פאדיחה מהסרטים!

MayRosen

New member
פאדיחה מהסרטים!

ערב שישי טיפוסי בבית-קפה. דייט. אני מבצעת גיחה לשירותים ונתקלת בפרצוף מוכר: גיא, מחבריו הטובים של רונן, אקס שלי. תחילה התעדכנו בפרטים הבנאליים, אז חייך חיוך זדוני, כזה המסתיר אינפורמציה פיקנטית. קשובה המתנתי למוצא פיו. הדייט נזנח. גיא: "הם כמעט נפרדו בגללך!" אני: "מי זה הם?" גיא: "שלהבת ורונן" אני: "בגללי? נפרדו? אנחנו אפילו לא מדברים" פרץ של נוסטלגיה תקף אותי- כשהגעתי לביתו של רונן לראשונה, נדהמתי לגלות שרב רכושו הסתכם במאה ומשהו קלטות של סרטים. רונן מאד אהב סרטים. הספרייה הענפה ברשותו לא הייתה מביישת סניף קטן של הבלוק-בסטר. הוא טיפח וארגן את האוסף שלו מחדש בכל הזדמנות: היה ממיין לפי האלף-בית, לפי סדר כרונולוגי, לפי נושאים. רונן אף אהב לצלם ולביים בעצמו, אם אפשר להגדיר כצילום ובימוי אנשים עומדים ומדברים בעודו מנציח אותם במצלמה הביתית שלו. מערכת היחסים שלנו ניתנה להגדרה כנהנתנית. אכילה במסעדות פאר סתם ללא סיבה, שינה בבתי מלון באמצע השבוע, ממש הדולצ´ה ויטה. עם זאת, אפילו לא התאהבתי בו. נהפוך הוא, לגמרי לא התאהבתי בו! רונן היה בחור מקסים ואילו הכימיה בינינו דמתה יותר לזו שבין שתי חברות טובות, מאשר בין זוג אוהבים. מעולם לא הרגשתי פרפרים בבטן בגללו וזה חסר לי, במיוחד בתור אחת הזקוקה לגירויים תמידיים ומשתעממת מהר. באחד הימים הציע לי: "בואי נצטלם בזמן הסקס". רעיון שהתקבל בברכה. ברגע המתאים, העמיד את כל הציוד לקראת האירוע, כלומר שם את המצלמה על הכוננית, לחץ על כפתור ה - record והתחלנו בביצוע האקט. המצלמה חוברה לטלוויזיה, כך ניתן היה לראות הכל בלייב. מהמסך נשקף רונן, בודק איך הוא נראה כשהשיער כלפי מעלה, כלפי מטה, ומאחורי כתפיו הרחבות הציץ גופי העירום. בהיתי בפרצופי - שכחתי להתאפר, שלפתי ליפ-גלוס ומרחתי. בהיתי בגופי - נזכרתי במה שאהובי הראשון אמר לי מזמן: "הגוף שלך הוא בדיוק כמו זה של השחקניות מהסרטים ב –RTL". הגאווה הציפה אותי. רונן יצא לדרכו, לא לפני שוידא סופית מהי הפוזה הכי מתאימה, והתחלנו להצטלם, ולהצטלם... כך עבר לו ה -photo shoot , מוצלח מבחינה צילומית ומינית, והצטרף אחר כבוד למדפי הספרייה העמוסים של רונן. החגים היו בפתח. רונן הציע שניסע הוא, גיא, ואנוכי לחופשה בסיני. שם שיתף אותי בעובדה שהוא מתחיל להתאהב בי. סיפרתי לו שאני לא. רונן שננטש בסיני התאקלם לא רע בכלל. לקח לו כשבועיים לעכל את הפרידה. כשחזר לארץ גיליתי כי החלמתו המהירה טמנה בחובה כמה בחורות. עם אחת מהן, שלהבת שמה, החליט להישאר בקשר. "לבריאות" איחלתי לו, ווידאתי שהוא עומד להשמיד את הראיה היחידה לקשר בנינו - הקלטת! מידי פעם עוד דיברנו. לבסוף הבנתי כי שלהבת לא ממש נלהבת מכך, והקשר החל לדעוך. השנה חלפה לה, ורונן הפך מיתולוגי. "מאי!!!!", קול קרא בשמי, זה היה הדייט, מרחוק סימנתי לו שאבוא עוד מעט. ואת מבטי השבתי אל גיא. במשך דקות, גולל את מהלך האירועים בין השניים לביני: מדובר היה במשגל סוער. רונן פונה אל שלהבת ומציע: "חמודה, רוצה להביא את הסרט שלנו מהמדף?" חברתו ניגשת אל הספרייה הענפה ושולפת את הקלטת שלהם, מכניסה אותה למכשיר הוידאו ולוחצת על - play . בהקרנה הזו חוץ מפופקורן כלום לא חסר. בעוד רונן ממשיך ללטף בהתלהבות את שלהבת, הבחינה, לתדהמתה, כי ישבן אחר, ולא שלה, מופיע ברב פאר והדר, למולה. לא עוברות עשר שניות והיא מזהה כי הישבן המלכותי אותו מלטף רונן במרץ שייך למי אם לא – לי! שלהבת פרצה בסערה, משאירה אחריה את רונן חסר האונים. הוא יצא בעקבותיה אך לשווא. היא בישרה לו כי איננה מסוגלת לחזור אליו, לאחר מה שראתה. רונן ניסה להסביר לה כי אין כל קשר בין מה שצולם בקלטת, זמן רב קודם לכן, לבין החברות העמוקה ביניהם. כך החל להתנהל משא ומתן, שהסתיים רק כאשר הואילה בטובה לסלוח לו, לא לפני שקבעה תאריך לטקס מכובד בו נשרפה הקלטת לקול תשואות נלהבות מצידה ופחות נלהבות מצידו. לאחריו חזר הזוג לענייניו היומיומיים. כל זה התרחש ללא ידיעתי, בעודי משמשת ככוכבת הראשית, תרתי משמע, בדרמה הזאת. גיא סיים לעדכן אותי בפרטים העסיסיים, ובישר כי למרות תחנוניו, הרבים, נמנעה צפייתו ביצירת המופת לפני שנמחקה סופית מעל פני האדמה. בקושי הצלחתי לכבוש את צחוקי הרועם, כשצעדתי לכיוון הדייט האבוד, כך שיערתי לעצמי. הדייט: "מה השעה כבר?" אני: "רבע לעשר" הדייט: "תגידי, אולי בא לך לראות סרט?"

optimi2003

New member
לא הבנתי..

זה שהוא לא נפטר מהקלטת (לך בכלל לא היה איכפת ממנה) זאת אשמתו.. (אבל בינינו, הוא היה צריך רק להחביא אותה יותר טוב
) ולריב שלהם אין שום קשר אלייך.. אבל מסכן הדייט..ככה לייבש אותו ?

MayRosen

New member
לריב שלהם היה את כל הקשר שבעולם...

...אלי - היא לקחה את כל האירוע קשה ולכן קינאה ולכן רבה עם החבר! לא?

optimi2003

New member
אבל היא בכלל

לא הייתה צריכה לראות את הקלטת. זאת הייתה אחריות שלו להשמיד אותה. זה לא שאת לקחת את הקלטת ונתנת לה לראות.

MayRosen

New member
נכון

זה שהיא אהבלה לא משנה את העובדה שהיא נעלבה! עובדה עם מאי רוזן!

../images/Emo9.gifפאדיחה צהל"ית

"הייתי בת 12 בערך,ואז התבחשה לה בהווי האופנה,הג´ינס הגזור,הקצר,מלא החוטים,ששולפים את החוטים וזהנראה כבשי כזה. בכל מקרה,כחלק מ"העדר",ביום חמים באוגוסט התיישבתי מול הטלוויזיה, לבדי,בסלון,שוזרת חוטים חוטים,לבושה בתחתונים... לבד רואהאת החינוכית,קצת ה"חדר של חני" ולפתע הדלת נפתחת,בשנייה עלו לראשי אנשים שיכולים כך פתאום לפתוח את הדלת-אמא,היא בטרבוטה,ואבא?אבא נסע לסבתא,ואחי נסע לבלות וחותי עובדת ו...אחי החייל! אחי החייל(דאז) פתח את הדלת ונופף לי לשלום,הייתי דיי בשוק אבל בכל זאת זה אחי הוא יעלה למעלה ובינתיים אני בצ´יק אלבש את מכנסיי,אך לפתע...הנורא מכל...הבלתי יאמן...הדבר הכי מחורבן שיכול לקרות לי באותו רגע-חבר שלו נכנס ומתיישב בסלון,ספה לידי!!! הראש התבלבל,מה אני יתמרן שרגליי הלא מגולחות חשופות(ועוד),ראשי עדיין בתכנון משימה א´ ובשקיעה עמוקה בשבי מ"פרפר נחמד". שמתי על עצמי כרית במהירות...שניונת ממש לפני שהוא התיישב,אמרתי בטח יעלה אחרי אחיףאו ילך להשתין או ילך לכוס אלאמוק שלו...אבל לא,לא,אלוהים חייב להיות נחמד אליי,כאילו עשיתי משהו רע,כמו לשרוף חשופיות בל"ג בעומר. הבנאדם מתחיל לקרוא עיתון,להשען בנוחות על הספה ולשאול:"ד´,מה את עושה בחופש?איך את מבלה?" ואני עניתי בבושה,(למה אני לא סם מ"בי וויצ´ד"?!):"אממ...מבלה,אבל תשמע..אהה...אני צריכה שנייה לזוז..כי אני צריכה ל-ל-ב-ו-ש מכנסיים", הבחור הסמיק והוריד את הראש ואני...במהירות האור שמתי עליי ת´מכנסיים רצתי כמו משוגעת ששמו לה פלפל חריף בתחת,כמעט פספסתי מדרגה ואז הגעתי למקום השקט,למשכן שלי,לעיר המקלט שלי-החדר. לא יצאתי מהחדר המחורבן בערך 6-7 שעות מזורגגות! וזהו הסיוט הזה עבר...רק שבינתיים שא´ בא אלינו הוא מביט במבוכה וחושש להגיד לי שלום (פן,אתן לו מופע סטרפטיז קטן...),ואני בשלום של עכבר מעוך בקושי מצייצת ואומרת היי ובורחת" הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לי,(הכי גדולה שנזכרתי בה).

MayRosen

New member
ומה אנחנו צריכים ללמוד מהסיפור הזה?

1. עדיף להיות אינדיבידואליסט מאשר אחד מהעדר. 2. לעולם לא להסתובב בערום מלא (חלקי) בבית אלא עם כן את היחידה שמתגוררת שם (ואולי בן זוגך).

yulinka

New member
אני צריכה את הבן שלך../images/Emo8.gif

יום אחד קפצתי לידיד שלי מהלימודים להביא לו איזה ספר שלקחתי... אני מגיעה לבית שלו ..אבא שלו פותח את הדלת...שואל אותי .."את מי את צריכה?" ואני עומדת כמו אהבלה ופתאום קלטתי ששכחתי לגמרי איך קוראים לידיד שלי :) אז אבא שלו מחייך ושואל שוב "את מי את צריכה?" אני כולי מסמיקה מסתכלת שניה על השם משפחה שכתוב ליד הפעמון של הדלת ואומרת.."זה משפחת ______?" "כן" עונה האבא...."אז..את מי את צריכה?" בשלב הזה כבר רציתי להיעלם מפני האדמה מרוב פאדיחות:) ואז סוף סוף יוצא הידיד שלי מהחדר שלו לסלון ..ואני כולי אושר ושמחה צועקת ומצביעה לכיוונו .. "אותו ! אני צריכה אותו!" :))

yulinka

New member
יש לי עוד פאדיחה הרבה יותר סוטה:)

זה היה יום שבת קייצי ונחמד לפני שנתיים בערך.. אני וחבר שלי התארחנו אצל זוג חברים שלנו שבת בצהריים ...הם הלכו לנמנם בחדר שינה..השאירו לנו את הסלון הספה והטלויזיה הענקית ואמרו לנו להרגיש כמו בבית.. והחלטנו לקחת את הבקשה ברצינות..והתחלנו להרגיש יותר מדי כמו בבית... אז בשלב מסוים חבר שלי ישב על הספה...אני ישבתי עליו עם הפנים אליו.....עם חצאית קייצית קצרצרה...ולא נספר לכם מה התרחש מתחת לחצאית
<זה כבר שייך לפורום סקס:)> ואז פתאום חבר של חברה שלי התחליט שהוא יוצא מחדר שינה לשרותים..ועובר בסלון...ומתחיל לפתח איתנו שיחה..כשאין לו מושג שאנחנו בעצם באמצע סקס :)) כי מהצד זה נראה די תמים...אני יושבת עליו ואנחנו סתם מתחבקים.. אויש זה היה ממש פאדיחות:)

lide

New member
פדיחה של לא לצאת מבית.

זה תמיד צריך להתחיל אם ערב יום שיש אז גם אצלי זה אותו היום. ערב יום שישי לקראת יציאה אני ואח שלי מתלבשים ובדיוק יש טלפון, עוד שניי חברים מצטרפים, נוסעים לקיבוץ הקרוב ביותר שאפשר לרקוד שם, עוצרים בדרך כדיי לקנות שתיה (וודקה דובדבנים) מגיעים לקיבוץ אל המקום הקובע שלנו שתחילים לשתות, מסיימים לשתות נכנסים למועדון בלא בלא בלא... אני ממשיך לשתות ולאט לאט מעבד את השפיות שעתיים אחריי אני מסטול לא יודע מה קורא איתי נכנסס יוצא כל פעם עד שפעם אחת השומר לא רצה לתת לי להכנס התעצבנתי עליו אז חבר שלי בה והיה לידי התחלתי לקלל אותו מפה אני לא זוכרטוב אחרי שקיללתי אותו חזרנו ומשהי בשם שלומית שגם אותו אני מכיר וגם היא היתה שיכורה היא עלתה איתנו לרכב אמרו לי שהתחלתי להמרח עליה כל הדרך הבית ואחריי שהיא ירדה מהאוטו התחלתי לקלל אותה "ימכוערת תראי אך את נראת" ועוד מלה שטיות, בבוקר שהתעוררתי ראיתי את אחי קם בעצבים ויוצא... אני כבר השלמתי אם זה חפיף הייתי מסטול...

yulinka

New member
ערסים חזיות ובנות שיכורות :)

וואלה נזכרתי בעוד סיפור שקשור בשתית אלכוהול מוגזמת:) לפני 3 שנים אני ועוד 3 חברות חוגגות את השחרור שלנו מצה"ל .. היינו במועדון הפורום בבאר שבע חברות שלי הקפיצו טאקילות בקצב מסחרר וזה ממש לא בנות שרגילות לשתות :) אני לא שתיתי כי אני הייתי הנהג:) אוקי השנה 4 בבוקר אני נוסעת ברחוב הראשי של באר שבע ופתאום קולטת שהערסים הנחמים במכוניות שנוסעות לידי מתחילים לשרוק לצעוק ולגלות סימני חיבה מוגזמים כלפי האוטו שלנו... אני זורקת שניה מבט על המושב האחורי ומגלה שהחברות המתוקות שלי הורידו את החזיות ומנפנפות איתן מחוץ לחלון... כל מילךה נוספת מיותרת:)

2broKen silEnce

New member
אחללללללה אם ככה...

חחחחח אחלה חברות יש לך... פעם הבאה אל תהיי פראיירית להיות הנהגת ותקפיצי טקילות! לחייייייייייים!

../images/Emo67.gif

היי אני באמת לא מבינה מה עבר על החברות שלך הם ממש לא נורמאליות !!! אבל לפחות אני מקווה שהבנים היו חתיכים !!!!

yulinka

New member
המלצר השווה והמפית עם הטלפון../images/Emo48.gif

ואי אני בשוואנג :)) אז ככה לפני 3 שנים בערך הייתי בצבא..קיבלתי רגילה ונסעתי לבקר חברה שלי בחיפה בצהריים הלכנו לאכול בכאמל בחוף ... והמלצר שלנו היה פשוט יפיפיה:)) חברה שלי התחילה להציק לי שאני חייבת להתחיל איתו ואז התערבה איתי שלא יהי לי אומץ להשאיר לו את הטלפון שלי ..ואמרה שאם יהי לי אז היא מזמינה אותי לסרט בערב.. אוקי...הגיע הזמן לשלם חשבון ...וביחד עם הטיפ השארתי למלצר את המס´ שלי כתוב על מפית:)) ברב אני וחברה הלכנו לבית קולנוע קטן ..סינמה מוריה אם אני לא טועה משהו כזה.. קצת איחרנו והתישבנו כבר בחושך... נגמר הסרט....נדלק האור...כולם קמים... הבחור שישב שורה לפנינו קם.. מסתובב אלי.. כן כן ...זה היה המלצר מכאמל:)) מיותר לציין שהסמקתי כמו עגבניה וברחתי :)

MayRosen

New member
מזכיר לי משהו

ערב אחד הלכתי עם ידיד שלי לפאב ישובים על הבר, אני הבחנתי בבחור יפה תואר שישב לו רחוק מאיתנו עם חבר מייד העברתי את המידע לידיד שלי ואחרי כמה דקות הוא אמר לי: יש לך אומץ לבוא אליו ולהרביץ לו צרפתייה. אני הייתי אולי בת 20. אני לא אחת שתפסיד כך סתם בהתערבות אז עשיתי מה שכל בחורה אחרת הייתה עושה ניגשתי, אמרתי לו ישר את האמת-ההתערבות ואז הוא הסכים התנשקנו אוני חזרתי לקבל משקאות חינם והרבה כבוד מהידיד שלי! יצאתי גבר או מה?

MsPiggy

New member
הפאדיחה שלי

אז ככה - ערב יום שישי, אני וחברים שלי יצאנו ביחד ובסוף הערב כולנו נדחפנו איכשהו לתוך המכונית... אני ישבתי במושב האחורי הרצפה (השם היחיד שאני יכולה להתאים לזה) שלו ומתחת התיק שלי - עכשיו באותו הזמן קיבלתי פלאפון ולא ממש הייתי בקיאה בכל רזי המכשיר אז לא חשבתי להשתמש בנעילת המקשים שלי... אז אני יושבת על התיק שלי ואנחנו מתחילים לשחק אמת או חובה... ומה קורה? הפלאפון שלי ללא ידיעתי מתקשר לפלאפון של ידיד אחר של כולנו שהורדנו בבית מוקדם יותר ובגלל שהפלאפון שלו סגור ההודעה נכנסת לתא הקולי - וככה זה קרה מספר פעמים עד שהוא קיבל את כל תוכן השיחות שלנו מוקלט לו בתא הקולי...

למעלה