פאנפיק בלי שם

ענבאך

New member
ההתנשאות נוטפת ממך.

הניסיון שלי לא בא מכמות הפרקים שכתבתי, אלא מקריאה מרובה וכתיבה קצת פחות מרובה.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifהיא הגיבה ל'ג'ק פוטר'

אומנות השירשור מישהו?
כן, אממ, אני אשתוק עכשיו.

ToryMaster

New member
אוקי.

ומה אני אמרתי שסתרתי? בסך הכל הזכרתי לה בדרכי שלי [ואני בטוחה שענבאך, כחברתי, הייתה מבינה אותה] שביקשתי לקטוע את הדיון.

Underdark

New member
sorry..

כבר בקשתי אתמול ממשהי אחרת... פעם אחרת או כשימאס לה.

Roonil Wazlib

New member
אם כבר מדברים על פיקים

אנחנו כותבות MST. אבל מה הן ראשי התיבות MST?

Roonil Wazlib

New member
MST זה

סוג של פנפיק שבו לוקחים דמויות מהספר (יכול להיות שגם לא מהספר) והן קוראות את הספר. נגיש שלנו זה המראודרס שקוראים את הספר השלישי, אבל לפני שזה קורה. זו ההגדרה של MST, אבל מה הר"ת??

Aragollum

New member
אין לי מושג../images/Emo122.gif

פאנפיקים זה לא הצד החזק שלי
קראתי פאנפיק אחד בלבד, וכשקישרתי אליו בפורום, היו כאן תגובות מפוחדות מהציוריות שביחסי הסנייפ-הרמיוני שבו
מיותר לציין שבחיים לא כתבתי פאנפיק, או MST או אממ... משהו דומה
אגב, אם מישהו יכול לספק הסבר בשבילי על כל מיני מושגים בסיסיים בפאנפיקים, זה יהיה מצוין
בכל מקרה, הרצתי חיפוש ו...:
MST: short for Mystery Science Theatre 3000, a tv show (and later films) from public television in Minnesota where characters watch a terrible film and add commentary throughout. It is outrageously funny, and if you don't know it now, go rent them. Now. Seriously. To MST a fic (MSTing), or to write an MST, is to take someone's fic and make commentary through it. Often people have the characters comment on it for them. MSTs of other fanfics are only allowed on FA if the original author has given permission.​

קטרפי

New member
קראתי ../images/Emo110.gif

אחרי הרבה זמן שלא היה לי כוח והתגובה הראשונה|קוביות וואו.

למעלה