פאנארט, NSFW, NC-17

Icewarm

New member
אני מציירת לך הארקו אתמול

בתנאי שתבטיחי לדאוג לי באת"א שנה הבאה

khazir

New member
יא פסיכית

מה את צריכה את זה? לכי ללמוד אמנות בניו יורק (לא שאני לא מרוצה)

Charmed Or

New member
*מתה*

לא, לא קלטת: *מתה* הלן. כל הפורנוז. שלך ורק שלך (מטורפת על זה
)

YaYa07

New member
איך איך איך איך איך איך איך

אמאלה הלן אם לא הייתי אוהבת אותך כל כך, הייתי שונאת אותך [ותדברי איתי כבר טיפשה או שאנחנו לא ניפגש לעולם
]

Icewarm

New member
כולכן לכוווו מכאןןןן

אימאל'ה אני לא מצליחה לאהוב כל כך הרבה בו זמנית אתן הורסות לי את המוניטין

Charmed Or

New member
אני תוהה

אם אני אבקש ווינססט, סאם יהיה טופ, ככל הנראה. אני תוהה אם אכפת לי. לא. הלן, תציירי ווינססט.

Icewarm

New member
אני תוהה

האם יש יקום בו סאם לא טופ על כל דבר זאת ממש בעיה, אגב, כי אני אוהבת אותך ושונאת ווינססט

Sobi Dobi

New member
וואוו.

עם מה זה צבוע? כי יש לזה וויב של צבעי מים ואני ממש אוהבת את זה. אהבתי באופן כללי

OKDeSign

New member
ואו

אני לא מכירה את הפאנדום בכלל, אבל ואו. באמת יש מלא פאנארטים מטורפים פתאום בפורום :O

Lawlight

New member
פ א ק.

זה יפהפה ואין לי מילים ואיך בכלל מגיבים לכישרון שלך ולמה אנחנו לא זוכות לראות יותר דברים שאת עושה. ו

Marji

New member
זה מעולה

ואני אוהבת את ההתייחסות שלך לפרטים. וזה צבעי מים באמת או במחשב? כי אני ממש אוהבת לעבוד עם צבעי מים (כשאני מגיעה לצבע בכלל), אבל זה בחיים לא יוצא לי ככה. כל האווירה של הדבר הזה. איך את עושה את זה???

Icewarm

New member
הרי, אני עונה על עסק הצביעה כאן, הדס אפ

צבעי עפרון שאפשר לעבור עליהם אח"כ עם מכחול רטוב ולהפוך אותם לצבעי מים. הם יוצרים אפקט מאוד רך והיתרון הכי גדול הוא שעדיין אפשר לעבוד בכתמים ובגוונים והדרגות של צל אבל הצבע לא מתפזר יותר מדי (יש לי נטייה להגזים עם המים
). מן הסתם אח"כ סרקתי את זה ועברתי על הכל בפוטושופ. אני מודעת לעובדה שלפעמים אני עושה לעצמי חיים קשים, אגב, כן.

למעלה