אז את מוזמנת להכנס
לתגובה שלך ולראות בדיוק את ההקצנות שכתבת שם כמעט בכל פרמטר שכתבת כאילו כתבת בכוונה כדי להפיל ולשלול, ואת יכולה לכתוב כמה שתרצי שלא נפגעת, ההתקפה שלך מרמזת בדיוק כמה נפגעת ואין צורך להסתיר זאת, התגובה שלי לסרטון שלך הייתה מוקצנת (אולי יותר משלך אבל זה היה בכוונה), ואני שוב כותב, זה מראש היה כדי להביא את הדיון הזה לכיוון שהוא נמצא בו כרגע, כדי להראות לך שיש צורה לכתב תגובה, אחרי הכל אנשים פה עובדים קשה על הסרטונים שלהם ועל הדיבובים שלהם ואם הפורום הזה במטרתו לגרום לאנשים הרגשה שהם לא מתאימים לעולם הדיבוב אז אני בטוח שתסכימי איתי שאפשר לסגור אותו אבל אני בטוח שהמטרה היא לעזור, לבנות ולשפר ולא להפיל,לרסק ולקטול, עכשיו אני התנצלתי מכיוון שלא התכוונתי למה שרשמתי בתגובה על סרטון הריקוד שלך, את מוזמנת לקבל או לא לקבל זה עניינך הפרטי, ואין פה בכלל עניין של לשמור על כבודו של אחר, גם אני בתגובה לא קיללתי או הקנטתי אותך, כן התגובה הייתה קיצונית יותר משלך ואולי אפילו הורסת יותר משלך אבל זה היה נטו להראות לך צורה של תגובה שלא אמורה להיות בפורום כזה, ותאמיני לי שאני נמצא בפורומים באינטרנט כבר מעל 2 עשורים עם פורום משלי והדבר האחרון שיפגע בי זה תגובה קיצונית באינטרנט של אלמונית אבל כמו שכבר אמרתי אם מטרת הפורום היא להרוס ולקטול אז בשביל מה הוא קיים?