פאנל שופטים

barbendavid202

New member
פאנל שופטים

איזה פאנאל שופטים אתם מעדיפים? סיימון ]אולה ורנדי סיימון קארה ורנדי סיימון אלן קארה ורנדי סיימון אלן קארה ורנדי סיימון פאולה אלן ורנדי סימון פאולה אלן ורנדי אלן קארה ורנדי סיימון פאולה ואלן

barbendavid202

New member
דעתי

שיאלן תחליף את קארה ופאולה תישאר כי הרכב מנצח לא מחליפים כלומר סיימון ופאולה לנצח

jess r

New member
סיימון, פאולה, אלן וקארה

אבל שהשופטים לא יבואו על חשבון המתמודדים. רנדי מיותר - הוא לא אומר שום דבר לעניין, הוא לא מצחיק, לא מעניין, לא מבדר ולא שום דבר. קארה - אני כל כך לא סובל אותה שאני מתה עליה. בלעדיה היו לי בערך 50% פחות דברים לצחוק עליהם, ולצחוק על התוכנית זה חצי מהכיף בלראות אותה. היא נותת סיפוק לצד ה-VFTW שבי. פאולה - קצת כמו קארה - כיף לצחוק עליה, וגם היא שילוב נהדר עם סיימון וצריך שסיימון יוציא חלק מהעצבים שלו על פאולה כי אחרת זה יהיה 100% עצבים על המתמודדים המסכנים. אלן - כי אני אוהבת אותה. היא מצחיקה. וכן, זה נשמע מפגר, אבל זה נחמד שיש לסבית בפאנל. לדעתי לא סתם בחרו בה, זה היה קצת כמו לומר "לא החזקנו את אדם בארון, באמת, נשבעים. אנחנו אוהבים הומואים! באמת באמת! הנה - הבאנו את אלן לפאנל! גיי פיפל רולז!". וזה נחמד, במובן מסוים. וסיימון

LeAnnDylan

Well-known member
]ולה קארה סיימון ורנדי

שאלן תחזור לתוכנית שלה. כל העונה התלוננתי על קארה עכשיו קצת קשה לי להיפרד ממנה
מי תהלום בשולחן בכוח מי תהנהן לעצמה או תסכים עם רנדי? מי תגיד ארטסטרי 8 פעמים במשפט של 3 מילים. מי תנסה לספור את ה-3 מילים האלה עם בדידים?? אין. חייבים להשאיר את קארה!

maymayush

New member
סיימון, אלן קארה ורנדי../images/Emo13.gif

סיימון- יש בכלל טעם לפרט? אי אפשר בלעדיו. ואני ממש מחכה לראות איך הוא יתנהג לאלן, כי ברור שהוא ממש לא מרוצה מההצטרפות שלה. קארה- אני עדיין חושבת שיש לה פוטנציאל להפוך לדמות מאוד משעשעת ומעניינת בפאנל, ברגע שפאנל השופטים החדש יתעצב כמובן. עונה 8 היא עוד הייתה חדשה וזהירה יותר, ובסוף אין ספק שהוכיחה שיש לה אומץ... אני מאמינה שהשנה היא תהיה הרבה יותר עצמה ויותר מוקצנת, עד שממש יהיה לה טייפ קאסט מובהק. אלן- כי כמו שאמרתי פה מתי שהוא, לא יכולתי לבקש מישהי שהייתי רוצה לראות באיידול יותר ממנה. אולי חוץ מבן סטילר, אבל זה רק כי האובססיה שלו עם התכנית ממש משעשעת
רנדי- כי הוא מזכיר לי את אבא שלי
סתם, הוא פשוט טיפוס רגוע ונעים כזה, עם כל הרעש שכל שאר השופטים מביאים נחמד שיש את רנדי שמחזיר את הכל לפרופורציה. ואני דווקא חושבת שהוא כן אומר דברים נכונים וללא הגזמות- לטוב או לרע. פשוט הוא אומר את זה בדרך שלו, שאני דווקא נהנית ממנה
אם פעם מישהו אמר שאיידול זו משפחה לא מתפקדת בה סיימון ופאולה ההורים, ראיין הילד ורנדי הדוד, מה אפשר להגיד עכשיו? למרות שכבר מזמן ראיין הוא לא הילד, יותר לכיוון של הבייביסיטר
כל הזמן עסוק בלהשגיח שכולם יתנהגו יפה ושהתכנית תזרום כמו שצריך.

מלבד סיימון, לא משנה ליץ

אפילו שיביאו את נינט טייב לשבת לידו. כל מה שמשנה לי זה המוזיקאים והוא.

Lady in red2

New member
זה סרט שמוקרן גם בחו"ל ../images/Emo13.gif

וכשרואים אותו, מבינים את ההקשר...

jess r

New member
יש קטע בסרט

בו מתרחש הדיאלוג הבא, בין מישהו שהרגע סיים תהליך התאקלמות בשבט של חייזרים כחולים ומוכן לחיות את חייו כיצור כחול: חייזרית: "אתה יכול לבחור לך אישה בלה בלה קישקוש. יש לנו את נינט - היא הזמרת הכי טובה פה"

למעלה