לכי שתי קולה
נ נסחפת עם הגלים New member 21/2/13 #192 הוא הולך לשחק בסרט הבא של גל אוחובסקי ואיתן פוקס. הוא משחק שם הומו אשכנזי שמקבל בתחת מערבי.
נ נסחפת עם הגלים New member 21/2/13 #198 ככה יעשה לעכברוש הקוויזלינגי שמכר את אחיו המזרחים בעבור שם משפחה אשכנזי.
J Jake Speed New member 20/2/13 #107 יא קשקשן והלא רבי עקיבא היה רועה עד גיל 40. אתה בן 40? לא? רוץ ללמוד תורה
J Jake Speed New member 20/2/13 #115 סיפור האהבה השני הכי יפה במקורותינו שמש, את עוד בקטע של מוזיקה של כושים? עפתי על זה היום באימון
ה השמש זורחת גם היום New member 20/2/13 #116 חחחחחחח איזה אלוף אותה! בטח בקטע. אני שומעת את הארד-קור. מה הסיפור הראשון, לדעתך? יעקב?
י ילד רע ומר New member 20/2/13 #119 יעקב מספר אחד. שבע שנים.. ועוד שבע.. ראבאק. לך תבין מה הוא מצא בה שחיכה כל-כך הרבה. ועוד היתה לו גישה לכל הכבשים הכי כוסיות בחרן. לך תבין.
יעקב מספר אחד. שבע שנים.. ועוד שבע.. ראבאק. לך תבין מה הוא מצא בה שחיכה כל-כך הרבה. ועוד היתה לו גישה לכל הכבשים הכי כוסיות בחרן. לך תבין.
J Jake Speed New member 20/2/13 #120 ברור גבר שאוהב אישה ככה שהוא עובד 14 שנה לפני שהוא מזיין אותה פעם אחת. אני לפחות זיינתי פעמיים לפני שהוטל עלי לעבוד בשבילה
ברור גבר שאוהב אישה ככה שהוא עובד 14 שנה לפני שהוא מזיין אותה פעם אחת. אני לפחות זיינתי פעמיים לפני שהוטל עלי לעבוד בשבילה
י ילד רע ומר New member 20/2/13 #123 טוב.. ככה היה פעם. היו משלמים מראש. היום אתה בעידן האשראי. זיין היום - שלם בחמשת אלפים תשלומים. צמוד למדד תשומות כלשהו.
טוב.. ככה היה פעם. היו משלמים מראש. היום אתה בעידן האשראי. זיין היום - שלם בחמשת אלפים תשלומים. צמוד למדד תשומות כלשהו.
ה השמש זורחת גם היום New member 20/2/13 #125 אני לא אהבתי את הסיפור הזה עוד מילדות הזדהתי עם כאבה של לאה. מעניין שלשתיהן קראו רחל. רחל זה שם של כוסיות?
אני לא אהבתי את הסיפור הזה עוד מילדות הזדהתי עם כאבה של לאה. מעניין שלשתיהן קראו רחל. רחל זה שם של כוסיות?