פאנארט! אוי לא

Sanguine Sky

New member
.

OverAndOver

New member
ghdkffjd |במבה|

אני רוצה ללטף לו את השיער. ואז לזרוק עליו דברים. אהמ. כן, אוקיי. זה מהמם. אני מאוהבת בהבעה שלו. ובקו לסת שלו. והצוואר. והאף. ומה זה איך מציירים ככה בכלל.

Marji

New member
אוי, הלן, למה שאני אהרוג אותך? זה נפלא!

אני ממש אהבתי. אני ממש אוהבת את הסגנון ציור שלך, ונושא התמונה... בחירה משובחת
מבחינת ביקורת בונה? אני אוהבת איך שעשית את התלתים שלו- ושבפנים יש קווים מוגדרים יותר מבכל השאר, ואהבתי את איך שעשית את האור נופל על כתף ימין שלו. הדבר היחיד שפריע לי זה משהו בזוווית של עין שמאל שלו. אבל זה כל כך הוא... תמשיכי לפרסם עוד הרבה כאלה!

Icewarm

New member
וואט

תפסיקי תפסיקי די כבר
לנצח תודה על הביקורת, למרות שאם תוכלי להרחיב בנוגע למשהו בעין שלו אשמח.

Marji

New member

אם הייתי יודעת יותר ספציפית להסביר לגביי העין... טוב, אני *אנסה*- העין עצמה סבבה, היא אפילו כחולה מאוד ביחס לזה שהציור הוא שחור לבן, אבל אני חושבת שהזווית שלה ביחס לפנים שלו היא לא מאה אחוז. אני לא יודעת להגיד לך בדיוק איזה מהקווים גורם לשה להיראות ככה, אבל זה קצת מה שנוטה לקרות כשמציירים אנשים לא מתמונה למשל- הם זזים ואז העין/אף/וואטבר הוא בדיוק שלהם בציור אבל כבר לא בדיוק באותה זווית כמו שאר הפנים. אני לא יודעת את כשציירת אותו זה היה מווידאו והוא זז (אני משארת שלא) אבל זה יכול להיגרם גם מסתם קו אחד לא בדיוק במקום- רק נראה לי שהדוגמא שלי פשוט מסבירה למה אני מתכוונת יותר טוב. אבל עזבי אותך העין- זה קורה, הציור הזה ממש מדהים- כי את החלק הכי חשוב של להעביר אווירה הוא מצליח נהדר. לפעמים יש תצלומים שאפילו לא מצליחים לעשות את זה...

Icewarm

New member
הבנתי

זה קורה לי מלא, אבל אני מניחה שזה באמת החסרון של עבודה בלי רפרנס. ותודה רבה שוב

Charmed Or

New member
מה

הגבתי כאן לפני איזה שבוע ותפוז בלע לי את התגובה. הלן. ברצינות. חתונה. אני משדלת אותך לאחת. (זה מהמם. החלוק! והשיער שלו יצא מושלם! ואני אוהבת את ההבעה. ממש תפסת את בנדיקט כאן
)

YaYa07

New member
ה ל ן

אלוהים אדירים לא מה נראה לך שאת עושה זה מהמם ו-וואו, לא ראיתי שום דבר שציירת ליטרלי שנים כבר ואת מדהימה. וואו. (עכשיו איפה הגייל הרולד שהבטחת לי?)

למעלה