פָריז????????

אימאל´ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם רוצים למור לי שפריז זה במקום פריזה אההההההההההההההההההההה!!!!!!!!1

Goggle Girl

New member
בושה גלקטית!!!

ולא סתם! מילא זה היה פריז בצורה של freez (מה שנידמה לי שהמתרגמים התכוונו אליו!) אבל זה פריז בצורה של Paris, עיר האהבה!!!

Snake Bandage

New member
הייתי חייבת לפספס היום, נכון? ;;-_-

אני צריכה ללמוד לא ללכת לישון בצהריים... >_< פיספסתי משהו מעניין? חוץ מ´פריז´? נ.ב.: אם כבר מדברים על ´פריז´... אם היו מבטאים את זה Freeze זה עוד היה בסדר (פריזה זה יותר טוב מפריז, אבל לפחות פריז קרוב לשם המקורי)... אבל מי האידיוט שביטא את זה Paris?

roychu

New member
עבדות מחאה קטנה...

כתבנו מוסרים כי יצור, ככל הנראה מכוכה אחר, מרחף בשמי פריז, עיר האורות, וזועק "למה?! למה אקירה? מה הם עשו לי?!" היצור עף במהירות, כפי שניתן לראות בתמונה, אך צלמנו, ק. סאנין הצליח לתפוס תמונה חדה יותר של היצור

roychu

New member
../images/Emo124.gif מהפכה במערכת העיתון!

מר ק. סאנין נתבע על הפרת זכויות יוצרים כיוון שאת התמונה צילם בכלל מר ט. בן-ויגיטה, נער צעיר אשר עובד בשביל מר סאנין בפחות ממשכורת מינימום! תגובתה של המדענית ב. בריף, אימו של בן-ויג´יטה: "בושה וכלימה! הזקן הזה, הוא כבר כמעט אנש אותי בעבר, ועכשיו, הבן שלי...! טום (שם בדוי, השם המלא שמור במערכת) סיפר לי שהוא כינה אותו "ט. בן-מקיטה"

Goggle Girl

New member
בהמשך המהדורה...

הודעה שהגיעה זה עתה מגלה שמר סנין נתקף על ידי עדר נערות צעירות, כולך מעריצות של מר ט. בן וג´יטה המוכר לשמצה. מנהיגת האספסוף, צ´יבי חבושת משקפת צלילה אמרה: "קודם מעוותים את אבא שלו, עכשיו לוקחים ממנו עבודה. מה הלאה? שימוש בפירוש השם שלו?!" לאחר דברים אלו, הצ´יבי הנ"ל תפסה שלט שעימו הפגינו המעריצות, והכניסה אותו אל תוך מר סנין... מהכיוון ההפוך. הרופאים מצפים להחלמתו המלאה של סנין עוד... הרבה, הרבה זמן. בחזרה לאולפן

roychu

New member
תודה גוגל, ובחזרה לאולפן

תגובה רשמית ממר בן-וגיטה פוקססה אלינו זה עתה ע"י עורך-דינו, ג. והאן "למערכת שלום רב, אני, מר ט. בן-וגיטה, מכריז בזאת על התפתרותי ממערכת העיתון, ואני גאה להכריז על עצמי כמועמד לראשות הממשלה בבחירות בקרובות!" הפקס חתום בחתימתו של בן-ויג´יטה ותמונה שלו בלבני נשים, שתוצע למכירה פומבית עוד כ-10 דקות, בכיכר העיר. בחזרה אלייך גוגל, לדיווחים מהשטח.

Goggle Girl

New member
תודה לך רויצ´ו

כן, האספסוף שהיכה בסנין נמצא כרגע בדרכו לכיכר למכירה הפומבית, אך ניראה שישנה בעייה. *הכתבת מסתירה משהו מאחורי גבה* התמונה המדוברת כפי הנאה נעלמה וכרגע מחפשים אותה. ישנן מספר מעריצות שאף התעלפו מההלם. המשטרה מחפשת אחר התמונה. וכעת, אנו עומדים לעזוב את הזירה, כיוון שלכתבת זו יש דברים חשובים יותר... כמו לבהות ולהזיל ריר על תמונה מסויימת שנפלה לרשותי. בחזרה לאולפן. *הכתבת בורחת ממעריצות ששמו לב שהיא זו שלקחה את התמונה* בחזרה לאולפן

roychu

New member
תודה גוגל, ספק עם נראה אותה שוב

תמונות חדשות ממקום הארוע הגיעו אלינו זה עתה. מה בן ויג´יטה הגיע למקום בעצמו, ומחפש אחר התמונה האובדת, שנשלחה כתמתנה לידידתו פ. בת-גוהאן, פניו של בן-ויג´יטה צונזרו כדי למנוע התנפלות מעריצות. תגובתו של מר סאנין: "הדרדק הזה עוד יחטוף ממני מנה!... אלא עם כן הוא יסדר לי משהו עם אמא שלו..." כאן מסתיימת מהדורת החדשות, לילה טוב לצופים בבית, ולהתראות מחר.

king kazabubu

New member
השתגעתם לגמרי?!!?

יש לכם מושג מה הפרסום עשה לבן-וג´יטה המסכן?? הוא נחטף על ידי מישהו. עדי הראיה היחידים שהיו אמרו משהו בקשר לילדה צ´יבית עם משקפי צלילה על הראש. אסור לחשוף כאלו דברים בלי לחשוב על התוצאות. עכשיו הוא נתון לחסדיה. ואלוהים יודע מה היא תעשה לו. משלחת שאורגנה על ידי רב פקד שטן יצאה בעקבות ט. הנער המסכן...

Goggle Girl

New member
מוהאהאהאהאהאה!

*מכתב באותיות גזורות מהעיתון* מר בן-וג´יטה בידי. הוא לא יוחזר עד שלא תובטח לו אספקה שלמה של חלב ועוגיות לשנה. כמו כן אנו דורשים עוד תמונות של הנ"ל בלבני נשים, גברים וטף. תודה

רגערגערגערגערגערגע!

מה זה טום-שם בדוי???????? חכו חכו אני אתבע את העיתון הזה עד העצם! עד מחר אני מבטיח שבכותרות (של העיתון המתחרה כמובן!) יהיה כתוב "האח, הידד! העיתון הידוע לשימצה ´ידיעות דרקון ז´ נפל!" *צוחק צחוק מרושע* האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאההאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאהאההאאההאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאהאההאהאהאהאההאהאהאהאההאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאההאאההאהאאאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאההאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וואו זה היה טוב!!!!

roychu

New member
מהדורה מוגבלת! ידיעה חמה!

ט. בן-ויג´יטה, הנעדר מאתמול בערב, נמצא זרוק בכוכב "ניו-ויג´יטה", כשלגופו גרביוני רשת בלבד, אימו, ב. בריף, יצאה בראש משלחת החיפוש אתמול, יחד עם בעלה ו. וג´יטה, ובתה השניה ב. בן-וג´יטה. הנער נמצא כשהוא מלא באודם זוהר (לפי הניתוחים שנעשו, ככל הנראה אודם צ´יבי מזן נדיר) ועיניו ופיו פעורים. מהעדות של הנער נמסר כי צ´יבית חולת נפש אספה אותו ברחבה הורדרד, הלבישה אותו בשמלה ורודה, וכל הדרך לניו-וג´יטה זעקה "קאוואי!" הטרגדיה של משפחת בן-וג´יטה/בריף נוראית... נספח: מר סאנין מגיב על המקרה: "אילו רק יכלתי לשבת, הייתי מראה לצ´יבי הזאת...!"

Goggle Girl

New member
תגובת הצ´יבי- בלעדי ביותר!

הצ´יבי שלחה מכתב זועם למערכת בו התנצלה בפני מר בן-וג´יטה ומשפחתו, וטענה שכאשר שחררה את הנער, הוא היה בסדר גמור ואף השניים היו ביחסי ידידות, אך עדת מעריצות ניסתה להקריבו למען האדון הרשע, הידוע בכינויו "עיר האורות". היא שוב מתנצלת בפני מר בן וג´יטה, ומבטיחה שתמונות ותיעוד מהפרשייה לא יגיעו לעיתונות. אנו עדיין בחיפושים.

Prophet

New member
חכו שיבוא בוו

הם יקראו לו בה או שרוח הכי מגניב אם יקראו לו תולעת בגלל המראה שלו... XD

למעלה