פאנל שופטים

lama ken

New member
סיימון, פאולה, אלן או רנדי

4 זה יותר מידי וכבר ראינו שזה בא על חשבון הזמן של המתמודדים, אז בטח לא. קארה גורמת לי מבוכה כשהיא מדברת, אז היא בחוץ. פאולה גם מביכה, אבל בכל זאת יש לה דינמיקה משעשעת עם סיימון (אמנם זה די מיצה את עצמו אבל עדיין צריך קצת עניין בפאנל וזה מה יש). לאלן יש פוטנציאל טוב, אבל היא בסימן שאלה כי עוד לא ראיתי אותה כשופטת (היו לי ציפיות גבוהות, אבל אז קראתי ביקורת גרועה מאוד עליה כשופטת ברוקדים עם כוכבים האמריקאית - או משהו דומה). אז אם היא תתברר כנפילה - רנדי הוא ברירת המחדל. נכון שהוא תמיד חוזר אחרי סיימון, אבל הוא לא מקשקש הרבה ומדבר קצר.

Lady in red2

New member
סיימון, פולה ורנדי ../images/Emo13.gif

איך אתם יודעים לקבוע על אלן? עוד לא ראינו אותה..

Mikey Weiss

New member
אין סיימון, אלן ורנדי?

למרות שמבחינתי הייתי נפטרת גם מרנדי, שהוא מיותר לגמרי. הוא פשוט פחות מביך מפאולה. אבל בגדול אני נוטה לא להקשיב לשופטים, וככל שהשנים הולכות אפילו לא לסיימון, כי הוא מתחיל לחזור על עצמו (אני גם רואה אותו בפאנלים של אקס פקטור ולבריטניה יש כשרון, אז הוא ממצה את עצמו... למרות שהוא מתנהג שונה בבריטניה ובארה"ב).

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifסיימון, אלן ופולה.

רנדי באמת לא מוסיף לי כלום, כמו שאמרו פה רבים. קארה מטופשת- אני לא סובלת אותה. אלן- אני כבר ממש מחכה לראות אותה בפעולה, היא אשה קורעת. וסיימון ופולה- כי ביחד הם סאולה, וקשה לי לדמיין רק צלע אחת

סיימון פאולה אלן ורנדי

אם כי יכול להיות שפולה בכלל לא תחסר, היא כבר די נמאסה. כל מה שעשיתי היה לצחוק עליה כשצפיתי בתוכנית.

סיימון, פאולה, אלן ורנדי.

2 מצחיקים, 1 טובה יותר מידי וסתומה עד שזה מצחיק, ואחד דוג מגניב.
סיימון הכי חשוב. בלעדיו אין תוכנית. קארה, למה צריך אותה? באה רק כדי להפריע. בתוכנית ובהכול. רנדי לא ממש מוסיף- אבל נתגעגע בלעדיו, ואלן- יאללה בואו נראה איך העונה תיהייה איתה.
היא אחת המצחיקות שאני מכירה.

למעלה