פאנפיק בפרקים

Fall Out Liel

New member
פאנפיק בפרקים../images/Emo168.gif

סורי שלא פירסמתי אותו ביום חמישי, לא יכולתי, אבל לא נראה לי שמישהו שם לב..
כל פעם יתווסף פרק ככה שמי שלא קראה את הפרקים הקודמים תוכל לקרוא אותם ביחד. אל תדאגו, יש כותרת פרקים וככה מי שרוצה לקרוא את הפרק החדש בלי להתחיל לחפש מאיפה יכול לראות לפי הכותרת. תהנו

לייינוש

New member
אוי ליאל!!

כבר אמרתי לך שאת מוכשרת בטרוף??!? ותפרסמי 2 בשבוע!!! (קשה לחכות) ובאמת היום בבוקר שנכנסתי לפורום שאלתי את עצמי איפה הפאנפיק של לוריין (יודעת שחזרת למקורות אבל קשה שלשכוח!)

Fall Out Liel

New member
חח תודה תודה!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

איזה מהר הגבת
חשבתי שלא יהיו תגובות עד מחר בצהריים
ואני גם מתאפקת שלא לפרסם כל יום פרק, אבל אני רוצה להשאיר קצת מתח באוויר! חח ותודה באמת ששאלת את עצמך
ונראה לי שלוריין יהיה השם השני והאמריקאי שלי..XD

לייינוש

New member
קראתי את זה בשניה שפירסמת

חח קראתי והתחלתי לענות לתגובות ברצף (אני קוראת מהר אחרי שאמא שלי הייתה מחייבת אותי לגמור ספר בשבוע והייתי גומרת בלילה נפני מתח באוויר ?? מה עשיתי לך?!?! אמריקאי למה לא הולנדי?? ותאדם יש תגובות

לייינוש

New member
וגם כי..

זה קצר אחותי פרסמי 2 בשבוע!!! פליייז :) (זהו אמרתי את זה..) שחכתי לכתוב בקודם

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

מה אני יעשה?! גם אני שונאת מתח אבל משום מה אני אוהבת ליצור כזה
. בהולנד אני כרגע לא מתכננת לגור, בU.S.A כן..

לייינוש

New member
ליצור זה טוב...וכה הולנד לו משהו

יותר מידי חשיש ברחובות.. אמריקה הינה אני באה.. ובשם האמריקאי שלי איימי.... (וגם השם של הדמות של הפאנפיק שלי)(פאק אני כותבת אותו חודשיים וחצי ולא מסיימת)

Fall Out Liel

New member
חח, איימי זה שם יפה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אולי נעבור לגור שם ביחד אה?
חודשיים וחצי?! זה קצת, אני כבר על פאנפיק איזה שלושה וחצי חודשים..ועוד לא הגעתי לעיקר!!

לייינוש

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ואני בעד!!! :) ניקח לנו דירה חמודה במנהטן נעבוד בתור מלצריות או מנקות רחובות.. יכול להיות כיף שלושה וחצי חודשים ! הרבה!!! אבל בטח יש לך חומר לחודשיים!! ולעזאזל אצלי אין עיקר...(זה חשוב!! ואין לי) זאתאומרת אין אצלי התחלה אמצע וסוף וכול החרא הזה וזה חשוב.. כבר אמרתי לך שאני מראה לך אותו ראשונה אני צריכה ביקורת של מקצועית!!

Fall Out Liel

New member
דווקא אני מעדיפה דירה בשיקגו../images/Emo168.gif

נגור ליד ההורים של פיט ונציב מעקב על ביתם למקרה שהוא יבוא לבקר אותם..
דווקא אין לי הרבה חומר, בעיקרון הייתה לי הפסקה די ארוכה בגלל שהייתי עסוקה, וגם הייתי צריכה לחשוב על רעיון וכל הקונספט הזה.. אני בטוחה שהפאנפיק שלך יהיה טוב, ואת מראה לי אותו ראשונה?!?!?
יאיי! מקצוענית? תודה רבה אבל אני לא. יש יותר טובים ממני
, אבל אני אשמח לקרוא את הפאנפיק שלך..|מתרגשת|

לייינוש

New member
אני כבר רואה את אותי ואותך בשיקגו

כן כן אני ואת הולכות לעשות משמרות על הבית של פיט ואז כאנחנו רואות אותו אנחנו מצלמות אותו לפפרצי כך גם נעשה קצת כסף מהחוויה כן התקופה האחרונה מעייפת... אפילו שזה חופש גדול... תודה :) גם אני מקווה.. אבל אני לא מפסיקה לשנות אותו ואז זה לא נגמר!!.. וברור שלך ראשונה!! ותאמיני לי שאת טובה קראתי כמה וכמה.. ושלך לא מתחיל בדיכאון וההרגשה שהכול חרא ואין תקווה כמו של כולם! (אני אוהבת את הפאנפיקים שהם ככה אבל יותר אוהבת שזה ההפך:)

Fall Out Liel

New member
כן..אנחנו רואות אותו ואז מתחילות לדבר איתו

ואז פיט מתאהב בי
טוב למרות שאני כבר לא אוהבת אותו ככה זה לא אומר שאסור לי לחלום
אני בכל זאת לא אתנגד..
! ותודה
. כן! כולם הורגים דמויות! אני לא מסוגלת, יש כאלה שיגידו שבלי זה הפאנפיק לא שווה אבל *** עליהם! [חח סתםסתם] איך אפשר להרוג דמויות?! איך?!!? חח, אבל אני לפחות אתן רמז ואכתוב שהם לא יחייכו כל הזמן, תהיה טרגדיה קטנה..בעצם כמה, הקיצר עדיף שתקראו וזהו

לייינוש

New member
ואז גם בי ואנחנו חיים באושר

חח סתם!!! סליחה אין דבר יותר כיף מאשר להרוג דמויות.. אני כבר הרגתי אחת... נפני שבוע.. (רצינית)

Fall Out Liel

New member
חח../images/Emo6.gif נהיה שלישייה מוזרה אם כן../images/Emo69.gifXDD../images/Emo168.gif

רוצחת!! איך את יכולה להרוג אותן?! טוב נו, נתת לי חשק גם להרוג דמות, אבל עכשיו אני צריכה לבחור איזו..אהאה! יש לי! מוחעחעחעחעחע

איזה כישרוןןן!!!! ../images/Emo99.gif

וואווו זה כ"כ יפהה, התחלתי לקרוא ופשוט לא הפסקתי, הייתי במתח ככה שלא יכולתי לענות לטלפון שהיה.. ליאלל אני רצינית, זה ממש מדהים!!!
ואל תשכחי לפרסם עודד!! וכמה שיותר מהררר, אני במתחחחחחחחח XD

Fall Out Liel

New member
וואי תודה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חח אני אפרסם עוד אל תדאגי, אני עכשיו כותבת עוד פרק, אולי אני אפרסם אותו ביום שני או משהו כי לא יהיה לי זמן בסופ"ש
ושוב, תודה!

falloutgirl XD

New member
כמו תמיד.. מדהים../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

המשך המשך המשך D: השארת אותי במתח
ובבקשה תפרסמי 2 פרקים בשבוע *פאפיפייס*

למעלה