פאוור מול גות'

Yep....

מינטה ויטון? גראנג' מטאל? אין דבר כזה... יש גראנג' שמושפע מהמטאל (שזה מה שהם באמת) אבל אין דבר כזה גראנג' מטאל. זה כמו לקרוא לנירוונה גראנג' פאנק.

Musta Susi

New member
../images/Emo6.gifרוק CC../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחקקקקקקקקקקקקק-2
|מוריד סמוכטה ישר לפח אשפה(שאני אלכלך את ביתי ורכושי?!?!? חל וחסיסה, דפו דפו)|

Musta Susi

New member
בעיקרון:

אני שומע גם קצת גותי, אבל לא הגותי שכולם הכירים ורגילים. במילה אחרת-Crematory (אל תבהלו מהשם). סגנון שבו יש רק סולן נוהם, נגינה איטית, אפלה ומדכאה תוך שימוש בכינור (או שאולי זהו אורגן המדמה תפקיד של כינור
). את הגותי הרגיל אני עוד לא ממש שומע (עדיין מעדיף את הקול הגברי השולט והרוחני/נוהם/צורח), אבל עוד אגיע לזה-אחרי שאכיר על בורין כמה אלבומים שאני חייב... אני חושב שיש קשר של השפעה מפאוור במובן הליריקה של פיות, מלאכים ונסיכים (במילים אחרות-הצד הפנתר של המטאל
) וכן גם להפך. אם מישהו שמע במקרה את השיר Metallic Tragedy (שהוא במקרה גם שיר הנושא של האלבום) של Magic Kingdom יכול להבין שזו דוגמא קלאסית להשפעה גותית מהבחינות שצוינו לעיל
זהו.

newKiticat

New member
טוב

אז אני חדשה בכל העסק של הפאואר, אבל אני הגעתי לפאואר דווקא מהצד של הגותי' יותר. כן יש קשר, ושתי הז'אנרים משפיעים אחד על השני. זה בכלל לא נדיר שלהקה נושא יותר מדגל אחד של הגדרת הז'אנר שלה, וזה שלהקה היא מטאל גותית לא מונע ממנה להיות גם להקת פאואר מטאל. שילוב די נפוץ.

אמ. בעצם...

כתבת שיש להקותצ גות' שדומות לפאואר.. אבל שכחת לכתוב שיש להקות פאואר שדומות לגות'
אמ... אני שומעת LACUNA COIL ופה ושמה שירים מכל מיני להקות גות' אחרות שאני אפילו לא זוכרת את שמם... האם זרם אחד נבע מהשני? אמ. אני חושבת שהם די מקבילים אחד לשני... כתבת "...שירי גות' שמדברים על אותם נושאים אפיים וקסומים שהפאוור מדבר עליהם" יש גם שירי פאואר שהגות' מדבר עליהם... בקיצור
אני ממש לא יודעת
[כן. אני לא יודעת למה כתבתי את ההודעה הזאתי]

למעלה