פאולינה פלד-פסחוב

The Jabberwock

New member
אלגי, תוכל לעשות ברור באיגוד

ולהביא קצת יותר נתונים לגביה? כמובן שצריך "קבלות" ולא רק שמועות, אבל בטח יש עוד אינפורמציה באיגוד. בעיקר שידוע ששומרים איתה על קשר... תודה.

shonami

New member
זה מה יש בינתיים

שמע - התחלתי, אבל המאגר של האיי טי פי כל כך לא נוח לי - באמת ממשק שלא כיף לחפש דרכו את כלל השמות היהודיים שאין לך מושג איך כותבים זה מה שהישגתי: Amos Mansdorf - 18 Shlomo Glickstein - 22 Harel Levy - 30 Shahar Perkiss - 53 Gilad Bloom - 61 Noam Okun - 95 Noam Behr - 127 Eyal Ran - 138 Eyal Erlich - 147 Dudi Sela - 158 Lior Mor - 171 Amir Hadad - 180 Andy Ram - 187 Ofer Sela - 236 Amit Naor - 245 Jonathan Erlich - 292 Or Dekel - 316 Kobi Ziv - 326 Dekel Valtzer - 419 Amit Inbar - 561 Amir Weintraub - 590 מה שכן מצאתי את זה http://www.tennis.org.il/ItcChampions.html אז תאלץ להסתפק בזה

aviramdj

New member
ואם אני לא טועה גליקשטיין לא היה

לא היה ב50 הראשונים .

אדברג

New member
תבדוק שוב את הנתונים שלך

המספרים הם נכונים. 18 היה דירוג השיא של מנסדורף. 22 גליקשטיין

aviramdj

New member
כן אתה צודק. אבל....

אני זוכר שמנסדורף היה 16 בעולם שבועיים . ואז הוא חזר למקום ה18 אז יש טעות באתר לדעתי של ה ATP אולי כי זה היה רק שבועיים הדרוג 16 .

אדברג

New member
מנסדורף דורג 16 באליפות אוסטרליה

הפתוחה אולי משם הטעות. אני אבדוק את עצמי שוב. כמו כן יש לי ספקות לגבי כמה מספרים אצל שחקנים אחרים. למשל עודד יעקוב היה זכור לי שדורג יותר גבוה. אבל קשה לי לזכור הכל.

shonami

New member
לא לוקח אחריות

זה הוצא ממקורות שונים ואין לי מושג בדברים האלו. frankly - טניס גברים זה משמים בשבילי. הדבר הטוב היחיד שהולך שם זה שפדרר מעלה נתונים ושיאים היסטוריים מעניינים וכיפיים כל הזמן, בין שהוא שובר אותם ובין שלא, וחוצמזה כולם נערי פוסטר בשבילי. שינצחו, שיפסידו - העיקר שימשיכו לדפוק פוזות למצלמה.

aviramdj

New member
אפשר להוסיף את השחקן...............

אהרון קריקסטין . יהודי גאה שפשוט חי בקנדה . ניצח 9 טורנירים בATP . ניצח פעמיים ברמת השרון . דורג 6 בעולם בשיאו ולמעשה אומרים שהוא היה כישרון ענק שיכל להיות מס 1 בעולם אלמלא פציעות בלתי פוסקות שגרמו לו לפרוש ולחזור . אז אולי לא ישראלי אבל יהודי משלנו ... אז אנחנו כן על המפה .

shonami

New member
את שרון פישמן וג'וליה כהן לא הוספתי

מה שעשתה אנה היה אומץ אמיתי - היא זנחה קריירה מובטחת ושמה תקוותה בישראל. היה יכול להיות שהכל היה נופל לה בין הידיים פה - אבל היא הצליחה בכל זאת. כשהיהודים המכובדים יעלו וישחקו עבור ישראל בצורה מלאה, אתחשב בהם - זו דעתי האישית לפחות. כמובן זה לא מונע ממני לעקוב אחריהם כאינדיווידואלים.

למעלה