פאנסונג חדש :)

solomonon

New member
פאנסונג חדש :)

אמרתי סתם משעמם אז נלך על זה, אני יודע שיש בריחה בטקסטים ולפעמים חוסר רצף אבל אני כרגע לומד על כמה תוכנות במקביל ואמרתי יאללה נלך על זה... תנו בביקורת .. http://youtu.be/xD7Vo-pSy5Y

Hawkgirl

New member
אממ.... ככה...

הקולות לא ממש התאימו לדמויות... נשמע ששרת ממש בלי שום קשר לקצב... וכמו שאמרת זה פשוט בלי שום רצף... יש יותר מדי חיתוכים ב-כ-ל המילים... שום מילה לא נאמרה בצורה חלקה... את כל המילים ממש... חתכת להברות הברות וזה ממש הפריע, לי בכל אופן~ המשחק גם היה יותר מדי מוגזם... ביחד עם כל שאר הדברים, "השיר" הרגיש כמו קריינות ניגונית שכזו במקום... שיר O; נמנמ.. אל תפגע או משו, אבל די לא אהבתי ולדעתי יש הרבה מה לשפר פה O;

solomonon

New member
טוב,

זאת הייתה קטילה טוטלית, אבל בסדר, הסרטון הורד, ננסה ללכת איתו בכיוון שונה.

Hawkgirl

New member
אוקי, זו פתיחת מלחמה איתי~

יש לך בעיה? אולי עם המראה שלי? אולי עם ההנאה שלי בלרקוד? אולי עם העובדה שמעניין לי ת'תחת היום מה אחרים חושבים ובגלל זה אני לא מורידה ת'סרטון, לעומתך? סביר להניח שיש לך בעיה עם כל אחד מאלו, או שבעצם אתה בעיה בפני עצמה~ אתה מוזמן לבלוע מחדש את המוגלע הליחתי שניסית לירוק עלי, או לדחוף אותו בחזרה אל החור שממנו הוצאת אותו. נכון, יורד גשם, וכמו בכל הימים הגשומים, החלזונות הריריים והמגעילים יוצאים מהקונכיות שלהם ומתחילים להזדחל החוצה. אז בוא נקווה בשביל שנינו, שהגשם יפסק בקרוב ושתחזור חזרה לקונכייה ממנה יצאת, הא? מגעילה אותי רק המחשבה שאני אמעך אותך וכל שאר הגועל שאתה מכיל בתוכך ישפך החוצה.

solomonon

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גמרת אותי מצחוק, אישית אני לא מבין מה יש לך נגד חלזונות, חיה שקטה ורגועה שלא עושה רע לאף אחד, ואותו ריר שאת מדברת עליו זאת סך הכל שכבת אפיתל שמשמשת כשכבת העור של החילזון,כמו האפידרמיס אצלך בגוף, תנסי לא לדרוך עליהם, תדעי שמערכת העצבים שלהם רגישה והם מרגישים כאב בדיוק כמוך אם לא יותר, ועכשיו לענייננו... אין צורך להפגע, ציפיתי לתגובה נזעמת ממך וכך נתתי לך בדיוק את ההרגשה של איך זה לקבל ביקורת שמטרתה להרוס במקום לבנות, אם הייתי נחמד הייתי כותב לך שהריקוד שלך דורש שיפור ב-א,ב,ג וכן הלאה ולא כותב לך את אותה נוסח התגובה שאת נתת לי (באשכול של הדיבוב), תאמיני לי שאין לי שום מטרה לפתוח איתך במלחמה חחחח (גמרת אותי מצחוק בהודעה שלך) וגם אין לי באמת שום דבר נגד הריקוד שלך, פשוט להבא תלמדי לתת ביקורת יותר בונה אם את כבר טורחת להגיב ולא ישר לקטול, בכל מקרה מחילה אם נפגעת ושבוע טוב

Hawkgirl

New member
אל תנסה לבוא ולחנך אותי~

ואל תשווה בין התגובה שלי לשלך. איזו מן תפיסה מעוותת יש לך ש'תה משווה בכלל? אתה באמת חושב שהתגובה שלך ברת השוואה לשלי? הקליטה שלך כל כך רדודה ש'תה לא רואה ת'מציאות? אמרתי לך להוריד את הסרטון כי הוא מכאיב לי לאוזניים? לא. אני לא ברמת שפל שכזו. אבל זה מה שאתה עשית. הבאת ת'דיון לרמה הזו. ולא, אני לא סולחת, אל תזבל לי ת'שכל בעאלק התנצלויות. ביקשת משהו, וקיבלת אותו. נתתי לך ביקורת בונה, בשפה נאותה, שמרתי על כבודך ואף ביקשתי שלא תפגע כי זו לא הייתה הכוונה, כי מה לעשות, אנשים כמוך, עם אגו מנופח ייתר על המידה לא יודעים לקבל ביקורת רעה - והוכחת את זה על הצד הטוב ביותר. ונפגעת? מי נפגעת לכל הרוחות? אתה הרכיכה שנפגע וחיפש איך להחזיר. אל תשמח לשווא, כי נפגעת אני ממש לא. אבל כמו כל בנאדם שפוי, גם אני מעקמת ת'פרצוף כשעובר לידי מישו מסריח.

solomonon

New member
אז את מוזמנת להכנס

לתגובה שלך ולראות בדיוק את ההקצנות שכתבת שם כמעט בכל פרמטר שכתבת כאילו כתבת בכוונה כדי להפיל ולשלול, ואת יכולה לכתוב כמה שתרצי שלא נפגעת, ההתקפה שלך מרמזת בדיוק כמה נפגעת ואין צורך להסתיר זאת, התגובה שלי לסרטון שלך הייתה מוקצנת (אולי יותר משלך אבל זה היה בכוונה), ואני שוב כותב, זה מראש היה כדי להביא את הדיון הזה לכיוון שהוא נמצא בו כרגע, כדי להראות לך שיש צורה לכתב תגובה, אחרי הכל אנשים פה עובדים קשה על הסרטונים שלהם ועל הדיבובים שלהם ואם הפורום הזה במטרתו לגרום לאנשים הרגשה שהם לא מתאימים לעולם הדיבוב אז אני בטוח שתסכימי איתי שאפשר לסגור אותו אבל אני בטוח שהמטרה היא לעזור, לבנות ולשפר ולא להפיל,לרסק ולקטול, עכשיו אני התנצלתי מכיוון שלא התכוונתי למה שרשמתי בתגובה על סרטון הריקוד שלך, את מוזמנת לקבל או לא לקבל זה עניינך הפרטי, ואין פה בכלל עניין של לשמור על כבודו של אחר, גם אני בתגובה לא קיללתי או הקנטתי אותך, כן התגובה הייתה קיצונית יותר משלך ואולי אפילו הורסת יותר משלך אבל זה היה נטו להראות לך צורה של תגובה שלא אמורה להיות בפורום כזה, ותאמיני לי שאני נמצא בפורומים באינטרנט כבר מעל 2 עשורים עם פורום משלי והדבר האחרון שיפגע בי זה תגובה קיצונית באינטרנט של אלמונית אבל כמו שכבר אמרתי אם מטרת הפורום היא להרוס ולקטול אז בשביל מה הוא קיים?

Hawkgirl

New member
הספיק לי לקרוא ת'משפט הראשון ש'ך

ובזה עצרתי... אין לי כוונה לבזבז ת'זמן היקר שלי על מישו שחי בהזיות. היחיד שנפגע מכל הסיפור הוא אתה~ 'תה ידעת מההתחלה שכל מה שאמרתי נכון, אבל החלטת להשלות ת'צמך בהזיות~ ברגע כשעוד מישו אמר לך ת'אמת בפרצוף, רצת כמו טטלה למחוק ת'סרטון וחיפשת איך לפגוע בחזרה. לצערך, לא הלך לך, 'תה רואה אותי מוחקת ת'סרטון? ממש לא. אבל תמשיך להאמין שכן - כי אשליות זה משו ש'תה מתמחה בו ככל הנראה.

solomonon

New member
את לא קוראת

מה שכתבתי ואחר כך את מתפארת בזה שאת שומרת על כבודו של אחר? אני מחקתי את הסרטון בגלל חוסר הקצב והחיתוכים בלי שום קשר למה שאת כתבת, זה דבר שכבר ידעתי שיש איתו בעיה (כמו שראית כתבתי את זה באשכול הראשי) זה שכתבת את זה נתן לי עוד יותר דרבון למחוק אותו כי אמרתי שאם זה מפריע למישהו 1 זה יפריע לכולם ולכן הוא נמחק, אבל הביקורת שלך לא הייתה באמת ביקורת, היא הייתה חזרה על בעיה שכתבתי באשכול הראשי בערך 6 פעמים וכמו שאמרתי הייתה קטילה טוטלית ולא בונה או עוזרת כדי להשתפר (כמו שביקורת אמורה להיות).

Hawkgirl

New member
מי אמר שאני נותנת לך כבוד עכשיו?

שמרתי על כבודך בביקורת שלא ידעת לקבל. ברגע שהראית לי שאין שום סיבה להמשיך לתת לך כבוד, רק זרמתי~

solomonon

New member
אני חוזר שוב

התגובה הייתה לתת כיוון לאשכול ולא נכתבה במטרה לפגוע כמו שכבר כתבתי בפעם העשירית, אין לי שום דבר נגד הריקוד שלך, בואי נסגור את הדיון הזה? אני התנצלתי, אני אישית מכבד אותך ואין לי שום דבר נגדך, כן הביקורת לא ביקורת שכתבת הייתה בעיניי מבזה ולא בונה אבל את זה כבר הבנת,תרצי פעם הבאה להגיב בצורה בונה ומפורטת אני יותר מאשמח, אם אין לך מה להגיב אל תגיבי, לא אמרתי לך איך לנהל את הפורום ולא כלום, ספציפית אליי ולסרטונים שאני מעלה אם יש לך משהו בונה להגיד תגידי אם אין אז אשמח אם פשוט לא תגיבי לי (כך גם אני נוהג), תודה ושבוע טוב(2).

Hawkgirl

New member
באסה לך~

כי אני לא מכבדת אותך ובהחלט יש לי משו נגדך~ אל תגיד לי מה להגיב ומה לא להגיב~ ועוד תאמר אח"כ שלא באת לנהל ת'פורום. אם יש לי מה לומר אני אומר אותו(בהתאם להתנהלות נאותה בפורום), ואם לא נאה לך לשמוע דברים, אל תבקש תגובות ותקווה שאולי מישו לא יאמר את מה ש'תה לא רוצה לשמוע. 'תה לא רואה ת'תגובה כביקורת כי נפגעת, נקודה~ זה לא נתון לוויכוח, זו עובדה.

solomonon

New member
את

לא רוצה לכבד אל תכבדי, תעשי מה שנראה לך לנכון, תאמיני לי שאני ממש לא פגוע, ההפך הגמור - פעם הבאה אני לא אגיב אלא פשוט אפנה לההנהלה למחיקת התגובה אם התגובה תהיה לא בונה, קוטלת ומבזה וזה הכל (וזה לא משהו שאני אומר ספציפית אליך אלא לכל אחד אחר שיגיב בצורה שאת הגבת) וואלה לא מעניין אותי תגובה של מישהו שכל מטרתו זה להפיל ולהרוס, זכותי לא? מעולה (ואני בטוח שכל אחד אחר שכן רוצה להשתפר בתחום היה עושה את אותו דבר).

solomonon

New member
אני

לא יודע מה הייתה המטרה שלך אבל לשפר ולעזור זה בטוח לא היה.

Hawkgirl

New member
כי 'תה לא יודע לקבל ביקורת בונה~

שמחה שסוף סוף הגענו לתובנה הזו~

solomonon

New member
לא, אני יודע לקבל ביקורת בונה

הביקורת שלך לא הייתה בונה היא הייתה הורסת, אם רצית לכתב ביקורת בונה היית כותבת באיזה חלקים בסרטון היה צריך לעבוד על מה ואיפה, נקודות מסויימות שדורשות שיפור, אולי עלייה בגובה או ירידה בגובה הטון שבשירה ולא כותבת את הקטילה הטוטלית שאת כתבת.

למעלה