפיק.. אז אני אנסה: פייסי ישב וחיכה לאודרי מחוץ למסעדה, שם קבעו לאכול ארוחת ערב רומנטית. הוא הקדים מעט ולכן חשב ללכת לחנות ממול ולקנות לה איזה ורד אדום..
בעוד הוא חוצה את הכביש.. הוא לא האמין למראה עיניו כאשר ראה את.. אנדי! "פייסי!" היא צעקה לעברו.. הוא היה כל כך מופתע.. מעניין למה היא באה עד לפה.. ומעניין אם היא יודעת עליו ועל אודרי.. שאמורה להגיע כל רגע!

לאנה

New member
ברור שאת אף פעם לא מתחילה.....

את מתחמקת..... "אנדי?!, אנדי מקפי?!" פייסי אמר בהפתעה, או יותר נכון בהלם, כאשר היא הגיעה אליו. "כן, זאת אני." הייתה שתיקה קצרה בה פייסי עמד משותק ובהה באנדי. "אז....., אני מבינה שחיבוק אני לא הולכת לקבל....." היא אמרה עם חיוך. פייסי חייך בחזרה וחיבק אותה חזק. "היי פייס, מייקינג יור סלף קומפטרבול?" הוא שמע לפתע קול מוכר. הוא ואנדי נפרדו מהחיבוק וראו את אודרי עומדת מולם עם חצי חיוך. "אוד....., זה ל מה שזה נרא....., אנד....." פייסי המשיך לגמגם בעוד אודרי הסתובבה אל אנדי והושיטה לה את ידה. "היי אני אודרי. אני מעדיפה לשמוע את ההסבר ממך, כי למרות שאני לא מכירה אותך, אני חושבת שאת קצת יותר טובה בהתבתאות מ....., מ....., וול, ממנו." היא אמרה והצביע על פייסי. "אני אנדי.....

LillipooT

New member
חח.. אני?! מתחמקת?! :)

"אני אנדי..ממ..לא ברור לי ממש מי את, אבל אני ופייסי מכירים סנס.. פוראבר! חח ככה זה נראה לפחות!" היא חייכה אל פייסי שיחל למות בזה הרגע.. "אודרי..מאמי.. זאת אנדי, לא יצא לי ממש להזכיר אותה.. אבל.. היא למדה פעם בקייפסיד.." "O.. אי סי.. אני לא רוצה להשמע רעה והכל, אבל חבל שלא הודעת שאת באה, כי אני ופייסי כבר תכננו לנו תוכניות להערב!" אנדי הייתה בהחלט מופתעת.. היא באה כל הדרך הזאת בשביל פייסי..

לאנה

New member
חחחחח....., "אודרי מאמי", הרגת אותי

"אה, אמממממ....., זה, זה בסדר, אני יוכל לדבר איתך מחר. אני, אה, הולכת לפגוש את ג´ן וג´ק, אמממממ....., ביי." אנדי חייכה חיוך קלוש והלכה. אודרי הפנתה אל פייסי את מבטה וחייכה. "אז, של ווי גו?" היא שאלה. "אמממ..., מה?, אה, כן, בואי." הוא אמר והתחיל ללכת לעבר המסעדה, דבר חריג מפי שבדרך כלל הוא חיכה לה והלך לצידה. היא מיהרה אחריו, לא מבינה מה בדיוק קרה.

LillipooT

New member
חח.. ../images/Emo3.gif

"אודרי.." אודרי הבינה שהוא מרגיש רע "לנטוש" את אנדי ככה.. "פייסי.. אתה אמרת שהערב הזה יהיה הערב שלנו.. אני לא יודעת על ה"אנדי" הזאת הרבה אבל אני בטוחה שהיא תסתדר יפה מאוד לבד..!" "אודרי.. האם יתכן ואת.. מקנאה?!" "פייסי! זה לא זה!" פייסי צחק.. "פשוט מזמן לא יצא לנו להיות ביחד.. לבד.. רק שנינו.." פייסי לא קנה את זה.. "מה קרה אודרי..? הכל בסדר?.. את מתנהגת מוזר היום.."

לאנה

New member
אין לי מה לכתוב!

לי, אולי תיהיה אקסטרה חמודה, תמשיכי קצת, ואני מבטיחה להיות פה ולהמשיך את ההמשך שלך?, פליז?........

LillipooT

New member
מממ.. אני אנסה!

"פייסי..אני שמעתי אותה מדברת בטלפון.. אני לא בטוחה עם מי זה היה.. היא רוצה אותך.. היא רוצה אותך בחזרה.." "אודרי..אני.." פייסי גמגם. "ועכשיו.. כשהצגת אותה.. לא אמרת שהיית ביחד! לא אמרת שאנחנו ביחד.. אני הייתי צריכה להסביר לה את זה..!!" ממ.. זה בסדר? חחח

Luthien

New member
זה תמיד קורה לי!

אני מגיבה בזמן שמישהו אחר מגיב.......בלעעעעעע סניפ

לאנה

New member
תודה!!!

"אודרי, היא חברה, אהמ, ידידה וותיקה שהרגע הגיעה העירה. היא הפתיעה אותי ואני באמת מצטער שהדבר הראשון שעלה לי בראש הוא לחבק אותה ולא להגיד לה ´היי, אנדי, יש לי חברה חדשה, היא בן אדם מדהים ויפיפיה אמיתית, מה קורה איתך?´". אודרי נתנה לו מבט. היא ידעה שהוא היה בסדר, אבל היא לא יכל שלא לנא באנדי, לא משנה מי היא. פייסי הושיט לה יד והם הסתובבו על צעדיהם. הם החליטו ללכת לפגוש את כולם, ודחו את הערב ליום אחר.

LillipooT

New member
../images/Emo24.gif

אודרי לא נראתה מרוצה מהעובדה שהערב יתבטל.. בכדי לבלות עם האקס של החבר שלה שעדיין יש לה רגשות כלפיו.. הם הגיעו לג´ן.. ואכן, כולם היו שם.. שמחים עד השמיים.. אודרי ניסתה לחשוב על המצב.. נכון, אז כולם נמצאים פה.. רק כדי לקבל בברכה את "מיס אנדי" הזאת.. אבל פייסי שלה! היא לא צריכה לפקפק בזה..! למזלה, ג´ואי הייתה שם.. אין דבר שהיא נזקקה לו כרגע יותר מאשר שיחת בנות..עם ג´ואי..!

Luthien

New member
הנה זה בא :)

הן נכנסו לשירותים, כרגיל, וג´ואי סיפרה לאודרי הכל על אנדי... אודרי לא אהבה את אנדי.... היא קנאה ביחסים שלה ושל פייסי, אודרי החליטה לחזור לכולם כדי שאנדי לא תשתלט על פייסי שלה, אך היא לא הצליחה לפתוח את הדלת....הן נתקעו בשירותים! אודרי נלחצה מזה שבטח עכשיו אנדי נמרחת על פייסי והיא התחילה להתשגע ולעלות השארות מטורפות על מה שיכול לקרות אם היא לא תצא...ג´ואי ניסתה להרגיע אותה אבל היא לא הצליחה....... הן המשיכו לנסות לפתוח את הדלת.....אך הן לא הצליחו....

LillipooT

New member
מממממ....

"אודרי.. אני לא מבינה.. לפני כמה ימים היית "הכי בטוחה בעולם" ביחסים שלך עם פייסי! הוא אוהב א-ו-ת-ך.. רק אותך!" אודרי הייתה בשקט.. היא ניסתה להקשיב מה קורה בחוץ.. "פיייייסי.. אתה יכול לבוא רגע?" אודרי שמעה את אנדי! אודרי התעצבנה. "אני אנצח אותה.. "אנדי" הזאת.. מי היא חושבת שהיא?!" "אודרי! תרגעי! זה לא מלחמת העולם השלישית פה, אוקי? היא ידידה.. ידידה בסך הכל!" "ג´ואי.. מה קורה לי?? אני אף פעם לא מקנאה באנשים.." אודרי נראתה מבולבלת

Luthien

New member
אווווו ((:)

"את מאוהבת....זה קורה לכולן, במיוחד כשמדובר בפייסי...."...ג´ואי חייכה אליה....אודרי התיישבה לה עם פרצוף עצוב..."את יודעת מה הדבר שאני הכי מפחדת ממנו? שפייסי יתעורר בוקר אחד ויבין שמי שישנה לידו הלילה היא מפלצת ואז הוא יעזוב אותי"......ג´ואי ניסתה להרגיע אותה....."את יודעת שזה לא יקרה, הוא אוהב אותך...."....פתאום הן שמעו נקישות על הדלת....זה היה דוסון.....ולאחר מאמצים מרובים, הוא הצליח לפתוח את הדלת..... בדיוק כשאנדי ניגשה אל פייסי ואמרה לו שהיא התגעגעה אליו ושהיא עדיין אוהבת אותו......ואז, הגרוע מכל......היא נישקה אותו....

LillipooT

New member
אוי לאאאא

"יו ביטץ´!" אודרי התנפלה על אנדי.. "יו וונט אה פיס אוף מי?!" אנדי התגרתה בה. "אנדי! מספיק!" פייסי התערב... "אנדי היא חברה שלי.. אני אוהב אותה..!" "אתה אוהב אותי..?" אודרי הסמיקה... "כן בייבי.. למה את דואגת? עדיין לא קלטת? אני או-הב אותך.. את שלי.."

לאנה

New member
אמממממ.....

אודרי ופייסי התחבקו, ואנדי ברחה משם בבכי. היא נכנסה לשרותים, וסגרה את הדלת בדיוק כשכולם צעקו "לא!, הדלת מקולקלת!". דוסון וג´ואי הלכו לנסות לדבר עם אנדי מבעד לדלת השירותים, כשג´ק התקרב אל פייסי. "אני יודע שאתה אוהב את אודרי, ושאתה איתה עכשיו" הוא אמר "אבל זה לא סיבה לפגוע ככה באנדי." פייסי פתח את פיו כדי לדבר:"

LillipooT

New member
*חושבת*

"ג´ק.. אם כל הבוד, אנדי לא יכולה לבוא לפה פתאום ו"לדרוש" אותי בחזרה.. אני המשכתי.. אני עם אודרי עכשיו!" ג´ק נראה מאוכזב מעט.. "ג´ק, אתה יודע שאני האחרון שירצה לפגוע באנדי.. אבל לא הייתה ברירה אחרת..ממ..אתה מבין?" "אני מבין.." הוא הסתכל לעבר השירותים, שם ננעלה אנדי, "השאלה עם ה-י-א מבינה..."

לאנה

New member
קיי...........

אודרי הסתכלה על פייסי. "לך אליה....." היא אמרה בקול רך. "את בטוחה, כלומר, אני יכ....." אודרי דמה את אצבעה על פיו של פייסי. פייסי התקדם לעבר השירותים. "אנדי, תפתחי לי." שום צליל. "אנדי!" שום צליל. פייסי הלך כמה צעדים אחורה, ורץ בריצה לכיוון הדלת, נשען עם הכתף שלו קדימה. הדלת נפתחה בין רגע, ופייסי מצא את אודרי יושבת על הריצפה, בוכה.

LillipooT

New member
*טראומה מפרק 220*

"אנדי.." "ליב מי אלואון פייסי! ג´סט..ג´סט גו.." פייסי הסתכל עליה.. היא נראתה כל כך פגועה. "אנדי, סוויטי, את יודעת שאני האחרון שירצה לפגוע בך.. אבל את לא יכולה לבוא לפה פתאום ולצפות שהכל יחזור להיות כמו שהיה.. אני המשכתי הלאה.. אני מצטער.." אנדי הרימה את ראשה והסתכלה על פייסי. "אני יודעת.. אתה צודק.. אני לא יודעת מה קרה לי..אני פשוט אבודה..היה לנו כל כך טוב ביחד פייסי..אני כל הזמן חושבת מה היה קורה א לא הייתי בוג.." פייסי עצר אותה. "אנדי.. כבר עברנו את זה.. עכשיו בואי, שטפי פנים, בחוץ יש מלא אנשים שבאו לכבודך..במיוחד בשבילך, אנחנו נדבר על זה יותר מאוחר שוב.. כשתרגעי קצת"

Luthien

New member
גם אני!

הכל בסדר.....פשוט.....זה היה מוזר לראות אותך מחבק אותה... פייסי: את יודעת שזה היה כלום, אנדי היא בסך הכל ידידה ותיקה, אותך אני אוהב.... הערב עבר על שניהם בנעימים וכשאודרי חזרה אל החדר שלה ושל ג´ואי, היא מצאה מיטה ריקה ופתק מג´ואי "אודריף אל תדאגי לי, אני אצל ג´ן, חברה ותיקה שלנו פה לביקור והלכתי לפגוש אותה" אודרי ידעה שמדובר באנדי, היא הרגישה מעין קנאה בלב, שפתאום כולם מתייחסים אל אנדי, היא התעלמה מהרגש הזה שהציף אותה ונשכבה במיטה......בדיוק כשג´ואי הגיעה..

למעלה