פאנסונג חדש :)

miaBaby

New member
כל מה שאתה אומר זה חסר ערך...

השורה התחתונה היא שאתה הסרת את הסרטון שלך כי אתה יודע שזה לא היה טוב ושהגיע לך ביקורת, אתה לא עומד מאחורי היצירה של עצמך, מה שבעצם גורם לכל התגובות הדביליות שלך להיות חסרות ערך.

solomonon

New member
מה הקשר בכלל מה את מברברת שטויות

הורדתי את הסרטון כי הייתה לי בעיה ברצף ובקצב בגלל הגדרות התוכנה שעבדתי איתה, נושא טכני, התכוונתי לתקן את העניין יותר לעומק כי בהתחלה לא הייתי בטוח שזה עד כדי כך ישפיע ולעלות מחדש, וואלה ירד החשק לעלות לכאן.

miaBaby

New member
יאללה אתה כתבתי לך שיר:

תבלע ת'לשון ותאכל נסורת יא פיסת נזלת- תלמד לקבל ביקורת טמבל על חכמים וחזק על ערבים- הלוואי שאחד יאכל לך ת'בייצים. יא לוזר יא אפס- יא זבל יא רפש. for the skies that sparkle and the birds who chirp! herp derp a herp a derp! חברי פורום דיבוב! אשמח לביקורת על השיר שלי! ^_^

Hawkgirl

New member
אממ.... ככה...

הקולות לא ממש התאימו לדמויות... נשמע ששרת ממש בלי שום קשר לקצב... זה פשוט בלי שום רצף... יש יותר מדי חיתוכים ב-כ-ל המילים... שום מילה לא נאמרה בצורה חלקה... את כל המילים ממש... חתכת להברות הברות וזה ממש הפריע, לי בכל אופן~ המשחק גם היה יותר מדי מוגזם... ביחד עם כל שאר הדברים, "השיר" הרגיש כמו קריינות ניגונית שכזו במקום... שיר O; נמנמ.. אל תפגעי או משו, אבל די לא אהבתי ולדעתי יש הרבה מה לשפר פה O;

Hawkgirl

New member
אוקי, זו פתיחת מלחמה איתי~

אני מזמינה אותך לקרב כריות של מטוס אל על~! %$#&%$&%$

solomonon

New member
WOW =P

שמאלנית מסוות, זה טוב חחחח עכשיו הכל התבהר כקוואזר שהתפתח בגלקסיית X143.

Hawkgirl

New member
לווווווללללללל זה להחטיף?!

הייתי אומרת ש'תה קצת עקום בלכוון, וואלק, פספסת בקילומטרים~!

למעלה