פאטץ' נוסף

יש פאץ 0.57 ויש פרטים באתר

הוא אמור להימשך 10 שעות
משמונה שלנו עד ארבע בערך
על מה ולמה? לא כתוב בינתיים

האמת שאתמול היה להם מלא בעיות של צ'אנלים

כל פעם הורידו מספר צ'אנלים.. ויש עדיין בעיה עם הבאדי ליסט.. אבל מעניין שזה פאץ' ולא סתם סרבר צ'ק.... כך שזה אומר.. שהם מוסיפים עוד דברים ?

deisy

New member
המייפל עולה בלי בעיה..

אני אמנם בעבודה, אבל אחותי משחקת...

מוזר כי.. זה מה שכתוב באתר:

MapleStory will be going through a scheduled Patch on Wednesday, June 25th, 2008. This one involves the game servers, and it'll last for approximately 10 hours. <MapleStory Patch> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, June 25th, 10:00 pm ~ 6:00 am PDT (Thursday, June 26th, 6:00 am ~ 4:00 pm GMT) The website will be available during the Patch. Thank you, and Happy Mapling למרות שנכון.. המייפל עולה... אולי הם שינו את דעתם?

deisy

New member
אני חושבת שזה יהיה מחר....

26.06 לא 25.06 - אל תשכחי את הבדלי השעות...

זאת אומרת שאנחנו תמיד יום אחד אחרי

מה שכתוב באתר? האמת... אף פעם אני לא מצליחה לקלוט את זה.. רק שתמיד אני מוריה פחות שעתיים בשעה, ואם אצלם זה לילה, אצלנו זה יום. אז זה מחר? יותר טוב :-S

deisy

New member
תסתכלי על ה gmt תמיד

ואליו צריך להוסיף שעתיים או שלוש, תלוי בשעון קיץ או חורף.. שימי לב, שגם הם שמים שני תאריכים, כי הזמנים שונים גם אצלהם.. יש PTS ויש GMT... הקרוב אלינו הוא ה GMT וכן, כנראה מחר...

icy woman

New member
תלוי אם זה זמן גריניץ או זמן סטנדרט

גריניץ(GMT) זה שעתיים מאוחר יותר מהזמן שהם כותביםו זמן סטנדרט (PDT) זה 9 או עשר שעות כך שזה יהיה בשעה 8:00 בבוקר ביום חמישי

D amaged R oses

New member
....

Thursday, June 26th, 6:00 am ~ 4:00 pm GMT) יום חמישי מ8 בבוקר עד 6 אחה"צ, אם לא יהיו הארכות... כרגיל.

IceFairy

New member
מה שהיה היום זה SC של חצי שעה, לא פאץ'

מחר יש פאץ&#39; של 10 שעות לתיקוני באגים.

D amaged R oses

New member
נקווה שהבאדי ליסט ייסתדר :)

זה ממש מציק
ונקווה שלא תהיה לי בעיה עם ההתקנה שוב, כל פעם שפאטץ' נגמר עד שלי יש את המשחק זה 10 שעות אחרי
מייאש.

P o o f i

New member
אני מקווה שיתקנו את הבאג של הGuild.

כל פעם שלוחצים על 'G' במקלדת המשחק נתקע וזה די מעצבן. חוץ מזה, אי אפשר לשנות את הGuild Notice. אני לא בטוחה אבל נראה לי שיש באג בברית הזאת (Guild alliance) שעשינו עם Guild אחר. כשלוחצים על השחקן זה לא מופיע, וחוץ מזה חייבת להיות איזשהי מטרה ללמה כדאי לעשות את זה. בהתחלה חשבנו שזה נוצר בשביל שכולנו נוכל לעשות Guild Party Quest ביחד. בסוף מסתבר שלא.

tinkiwinky

New member
זו הכוונה לתקן נכל

לכן הםאטץ כל כך ארוך אמורים לתקן את הכל כולל הבעיה עם כל ה PQ שרק הלידר נכנס. בקיצור עוד יום שרוף........

למעלה