פאנסונג חדש :)

Miss dub

New member
הדיון יצא מכלל שליטה

אני בטוחה שלא היתה כאן שום כוונה לפגוע בך.. אלא להפך לעזור להשתפר. אם אתה מעלה סרטון וחושב שהוא רחוק ממושלם אז תנסה לשפר לפני שאתה מעלה ומבקש ביקורת. אי אפשר לתת את הביקורת שאתה רוצה לשמוע. לכל אחד יש את הדעות שלו. ואתה לא הראשון ש״קוטלים״. לפעמים יש מה להעיר וזה ברוח טובה. קח את זה בפרופורציות. ותפסיקו להתווכח על שטויות. קח את ההערות ונסה להשתפר.

solomonon

New member
תודה

אשמח אם תוכלי למחוק את הדיון הזה בבקשה (אם זה אפשרי) תודה בכל מקרה.

edden7

New member
תקשיבו

אני ממש מבינה לליבך -גם לי זה היה קשה לשמוע ביקורת בפעם הראשונה(לא יודעת אם זו הפעם הראשונה שלך),וגם לי זה היה נשמע כמו ביקורת קטלנית,אבל זו לא הייתה הכוונה שלה,כנראה שהיא לא יכלה להתמקד בפרטים המדוקים או שלא היה לה זמן. בכל מקרה אני גם חושבת שיש משהו בדבריך-כי כשאתה מוציא פאנדאב/סונג אתה מצפה לתגובות שיעזרו לך להתקדם ולפעמים חלק מן התגובות קשות לפיענוח(בלי להעליב אף אחד). בכל מקרה לפי דעתי תגובות שני הצדדים היו מוגזמות-וזו הייתה אי הבנה אחת גדולה,ואין צורך שכולם יתנפלו על מישהו- אנשים עם ישראל חי:) תשמרו את הוויכויחם לעניינים יותר חשובים (כמו איראן) נ.ב רוב הסיכויים ש99% מחברי הפורום לא יטרחו אפילו לקרוא את ההערה שלי,אבל למי שכן קרא(ושדר עד הסוף)-הרווח כולו שלך.

barak97

New member
הכוונה בשורה האחרונה ל"שרד"?

edden7

New member
ברקילה!!!

אתה הזוכה המאושר ,(והיחיד), שהתגבר על כל הקשיים, עמד בפני כל האתגרים, וסיים לקרוא את ההערה שלי...:) וכן-זו הכוונה:) אין עלייך. נ.ב למה אתה ער בשעה כזאת??.אני נוחרת בישיבה:)

למעלה