פאנארט, NSFW, NC-17

khazir

New member
COOL *__*

נשאלת השאלה איך למדת אנטומיה בצורה כזאת מרשימה (ואל תגידי לי מפורנו, כי את זה גם אני יודעת :p)

Icewarm

New member
למדתי אנטומיה מספרי אמנות, האמת

כשניסיתי לשפר את הדרך בה אני מציירת גברים העתקתי פסלים מהתקופה הקלאסית. איי קיד יו נוט. ואז פשוט... לקחתי את מה שלמדתי מזה והפחתתי קצת באידיאליזם

Marji

New member

חיים קשים זהו המחיר שמשלמים על פרפקציוניזם. תופעה מוכרת שאני נאבקת בה כל הזמן- כי אחרת אם הייתי נכנעת לה- בחיים לא הייתי מציירת כלום (הוכחה: חצי השנה האחרונה של חיי), כי אין לי זמן לעשות את כל מה שתיארת כאן. אז גם על זה כל הכבוד- זה שאת מסוגלת להשקיע כ"כ הרבה. (אבל אהבתי איך ניסחת את זה ב'מן הסתם' עשיתי את כל העבודה הזו שרוב האנושות לא עושה!
) (לא להגזים עם המים היה אחד המאבקים שלי באקוורל. הרבה ציורים שלי נזרקו כי הנזילות על הדף עשו לי עצוב להסתכל על הציורים האלו. עכשיו אגב נשארו לי ציורים בודדים מהתקופה שנראה לי הייתה הכי פוריה שלי).

Icewarm

New member
אני לא חושבת שאני מכירה בנאדם אחד

שמצייר והוא לא פרפקציוניסט. מה שתמיד משעשע אותי זה שאני יכולה להשתגע לחלוטין אם משהו בציור לא יוצא טוב או נהרס או משהו, אבל ברגעים אלו ממש בערך שלשה רבעים מהמיטה שלי מכוסים בבגדים וזה לא מפריע לי בשום צורה. תראי, אני ממש פסיכית בקטע של ציור. יש לי ממש בעיה עם זה ו... אם אני לא אוהבת את זה זה פשוט לא מספיק טוב. ואת מכירה אותי טיפונת, את יודעת שאני לא נוטה... לאהוב. אז לעבור על ציורים עם פוטושופ זה מאסט מבחינתי

Marji

New member
המ,

אבל יש כאלה שלא יודעים לזהות את החוסר שלמות במה שהם עושים. איזה חיים מאושרים יש להם
. OMG- את מתארת גרסה מתונה של החדר שלי כרגע. החיים שלי. FAIL. את יודעת מה הסיבה היחידה לדעתי שאני לא הגעתי מעולם לרמה של לעבור על ציורים עם פוטושופ? אין לי פוטושופ. [אבל גם זה בתקווה שלא לנצח אבל אז.. יעבור נצח עד שאני אוכל לייצר משהו שאני אהיה מרוצה ממנו דרכו...
].

neurotica

New member
שאלונת

כשאת אומרת "לעבור על זה בפוטושופ", את מתכוונת רק לoutline, נכון?

Knotted String

New member
זה בעיני נכון לכל אומנות...

אני יכולה לשבת מול תוכנת עריכה ולשחק עם קאט בין שני שוטים במשך שלוש שעות. איי קיד יו נוט. ברמת ה- להזיז שני פריימים קדימה. להזיז פריים אחורה. להזיז פריים קדימה. וכו'.

Lily21

New member
קודם כל, נהדר

ואני אומרת את זה בכל הרצינות. אני מאוד אוהבת פאנארטים, איורים וציורים בכלל והסטנדרטים שלי גבוהים, אז קחי זאת כמחמאה עצומה. ועכשיו, אני ממש חייבת לשאול אותך על החומרים (התחלתי לצייר לאחרונה אחרי שהפסקתי לפני בערך 15 שנה...). הכוונה לצבעי עיפרון מיוחדים, לא לרגילים, נכון? אם כן, איך קוראים להם? ואם את זוכרת מה המחיר (או טווח מחירים בערך) שבו קנית אותם? בכלל, אם את מוכנה לחלוק (כלומר, לספר) באילו חומרים את משמשת לציור, אהיה אסירת תודה לנצח. ואם את רוצה להוסיף כל דבר שקשור לזה, ממה למדת טכניקות למשל, כל דבר שקשור לציור, אז בכלל... (וכבר מראש - תודה!)

OverAndOver

New member
ג'יזס פאק |במבה|

לא רואה ג'נריישן קיל, אבל. האהא. בלואוג'ובז!קינק. והצביעה. והפרטים. וזה יצא פשוט. כן. אני צריכה לראות עוד ציורים שלך אמאל'ה.

Grim Sister

New member
לא מכירה את הפאנדום, או את השיפ

אבל נורא נורא בא לי לתפוס לבחור שעומד בתחת. אה, כן. ואני ממש מקנאה באיך שאת מציירת. זה יפה ומושלם ו... *מתה*

Icewarm

New member
לכו מכאאאאאאאאאאן 2

השנייה קמתי אבל הטלפון מסר שקיבלתי מלא תגובות ואימאל'ה *מה* אתן מה זה אמור להיות תודה די כבר אני ממש גרועה ב הכל

למעלה