פאדיחה מהסרטים!

MayRosen

New member
אבל האם בהקלטה היה משהו לגביו?

אם כן זה היה באמת מביך

MsPiggy

New member
לא... אבל דברים לגבינו ../images/Emo13.gif

זה היה יותר מביך אם היו באמת אישיים - מזל שלא! (אבל עדיין, מה היה שם פתוח לדימיון של הקורא.. אז דמיינו!)

lide

New member
מ"ס 2

זה היה לפניי 4 שנים אני חושב, אני וחבר שלי נסענו לחוף דוגית בכנרת (לקח לנו איזה שעתיים להגיע לשם) נכנסנו לחוף פרקנו תיקים והתחלנו אם השתיה התחלנו לשתות הוא האיזה שלב נרדם ואני ישתעממתי לשבת כל אם אותו ילד נחמד שהפסיד לי בשש בש. אז נכנסתי למים אני זוכר שראיתי משהי עצובה יושבת לבד על סירת פדלים ודברתי, ניסתי להתחיל איתה אבל היא לא ממש רצתה. ובראשי עלה רעיון אולי לקנות עוד שתיה גם בלי זה אני בחוף מה מה כבר יקרא לי הלכתי לאוהל לקחת כסף וקנות וודקה (אני חושב) אותו הסיפור אני לא זוכר, ששתיתי אם איזה עוד אחת שישבה לעיד משהו שניגן גיטרה התבעסתי גם מימנה וחזרתי לתשתות את מה שקניתי אחריי זה אני לא זכרתי כלום קמתי בבוקר וראיתי שלאן שאני הולך מסתכלים עליי שאלתי את חבר שלי מה יש לדפוקים האלה כולם מסתכלים עליי הוא אמר לי שלא כדיי לי לדעת הייתי מאוד סקרן בקשר לזה ובקשתי ממנו לספר לי התישבנו אצל נפתלי אם כום קפה של הבוקר וכמובן אם סיגריה והוא התחיל לספר לי שבלילה בלי שום קשר התחלתי להוריד את הבגדים הלבשתי עליי סדין לבן כמו סופר מן והתחלתי לרוץ ולצרוח כמו משוגע והוא אחריי עד חוף גולן מנסה לתפוס אותי כמובן שזה לא הצליח אבל אחריי שטיפה ארוכה במים הצלחתי להתעושש ממה שהו סיפור לי. וזהו היום אני צוחק על זה כי זה באמת מצחיק. אבל לא בגלל זה אני מספר את זה זה הבעיה זעד עכשיו רודפת אותי.

אני עשיתי משהו יותר גרוע מזה..

אם זה רודף אותך עד עכשיו אז יש לך סיבה להתעודד כי אני עשיתי משהו הרבה אבל הרבה יותר גרוע מזה, אז אתה יכול לישון בשקט...

lide

New member
יותר גרוע../images/Emo5.gif

אני לא מוצא שום דבר יותר גרוע מזה. אבל אני מאוד הייתי שמח לשמוע את זה.

יעל360

New member
גם לי קרתה טיפל´ה פאדיחל´ה...

קצת רקע...(שתיכנסו לעניינים)לפני מספר שנים, הוריי החליטו להיפטר ממני לאיזה חודש ושלחו אותי ל"סאמר סקול" באנגליה. בואו נגיד שמזג האויר באנגליה מתהפך 360 מעלות (כמו הניק ניים שלי) ברגע... בערב חמים למדי,נפגשנו עם חבר´ה מכל העולם בפארק, ובעודנו מעבירים צחוקים ודחקות התחיל לו מבול (!) ברוב תושייה התחלנו לרוץ ולחפש מחסה... ואני רצה אצה...ומצאתי לי תא טלפון להימלט אליו. הקיצר, נכנסתי ואיזה איטלקי העונה לשם רוברטו בחור מהמם...אני חייבת לציין) החליט להצטרף אלי. וככה שנינו יחד בתא טלפון אחד ואני רטובה ...וקררררררררר לי. המהמם. מסתבר...ניחן לא רק ביופי, אלא (איזה פלא) גם באופי...בחור מתחשב....ראה את הילדונת רועדת והחליט לחמם אותה. רוברטו חיבק אותי ומה יצא לי מהפה?!....."YOU ARE SO HOT" אחרי שפלטתי את מה שפלטתי.....פתאום הבנתי שבזה הרגע קרתה פאדיחה.

יעלי ...

אם משהו מתהפך 360 מעלות , הוא מגיע לאותו מצב תחילתי ... סתם שתדעי
...

למעלה