פאדיחה קטנה...

פאדיחה קטנה...

לידיד שלי יש כינים... יש לו שיער ארוך והוא רוצה רסטות = לא חופף ולא מסתרק איך אני אומרת לו את זה בלי שיפגע?.. חח

sweetdreams

New member
יאק.. ../images/Emo5.gif

אני אישית חושבת שרסטות זה דבר מגעיל. אולי זה נראה טוב מרחוק, אבל כשרואים מקרוב את כל הגועל נפש שמחזיק ככה את השיער... למה שמישהו ירצה לעשות את זה לעצמו?? טוב, לעניינינו: כינים זה בעייתי. במיוחד בגלל שזה מדבק.. ולבנות עם שיער ארוך זה במיוחד בעייתי, אז אני יכולה להבין אותך אם זה מדאיג אותך (בהנחה שיש לך שיער ארוך, אם לא אז לא משנה
) אני חושבת שיש לך שתי אפשרויות: אחת מהן, בעייתית למדי, היא לנסות להגיד לו כמה יפה יהיה לו עם שיער קצר, חלק, מסודר, או כל דבר שמרמז להפטר מהרסטות ולחפוף ת'ראש. היא בעייתית בגלל שזה כמו שידיד שלי יגיד לי שאיזה יפה יהיה לי אם אני אצבע ת'שיער לבלונד. זה לא הכי מקובל להתערב לאנשים בתספורת שלהם... האפשרות השנייה, והעדיפה בעיניי, היא פשוט להגיד לו על זה, בלי לעשות מזה עניין גדול. אם את לא תהפכי את זה לביג דיל, אז גם הוא לא יעשה מזה ביג דיל. עשיתי את זה פעם אחת עם חברה שלי, ו-וואלה הלך בסדר! ויש עוד אפשרות - לאסוף את השיער במחציתו. אולי הוא גם יצליח לקלוט את זה שאת כל הזמן עושה את זה ולא מתקרבת אליו יותר מדי וישאל אותך בעצמו. אבל אני לא לקחתי את האפשרות הזאת מלכתחילה בחשבון כי אני חושבת שגם לטובתו כדאי שהוא יידע מזה, זה לא הכי בריא להסתובב עם מזיקים על הקרקפת.

sh53

New member
יש עדכונים?

האמת שאני לא יודעת מה לומר בנדון, כי מי שיש לו כינים בטח מודע לענין ולא חושב שכל הזמן מגרד לו הראש בגלל פריחה או שזה משהו כיפי - ואם זה כך ומודע לזה שיש לו כינים ולא עושה כלום, אז - או שהוא מתבייש להיכנס לחנות ולקנות מסרק לניקוי כינים. - או שלא איכפת לו מהכינים, אלא יותר איכפת לו מהמראה הרסטות-כינתי שלו.

לא יצא לי לדבר איתו היום :\

ראיתי אותו בדיוק בשניה וחצי שהוא זרק אליי את המצית שהוא הביא לי ואז הוא הלך ואמר שיש לו מבחן ואז הוא נוסע לב"ש זתומרת אין סיכוי גם לדבר איתו באותו זמן היה לי נחמד היום שעה 2 נכנסתי לחצי מהשיכבה שלי והודעתי להם על התחרות (פאדיחות רצח אבל בקטנה) ואז נכנסתי חזרה לשיעור אזרחות... בהפסקה הגדולה אני ועוד אחד היינו תורנים והיינו צריכים להביא את המתקן לאיסוף פחיות ובקבוקים ליד הספריה עד שמצאנו את המתקן ועד שהתארגנו נשאר 10 דקות אז בסוף לקחנו שקית והלכנו ליד הספריה וראינו שאין מצב שזה הולך אז החלטתי שמחר אני מארגנת את כולם לישיבה דחופה על חשבון שיעור ספורט בשעה 4-נכין שלט למתקן ונחליט איך אנחנו מתארגנים שנוכל גם להרוויח מזה משו... משום מה דיברתי עם סתו היום... לא יודעת.. זה היה די מוזר... בהפסקה הגדולה ראיתי אותו אחרי כל העניין של המתקן ואז כזה הוא אמר לי שלום ואני כזה היי ואז הוא שואל אותי אם אני ככה בגלל אילנע ואז אמרתי לו בגלל יזמים צעירים והלכתי... אח"כ שעה אחרונה הברזתי ממתמטיקה (אחרי שעה אחת של סבל וציורים באלגברה החלטתי להבריז מהשעה האחרונה.. חח) וראיתי את הי"אניקים ואז הם נכנסו לשיעור ורק הוא היה בחוץ עם עוד כמה בנים שחיכו למורה שלהם לספורט.. אז דיברתי איתו סתם על בצפר וכאלה ואז הלכתי שהמורה שלהם בא.. דיברתי עם סרגיי עד שהבטריה יצאה סביבות 10 דקות.. ואז דיברתי עם אחת מהשיכבה שלי וישבנו במדרגות בשיכבה עד הצלצול ונסענו הביתה...

גם לי היו פעם כינים במשך../images/Emo26.gif

תקופה ארוכה עד שאחרי הרבה טיפולים בראש "המתוק" שלי, הן נעלמו! נ.ש. (לא היה לי כוח לפתוח שירשור חדש, לא הייתי בטוחה שיש צורך...) לא משנה, קיצר, רציתי לשתף במה שקורה אצלי בימים האחרונים... רועי, האקס שלי, היתקשר אליי ביום שישי האחרון כשהייתי יחד עם החבר'ה ועם הבחור שאני "בערך" (זה עדיין קצת מבולבל כל העניין הזה...) יוצאת איתו וזה היה שוק בשבילי, בהתחלה, אחרי כמה דק' חזרתי לעצמי... קיצר, דיברנו קצת באותו ערב וזה היה קצת מוזר אבל לא יותר מדי מפני שתמיד היתה בינינו פתיחות כזו, שלא קוראת אצל כולם, משו מדהים...! בכל אופן, אנחנו חזרנו לדבר בימים האחרונים, כמו החברים הכי טובים! אנחנו מדברים גם על מה שהיה לנו, פשוט על הכל! אמרתי לו שאני ניפגשת בשבת הקרובה עם ידיד משותף שלנו והוא הציע להיצטרף ואמרתי לו שאין לי שום בעיה עם זה. ואז חשבתי על זה שוב והבנתי ככה ביני לבין עצמי, שזה עדיין מוקדם מדי, בשבילי, שניפגש. אני לא רוצה ככה פתאום לראות לאותו ושהכל יחזור אליי וששוב יכאב לי ואצטרה... קיצר, אתם מבינים... אמרתי לו את זה והוא אמר לי שאין לו שום בעיה, שאני לא צריכה בכלל להסביר לו שום דבר ושזה דיי משעשע שעכשיו אני היא זאת שלא רוצה להיפגש! ובקיצור אנחנו מדברים עכשיו בשיא החופשיות, ות'אמת, שעכשיו, כשאני חושבת על זה, זה קצת מוזר לי, כי אתמול "אמור" היה להיות לנו שנה וחצי ביחד ועד לפני 3 שבועות הוא "היה" אהבת חיי (ועם לומר ת'אמת, בשבילי הוא היה "האחד", והוא תמיד יישאר האחד בשבילי, אני בספק עם אני יימצא עוד מישו כמוהו, בחור כזה מיוחד...), אני לא חושבת שאני ירגיש עוד אהבה כזאת איי פעם ואני לא אומרת את זה סתם... כבר ניפגעתי בעבר מספיק ואני לא חושבת שבא לי לעבור את זה שוב... בגלל זה אני גם לוקחת ת'עיניינים עם הבחור החדש באיזי, בלי להתאהב ובלי לרוץ לשום מקום! יילך, יילך. לא יילך, לא יילך! בכל אופן זה הכל לבינתיים, חוץ מזה ששילשום, יום שני, חזרתי מגיבוש קרבי מטורף שהתחיל ביום ראשון (ולמי שלא הבין, סתם ככה בכיף, זה נמשך יומיים...
) היה קשה אבל נחמד!(אני יודעת לירות באמ 16!
איזה כיף לי, נכון?) כל השרירים שלי עדיין תפוסים אבל זה יעבור! טוב, עכשיו זה באמת הכל לבינתיים, אשמח עם תגיבו, עם יש לכם להציע לי דברים שלא חשבתי עליהם וכו'... יום טוב לכולם

sh53

New member
מחשבות שעולות בראש בעקבות מה שכתבת

נפרדתם לא ממזמן והוא הרגיש שנמאס לו והוא לא מוכן לעבוד על הקשר (למרות שאת היית מוכנה לעבוד על הקשר). למה הוא התקשר? - כוחו של הרגל? פתאום את לא שם וזה מוזר לו? משעמם לו? - האסימון נפל רק אחרי הפרידה? האם הוא מעריך אותך רק כשאת כבר לא שלו? - זה שהתקשר, האם זה אומר בהכרח שהוא מוכן לעבוד על הקשר ושהפעם הוא ייקח את הקשר יותר ברצינות? נקודות למחשבה ולא תמיד קל למצוא את התשובה בשניה אחת. יכול להיות שלא הבנתי נכון - הוא התקשר כאשר את היית עם החבר'ה וגם עם הבחור החדש? אם הבנתי נכון והתשובה היא כן, איך הבחור החדש הגיב? נקודה למחשבה - אם התשובה היא כן ואת דיברת עם האקס כאשר הבחור החדש לידך, זה יכול להרוס לך קשר טוב שעלול להתפתח (נחמד לדבר עם האקס, אבל לא בטוח שהוא יתן לך מה שאת זקוקה/רוצה) ובסוף תצאי קרחת מפה ומפה (לא אומרת שמחר את הולכת להתחתן, אבל גם לא לתת יותר מדיי למישהו שאת לא יודעת בבירור מה הכוונות שלו - לעומת מצב בו את יודעת מה הכוונות של הבחור איתו את נמצאת באותו רגע). "הוא האחד" - אולי אתם צעירים וקשה לו להיכנס לקשר רציני, הוא מבוגר, אבל אולי לא "בוגר" לקשר רציני ארוך, אולי גם שנה וחצי להיות עם אותה מישהי היה לו קשה (וזה בכלל לא קשור אלייך, אלא למה שהקשר דורש ולכוחות הנפשיים והפיסיים שצריך להשקיע ואולי זה היה מעבר לכוחותיו). "(לא היה לי כוח לפתוח שירשור חדש, לא הייתי בטוחה שיש צורך...)" תוכלי לפרט קצת?

אוקיי, אני יענה על השאלות

לפי הסדר... ראשית כל תודה שושי על ההתענייניות הרבה! מעריכה זאת! אוקיי אז ככה... הוא התקשר אליי כי הוא רצה לדעת מה שלומי, איך אני מרגישה, דרכי ולא דרך אחותי שאיתה הוא שמר/שומר על קשר... וגם כי באמת היה לו מוזר קצת, ובכלל הוא הרגיש צורך לדבר איתי... הוא לא היתקשר כי הוא מעוניין שנחזור, אלא כדי לדבר. כמו שאמרתי בהודעה יש בינינו פתיחות מדהימה שלמרות שנפרדנו לפני 3 שבועות, אנחנו כבר מדברים כמו החברים הכי טובים שזה מזה כיף והכי משעשע שאנחנו עדיין קצת מבולבלים, לא שלא, אבל אנחנו באמת מרגישים כך, כמו "החברים הכי טובים", איכפת לנו עדיין אחד מהשני ומאוד ואנחנו תמיד נאהב אחד את השני רק שהפעם זו תהיה אהבה אחרת... אפשר להיסתדר איתה, אני בטוחה... עם קשר כמו שלנו, איך לא...
בעיקרון, את הבנת נכון אני הייתי גם עם החבר'ה וגם עם קובי (זיהו שמו, אני לא רוצה לקרוא לו "הבחור החדש", זה נישמע מעצבן כזה...) וכשרועי היתקשר אמרתי כזה בלחש לבת דודי שגם היתה שם שזה הוא, בשקט כזה, וקובי קלט את זה... אז הלכתי לדבר בחדר אחר בבית (היינו אצל ידידה בדירתה...) ואז אחרי כמה דק' הוא גם ניכנס לחדר ואמר:"סתם שתדעי, אני עוד שניה לוקח ממך ת'פלאפון ומנתק לו..." (משו בסיגנון...) ואז הוא ייצא. דיברתי עוד קצת עם רועי וחזרתי ואז הם (קובי ועוד 2 חברים) קמו ללכת הביתה (השעה היתה כבר 3 לפנות בוקר...) ושאלתי את קובי עם הוא היתעצבן והוא אמר לי שלא, שהוא פשוט יודע שהאקסים מתקשרים לאחר הפרידה ושהוא לא רוצה שאני יפגע שוב... אז אמרתי לו שלא ידאג, אני לא מיתכוונת להיפגע שוב ולא לחזור אליו (לרועי...) ולא כלום ובקיצור שהוא לא צריך לדאוג כלל וכלל!!! ואל תדאגי, זה לא הולך להרוס לי ת'סיכויים איתו ולומר לך ת'אמת? אני לא יודעת בכלל עד כמה קובי מעוניין שנצא ושנכיר אחד את השני, הוא ממש מבלבל אותי, אבל עזבי, זה כבר נושא אחר... בגדול כל עוד אני לא יפגוש את רועי בתקופה הקרובה כי דוגרי הכל עדיין טרי, זה לא יבלבל אותי, כל הבלאגן הזה... אין לי בעיה לדבר איתו אבל מכאן ועד להיפגש, נישמע לי עדיין מוקדם! עכשיו, בנוגע לזה שרשמתי ש"הוא האחד", זה לא משו שרועי יודע, זה פשוט שאני הרגשתי/מרגישה לגביו... והקשר שלנו היה מאוד בוגר ומאוד מדהים ומאוד רציני ועם הוא החליט לסיים את זה זה בגלל שכבר היה מאוחר מדי לנסות לתקן דברים, אנחנו שנינו עשינו דברים לא נכון ולא בזמן ולו היה את האומץ לסיים את זה כדי שזה לא הסתיים מגעיל ושבעתיד נוכל לדבר ולשמור על קשר כי בגדול אנחנו עדיין אוהבים אחד את השני, גם עם לא כמו פעם, אנחנו רוצים לשמור על קשר... וגם, כמה שאני יכחיש את זה אני שמחה שהיה לו ת'אומץ ות'כוח לעשות את זה כי אני בחיים לא הייתי מצליחה!!! (לוותר ככה על מישו שאוהבים- צריך הרבה כוח נפשי בשביל זה ואני מבינה אותו...) וזה לא קשור ללהיות עם אותה בחורה כ"כ הרבה זמן, זה קשור לזה ששנינו טעינו בעשיית הדברים בצורה הנכונה, זאת אומרת שעם נתנו עוד היזדמנות לקשר אז לא דיברנו על מה שצריך לשנות ומה בעצם לא בסדר, פשוט המשכנו הלאה כאילו הכל רגיל הכל נורמלי וסבבה... וזה לא היה נכון ובשלב מסויים כבר היה מאוחר מדי לתקן ת'דברים... אין מה לעשות... "לא היה לי כוח לפתוח שירשור חדש..."- סתם רציתי להיתווסף לשירשור במקום לפתוח הודעה חדשה, סתם לא רציני... וואי, הלכו לי האצבעות והגב שחבל"ז, אני גמורה מעייפות... אז בגדול זה הכל... להת' מחר ולילה טוב לכולם וחלומות מתוקים!!!

sweetdreams

New member
מאמי, הכי חשוב שתשמרי על עצמך

לכל העולם את יכולה להגיד מה שאת רוצה, אף אחד לא צריך להכנס לך לרגשות אם את לא רוצה בזה, אבל לעצמך תיזהרי שלא לשקר. לפעמים אנחנו משקרים גם לעצמנו כשאנחנו אומרים שהכל בסדר ואנחנו יכולים להתמודד עם הכל, בגלל שאנחנו באמת רוצים להאמין שזה מה שקורה. אני לא אומרת חס וחלילה שמה שאת אומרת כאן הוא לא נכון, אני רק אומרת שאם את מחליטה להכנס לזה אז תעשי את זה עם ראש צלול, ושתשימי לב טוב ותזהרי שלא לפתח מחדש רגשות ותקוות שווא בקשר לבחור. מאחלת לך רק אושר!

למעלה