פאנפיק בפרקים

לייינוש

New member
אוויר לנשימה!!

וזה רציני.. ושוב אני מגזימה .. אבל כיף להיכנס לסיפור זה זה מושך אותך עד השעות הקטנות של הלילה רק כדי לדעת מה קרה!

NoAmItA ChAn

New member
יפה בהחלט ^__^

באמת עלילה ממש יפה D: אבל יש לי כמה הערות בונות שמקווה שתקחי לתשומת ליך
א. אני ממליצה לך, בתור כותבת גם כן, שבמקום ה-"חחח" עדיף לך לכתוב לדוגמא "צחק פיט" או משהו כזה. כי אם את כותבת "חח" לפי דעתי, זה קצת מוריד מערך הכתיבה.
ב. אני ממליצה לך להשתמש ביותר נקודות ופחות פסיקים, אחרת המשפט נהיה ארוך מידי ומסורבל ועם חלקים שונים שלא מתקשרים לאותו משפט XD; ג. אני חוששת שישנה טעות בפרק השלישי בנקודת המבט הראשונה של פיט. לפי מה שהבנתי, המפגש בין רוז לפיט קרה יום לפני שהם נפגשו בכיתה, כי רוז חזרה מהקיוסק לספרייה והציעה לרייצ'ל לצאת איתה ועם פיט לדאבל דייט... לא משנה. את ההשערה הזאת אני מבססת על פי המשפט בפרק השלישי בנוקדת מבט הראשונה של רוז "היה זה יום יפה ואני הייתי עם חיוך על הפנים, מאז אתמול לא הורדתי אותו." מכאן אני מסיקה שהמפגש בקיוסק היה אתמול. הבעיה היא שכתוב בנקודת מבט הראשונה של פיט בפרק השלישי "ישבנו על הדשא, הוא היה קריר ועדיין הריח מהגשם ששטף אותו לפני יומיים". מכאן אני מסיקה שהמפגש בקיוסק היה שלשום ולא אתמול, ככה שנוצרת סתירה קטנה. זה הכל. מצטערת על החפירה, פשוט אני חושבת שהתיקונים האלו ישפרו את הכתיבה שלך
יום טוב ^__^

Fall Out Liel

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

א. ה"חחח" הוא בשביל לתת הדגמה יותר טובה לסיטואציה, אני לא כותבת ככה את הכל אבל לפעמים אני רוצה להמחיש את הקטע.. ב. הפסיקים דווקא ממשיכים את הסיפור, אם אני אכתוב נקודה אני ארד שורה וזה יהיה כאילו התחיל פסוק חדש, ולא, זה קשור, נכון שיש הרבה פסיקים אבל כבר הושפעתי משיעורי לשון..
ג. אז טעיתי, אני כותבת שלושה פאנפיקים ביחד וזה מבלבל אותי, בדר"כ אני קוראת מהתחלה בכדי לבדוק איות נכון וטעויות אבל הפעם לא כי לא היה לי זמן, אבל לפחות הבנת את הקטע, במזל זה משהו קטן שלא בילבל לגמרי ושינה את האווירה ככה שזה טוב, אני אשתדל שלא לטעות שוב
. לקחתי את ההערות לתשומת ליבי, תודה

NoAmItA ChAn

New member
DD:

א. בסדר גמור, אבל לא רצוי להשתמש בזה יותר מידי ^^; ב. לא כל פעם שאת עושה נקודה את חייבת לרדת שורה OOOO: ג. היי, אני לא מכוונת אצבע מאשימה ואומרת "יו כולם תראו!!!1 היא טעתה!!!!1". ממש לא. אני אמרתי את זה כדי שתתקני ושהפאנפיק ייצא יותר טוב. כל הכבוד לך שאת כותבת שלושה פאנפיקים בו זמנית ומצליחה לעמוד בקצב, אבל ברור שאת תטעי מתישהו. כלומר, זה מובן לגמרי אם תהיה לך טעות, אבל שוב, תיקנתי אותך רק כדי שהפאנפיק ייצא יותר טוב, ולא כדי להתקיל אותך. חס וחלילה, לא. מקווה שלא נעלבת ממה שאמרתי מקודם~

לייינוש

New member
אני אני אני רוצה להסביר

(משעמם לי בטרוף עד שנלך למסעדה)(כן אני הולכת למסעדה אם אבא שלי)(הוא העיר אותי בשביל שנלך ואנחנו לא זזים)(חרא)(וזה בכלל לא קשור לכלום)(ואני רעבה כי לא אכלתי כלום עד עכשיו) טוב אז בקיצור פאנפיק זה סיפורים קצרים (לפעמים ארוכים אם 100 ומשהו עמודים) שילדים בגילנו כותבים הנושא שלו בדרך כלל קשור להערצה שלנו לדבר מסוים כמו כאן שזה פוב (בפורום מכ"ר הפאנפיקים יהיו על מכ"ר )(ולהתענינות יש בפורום שלהם באמת דברים מדהימים ששווים קריאה) וזה כיף לקרוא להיכנס לזה וזה מעניין.. ובעתיד הקרוב גם שלי יעלה... וזהו.. שאלות נוספות?!?!

Fall Out Liel

New member
פחות או יותר כמו שלינוי [../images/Emo99.gif]כתבה../images/Emo168.gif

פאנפיק זה סיפור בדיוני על מפורסם אהוב. הדמויות [חלקן] אמיתיות [למשל פיט,ג'רארד] וחלק את ממציאה. את בונה עלילה וזה ממש כמו סיפור רק בגלל שזה על מישהו אמיתי קוראים לזה פאנפיק..

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif מממההה אתתת עושהההה?????

את משאירה אותי במתח!!!! נו עד שמהה!!!!!?!?!?!?! מהה????????. אני לא יכולה לחכות!!
מה מזכיר לי את מה שהיה איתו!!!

0דידוש0

New member
יוווווווווווווווווווווווו ליאלושששששששששששש!!

מה עשית לי?????????? חחחחח אני קוראת את הפרק ולאורך כולו יש לי חיוך ענקי מצד לצד....
אני לא מאמינה...את פשוט ריגשת אותי {וזו לא פעם ראשונה!!}
אני יודעת שכבר אמרתי את זה 397502745059315- פעמים אבל הנה עוד הפעם: את כותבת מ-ד-ה-י-ם!!!!
תמשיכי ככה!!אהה ואני לא חושבת שאת צריכה לעשות2 בשבוע...{אני אוהבת מתח!! מאוד מאוד! כי זה כייף שיש למה לחכות....שהחכיון {??!?!?!מי המציא את המילה הזאת} יהיה שווה את זה..!!!
נ.ב. {חחח} אני עדיין לא מצליחה למחוק את החיוך!!!!!!!!!!}=]

עד ש....? עד שמה עד שמה?!!??!

ליאללללללללל זה מושלםםםםםםםםםם אני מתה שיגיע הפרק הבא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AdiA12

New member
../images/Emo207.gif מחליפה מאומץ.. ../images/Emo14.gif

מעכשיו המאומץ שלי הוא לא סושי
מעכשיו, המאומץ שלי הוא:

טל 182

New member
יווו דיי נו המשך!!!!

מוכשרת אחת. ~הולכת לבכות בפינה כמה אני לא מוכשרת~ תודה!

Fall Out Liel

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

נו נו נו לך! שלא תעזי לחשוב ככה, אני בטוחה שיש לך כישרון! |באהלפינהומעודדתאותךומראהלךשישלךכישרון|
ואת כן מוכשרת!

טל 182

New member
איזה מתוקה! ../images/Emo24.gif

אולי יש לי כישרון ועדיין לא גיליתי אותו

למעלה