פאולינה פלד-פסחוב

shonami

New member
פאולינה פלד-פסחוב

ותיקי הפורום העולמי ידעו לספר שהיא הייתה שחקנית מצויינת ושפיצחה בשלב מסויים את הטופ20 - אבל לא היו בידיהם שום נתונים אודות השחקנית הותיקה הזו, שהשתתפה בארוע החיפוש אחר ילדת הטניס הישראלית הבאה שהתרחש לאחרונה, כאורחת כבוד. אני יודע שהעפילה לסיבוב השני בוימבלדון שלושה פעמים ושייצגה את המדינה בראשית דרכה בגביע הפדרציה. נוסף על זה הבנתי שהיא גם זכתה בהישגים נאים באליפות אסיה מהתקופה שישראל השתתפה בה יחד עם בעלה. מישהו יודע לספר משהו עליה, עוד כמה עובדות ותוצאות, הישגים ותארים? אפילו ברמת אליפות ישראל, שנים ותוצאות הגמר (נגד מי ואיך נגמר) המקורות שלי לטניס ישראלי מוגבלים אפעס, אבל אם אני אתארגן על מספיק חומר, סביר שאפתח על זה שירשור בפורום העולמי ומשם אולי המומחים הלועזיים יוכלו לפתוח צוהר נוסף אם יזכרו במפגשים ומשחקים. אגב - זה עלה כיוון שפתחתי שירשור עשרת השחקניות הישראליות הגדולות בכל הזמנים - גם בזה אשמח מאוד למידע נוסף - זו הרשימה שקיימת כרגע של שחקניות טופ500 (מסודרות לפי דירוג השיא, לא תוצאות השיא) אנה סמאשנובה שחר פאר ציפורה אובזילר הילה רוזן אילנה ברגר יעל סגל (גם עליה אשמח לשמוע - מה הסיפור? למה הפרישה דווקא כשהגיעו תוצאות השיא? פציעה חמורה?) יבגניה סברנסקי נטלי כהנא לימור זלץ נילי ברקן רונה מאיר שירי בורשטיין יעל שביט חגית אוחיון ונספחות התקווה הגדולה יוליה וקרן. אודה מאוד על כל פיסת עזרה :)

aviramdj

New member
הנה רעיון ....

אף אחד לא מתעד את הטניס הישראלי כמו שצריך .

dannysat

New member
לגבי הדירוג שלה

אם היא השתתפה בקביעות בגראנד סלאמים ללא מוקדמות,ובעבר היו רק 64 משתתפות,אז סביר להניח שהדירוג שלה היה עמוק בתוך הטופ 50,לפני כמה שנים היתה כתבה עליה באחד המקומונים והיה כתוב שהיא פעם לקחה מערכה מכריס אוורט.

shonami

New member
עדיין לא מצאתי - ממש חבל

לגבי אוורט - הן שיחקו פעם באינדיאנפוליס שם הפסידה בביגל את הראשונה אבל לקחה שני משחקונים בשניה. בגביע הפדרציה הפסידה לקינג בייגל וברדסטיק. לגבי הסלאמים - אפילו בתקופתה כבר היו round of 128 פשוט עם כרטיסים חופשיים לסיבוב הבא לפי NOSHOW או הגרלות, במידה ולא היו מספיק מתמודדות. הנה למשל וימבלדון77 אבל היא העפילה לסיבוב השני על בסיס קבע לתקופה בארוע הדשא הגדול.

The Jabberwock

New member
אינפורמציה נוספת שמצאתי

באתר הבא מצאתי את המישפט הזה: Peled, a native of Lithuania, was ranked in the world's top 20 in 1974. Career Highlights: Peled was a junior champion in Lithuania, but moved to Israel in the mid-1960s at the age of 16. In 1974, she won the Israeli Women's International Tennis Championship, becoming the first Israeli to do so in 20 years. The following year, Paulina joined the American Virginia Slims women's pro circuit in 1975, but couldn't sustain her success, falling to No. 102 in 1978. מצאתי דיון בפורום העולמי ובו היא הוזכרה כאחת שהיגיעה למקום 19 בדרוג.

The Jabberwock

New member
רשימת אלופות ישראל

מאתר איגוד הטניס ושימו לב לטובה אפשטיין. 12 פעמים אלופת ישראל!

drooory

New member
והנה השיגה בגרנד סלאמס

אוסטרליה -מעולם לא השתתפה צרפת- השתתפה פעם אחת ב75' הפסידה בסיבוב ה-1 ווימבלדון-74-75-77 עברה סיבוב 1 והפסידה סיבוב 2 ,1978 הפסידה בראשון us- השתתפה רק ב74 עברה סיבוב.

shonami

New member
כן - זה גם המידע שאני הגעתי אליו

ובדיון העולמי קראתי כי אני לא מתערב להם בשירשורים למעט מקרים חריגים כמו הפעם, שהעליתי את נושא האיטלקיות הגדולות בכל הזמנים (באמת אחת אחת טיפוסי סמאשנובה שם!) ושם גם התייחסתי לפלד. המידע שלהם לא היה מבוסס לצערי אז אי אפשר לקבוע עדיין מסקנות - גם את תוצאות הסלאמים כבר ראיתי וחבל לי שאין תוצאות מיתר הסבב (VS TOUR). תודה בינתיים - אני אשתמש ברשימת אלופות ישראל אחר כך.

drooory

New member
יש עוד

לימור גבאי אלופת ישראל לשנת 1996 היתה מדורגת בתוך המאתיים הראשונות רותי בסרדלוף גם א.ישראל ב82 עברה פעם סיבוב באוסטרליה אושרי שעשוע היתה 200 בעולם בזוגות יחד עם כהנא רקפת בנימיני גם משנות ה80' לא יודע דרוג אבל שחקה סופי רפאל הגיעה פעם לרבע גמר us לנוער

אלון222

New member
אורלי ביאלוסטוצקי

המתחרה הגדולה של רקפת בנימיני. שתיהן אגב פרסמו קמפיין למוצרי ספורט עם מנסדורף...

shonami

New member
שימה מעודכנת עם דירוגי השיא

הערות: לא מצאתי את גברת רות בסרדולוב, רקפת רשומה כרפקת סופי כסופיה. נוספו כמה שמות,הנה הרשימה כרגע לכל מי שאני יודע בטופ600 תודה רבה על השמות דרורי :) Smashnova (15) Peer (21) Obziler (103) Hila Rosen (138) Ilana Berger (149) Yael segal (159) Yevgenia Savransky (172) Natali Cahana (232) Limor Zaltz (242) Nelly Barkan (304) Rona Mayer (314) Shiri Burshtein (336) Sagit Doron (381) Limor Gabai (392) Yael Shavit (409) Hagit Ohayon (423) Anat Varon (429) Sarit Shalev (509) Sofia Rafael (556) Cheli Bargil (573) Shira Gafni (576) Yael Glitzenshtein (595)

algy

New member
פטולינה פלד

כיום היא עובדת נדמה לי במרכזי הטניס והבן שלה עירם היה שחקן פעיל לפני 3 שנים ומדורג 2 בישראל לנוער(אחרי דודי סלע)

אדברג

New member
ישראלים טופ 800

שלמה גליקשטיין 22 הראל לוי 30 שחר פרקיס 53 גלעד בלום 61 נועם אוקון 95 נועם בר 127 רן איל 138 איל ארליך 144 דודי סלע 158 אורן מוטווסל 161 ליאור מור 171 רביב וינדנפלד 180 אמיר חדד 180 אנדי רם 187 ליאור דהאן 221 ניר ולגרין 229 מיכאל דניאל 231 עופר סלע 236 בועז מרנשטיין 279 חיים ארלוזורוב 283 יוני ארליך 292 אוהד ויינמברג 314 אור דקל 316 עמית בן דוד 325 קובי זיו 326 יאיר ורטהימר 360 תומר צימרמן 384 דקל וולצר 419 גיל קובלסקי 485 ישי חדש 496 אילן שר 496 תומר סויסה 523 מיכאל קוגן 537 אילון סיני 540 דרי מאיר 558 עמית ענבר 561 חיים ציון 577 אמיר וינטרוב 590 אלירן דוייב 601 מנשה צור 644 טל הראל 654 ויקטור קוליק 655 שי פוני 662 תום פרישר 662 שי פרידמן 699 הראל סרוגו 703 אבי פאדלון 772 עודד יעקוב 774 ליאור צימרמן 791 יובל קרוצ'י 799 כמעט נכנסו תומר דנק, יורם ברון, עדי קרמר, דני ארז, עידן רוזנברג, דורי סדובניק, רביב וולקובצקי יואב לוונשטין. אחרים הם ראסל ושנידר שהגיעו מבחוץ והיו בטופ 100 מקווה שלא שכחתי אף אחד. בטח מהוותיקים יותר נפל לי שחקן אחד או שניים מי שיודע שישלים.

אדברג

New member
השלמות

משום מה נפלו לי יובל הירש 788 עמית נאור 245 ואחד עמוס מנסדורף 18

למעלה