השורה התחתונה היא שאתה הסרת את הסרטון שלך כי אתה יודע שזה לא היה טוב ושהגיע לך ביקורת, אתה לא עומד מאחורי היצירה של עצמך, מה שבעצם גורם לכל התגובות הדביליות שלך להיות חסרות ערך.
הורדתי את הסרטון כי הייתה לי בעיה ברצף ובקצב בגלל הגדרות התוכנה שעבדתי איתה, נושא טכני, התכוונתי לתקן את העניין יותר לעומק כי בהתחלה לא הייתי בטוח שזה עד כדי כך ישפיע ולעלות מחדש, וואלה ירד החשק לעלות לכאן.
תבלע ת'לשון ותאכל נסורת יא פיסת נזלת- תלמד לקבל ביקורת טמבל על חכמים וחזק על ערבים- הלוואי שאחד יאכל לך ת'בייצים. יא לוזר יא אפס- יא זבל יא רפש. for the skies that sparkle and the birds who chirp! herp derp a herp a derp! חברי פורום דיבוב! אשמח לביקורת על השיר שלי! ^_^
הקולות לא ממש התאימו לדמויות... נשמע ששרת ממש בלי שום קשר לקצב... זה פשוט בלי שום רצף... יש יותר מדי חיתוכים ב-כ-ל המילים... שום מילה לא נאמרה בצורה חלקה... את כל המילים ממש... חתכת להברות הברות וזה ממש הפריע, לי בכל אופן~ המשחק גם היה יותר מדי מוגזם... ביחד עם כל שאר הדברים, "השיר" הרגיש כמו קריינות ניגונית שכזו במקום... שיר O; נמנמ.. אל תפגעי או משו, אבל די לא אהבתי ולדעתי יש הרבה מה לשפר פה O;