גם לי היו פעם כינים במשך../images/Emo26.gif
תקופה ארוכה עד שאחרי הרבה טיפולים בראש "המתוק" שלי, הן נעלמו! נ.ש. (לא היה לי כוח לפתוח שירשור חדש, לא הייתי בטוחה שיש צורך...) לא משנה, קיצר, רציתי לשתף במה שקורה אצלי בימים האחרונים... רועי, האקס שלי, היתקשר אליי ביום שישי האחרון כשהייתי יחד עם החבר'ה ועם הבחור שאני "בערך" (זה עדיין קצת מבולבל כל העניין הזה...) יוצאת איתו וזה היה שוק בשבילי, בהתחלה, אחרי כמה דק' חזרתי לעצמי... קיצר, דיברנו קצת באותו ערב וזה היה קצת מוזר אבל לא יותר מדי מפני שתמיד היתה בינינו פתיחות כזו, שלא קוראת אצל כולם, משו מדהים...! בכל אופן, אנחנו חזרנו לדבר בימים האחרונים, כמו החברים הכי טובים! אנחנו מדברים גם על מה שהיה לנו, פשוט על הכל! אמרתי לו שאני ניפגשת בשבת הקרובה עם ידיד משותף שלנו והוא הציע להיצטרף ואמרתי לו שאין לי שום בעיה עם זה. ואז חשבתי על זה שוב והבנתי ככה ביני לבין עצמי, שזה עדיין מוקדם מדי, בשבילי, שניפגש. אני לא רוצה ככה פתאום לראות לאותו ושהכל יחזור אליי וששוב יכאב לי ואצטרה... קיצר, אתם מבינים... אמרתי לו את זה והוא אמר לי שאין לו שום בעיה, שאני לא צריכה בכלל להסביר לו שום דבר ושזה דיי משעשע שעכשיו אני היא זאת שלא רוצה להיפגש! ובקיצור אנחנו מדברים עכשיו בשיא החופשיות, ות'אמת, שעכשיו, כשאני חושבת על זה, זה קצת מוזר לי, כי אתמול "אמור" היה להיות לנו שנה וחצי ביחד ועד לפני 3 שבועות הוא "היה" אהבת חיי (ועם לומר ת'אמת, בשבילי הוא היה "האחד", והוא תמיד יישאר האחד בשבילי, אני בספק עם אני יימצא עוד מישו כמוהו, בחור כזה מיוחד...), אני לא חושבת שאני ירגיש עוד אהבה כזאת איי פעם ואני לא אומרת את זה סתם... כבר ניפגעתי בעבר מספיק ואני לא חושבת שבא לי לעבור את זה שוב... בגלל זה אני גם לוקחת ת'עיניינים עם הבחור החדש באיזי, בלי להתאהב ובלי לרוץ לשום מקום! יילך, יילך. לא יילך, לא יילך! בכל אופן זה הכל לבינתיים, חוץ מזה ששילשום, יום שני, חזרתי מגיבוש קרבי מטורף שהתחיל ביום ראשון (ולמי שלא הבין, סתם ככה בכיף, זה נמשך יומיים...
) היה קשה אבל נחמד!(אני יודעת לירות באמ 16!
איזה כיף לי, נכון?) כל השרירים שלי עדיין תפוסים אבל זה יעבור! טוב, עכשיו זה באמת הכל לבינתיים, אשמח עם תגיבו, עם יש לכם להציע לי דברים שלא חשבתי עליהם וכו'... יום טוב לכולם