ע-ר-י-ק-י-ם!

Sid76

New member
מסכים עם חפי

אני מתבייש בעצמי שלא באתי, למרות ששני חברים שלי ניסו לשכנע אותי על לרגע האחרון. אבל הוירוס עדיין לא נכנע.
לדעתי, לארגן ערב כזה פעם בחודש זה בהחלט רעיון טוב. כך לכל אחד יהיה זמן להתארגן ולפרסם גם במקומות האחרים. שבוע טוב לכולם

alpha80

New member
לא ממש נכון.

המסיבה יוחצנה מספיק, עובדה שהגיעו אנשים, לא היה ריק בכלל והיה שמח ואחלה. אין לי בעיה לתקלט כל סוג של מוסיקה לכל סוג של אוכלוסיה, ואני עושה את זה כבר 17 שנים. הפניה היתה לחברים היקרים פה, שכמו שכתבתי - בוכים שאין מסיבות לחברי הפורום, ולא טורחים להגיע למרות שמאשרים את הגעתם אצל רותם ואצלי. אני מבין שיש אילוצים שמונעים מלהגיע, ואין מה לעשות נגד זה. אבל המצב אתמול היה 2 חברי פורום מתוך 15 שאמרו שיגיעו. תודה על הצעתך בעזרה ליחצון, קודם תחזרי מהטיול... מה את מטרידה את עצמך בבעיות האלה...
המסיבות ימשיכו להיות, עם או בלי חברי הפורום. מי שירצה יגיע אורן

ט ו ר ה

New member
../images/Emo101.gifגם אצלי הוא לא נכנע

הוירוס... כמה מרגיז!
אני מקווה שבפעמים הבאות יהיה פצייץ (ושאני אבריא ואגיע כמובן)! מרגיז מרגיז מרגיז אני מקווה שאנחנו לא מתחרים בתכלת.

Ice machinE

New member
ע-ר-י-ק-י-ם! ../images/Emo163.gif

חזרתי עכשיו מהשטיק ועלי לציין לרעה את כותבי הפורום. רותם ואורן מארגנים מקום כדי שאנחנו נוכל לבוא ולשמוע מוסיקה טובה ובמקום לבוא ולפרגן אנשים פשוט עושים את עצמם לא שומעים ולא באים. היינו שם אני ועדי והיינו צריכים לראות את אורן סובל ושם שירים שאני מתבייש בכלל לרשום את שמותיהם בפורום. רותם ניסתה להוציא את המיטב ממני ומעדי אבל פשוט המוסיקה שיתקה אותנו, וזו לא אשמת רותם או אורן, פשוט סוג האנשים שהיו שם בתור הרוב היו כאלה שגלן מדירו היה עושה להם את הערב (שלא לדבר על 3 האנשים השונים שביקשו כל אחד בנפרד את i will survive) אז אתם מבינים את הסבל שהיינו צריכים לסבול. עלי לציין לטובה את אורן שבכל זאת לא נכנע ללחץ הציבורי והצליח להשחיל מדי פעם שיר איכותי
בנוסף אני רוצה להגיד
לרותם על הארגון של המסיבה ולקוות ששבוע הבא היא תהיה מוצלחת יותר...

alpha80

New member
לכל החולים תרגישו טוב

ולמי שסתם לא בא.... חבל לכם, חבל גם לנו ניסינו לעשות משהו מיוחד, כי תמיד בכיתם - למה אין מפגשי פורום, למה אין מסיבות אייטיז איכותיות, למה ולמה ולמה. אז הנה - אירגנו, ואתם הוכחתם מה אתם שווים, מסתבר. אין לי מה להוסיף למה שאסף ועדי כתבו. אני חושב שהם מיצו את הכל. במצב הנוכחי לא נראה לי שיש טעם להתחנן אליכם בכל פעם מחדש כדי שתגיעו. מי שירצה יידע כבר איפה למצוא אותנו. אורן

adiville

New member
גם אני

הייתי נוכחת במופע האיימים הזה של שנות השמונים הלילה...... אבל באמת סאחה על אורן על רגעי החסד הקטנים שנתן לי ולאסף ורותם המדהימה שנתנה את כולה וניסתה בכל דרך אפשרית לעלות את המוראל (גם אם זה כלל לתת לגברים חרמנים ללטף לה את התחת
) אנשים, כל מה שאנחנו צריכים זה שתגיעו ותביאו כל אחד עוד חבר או שניים והכי חשוב - תפרסמו ברבים את הידיעה שיש מסיבות אייטיז מצוינות בשטיק !!! אין לכם מושג לאיזה רמה זה הגיע הערב.... ואם זה ימשיך ככה אז חבל על כל המאמצים של רותם ואורן ולנו לא יהיה איפה להנות מהמוסיקה האיכותית שאנחנו כל כך אוהבים ! אחת ההצעות שעלתה בסוף הערב היתה אולי לעשות את המסיבה אחת לשבועיים-שלושה ואז כולם יוכלו להתאים את עצמם, להזמין חברים ונוכל לעשות רשימת מוזמנים מדוייקת מראש. תבינו שככל שיהיו שם יותר אנשים שבאמת מבינים במוסיקה כך תעלה הרמה. אם לא, פשוט נהיה קורבן לחובבי ה-יורוטראש...... אז תחשבו על זה ! דרך אגב, אולי הלילה שלי לא היה לגמרי אבוד כי במקרה בדרך חזרה עליתי על מונית של נהג צעיר ונחמד וקבענו להיות בקשר....
ואל תתדאגי רותם - נתתי לו הזמנה למסיבה !!!

alpha80

New member
ו...תיקון, ICE MACHINE

לא סבלתי, מאוד נהניתי לראות אנשים שנהנים ממוסיקה, גם אם היא לא לטעמי, הם לפחות הגיעו בלי להבטיח.

turrican

New member
לאלפא ולכל מי שסבל אתמול

חברה אתם נסחפתם. מה הבטיח ולא הגיע?? אני לא אמרתי שאני 100% מגיע וגם רשמתי את זה לכמה חברים פה. וחוצמזה אתה יודע שהפורום זה לא מקום של בליינים. אין מה לעשות, ביום ממש טוב הפורום יכול לגרד 10 אנשים וזה באמת ביום מיוחד שכולם באים + חברים כמו שקרה במסיבה בפרנצ'סקה. אולי עדי צודקת וצריך לעשות את הליין פעם ב-3 שבועות,כי כל שבוע זה טיפה קשה לדפוק נוכחות (לי אישית לפחות למרות שאני חולה אייטיז)

turrican

New member
היי Ice

לא להגזים. אני מצטער שלא באתי. במקום ליסוע למסיבה הייתי במקום הרבה פחות נחמד.בבית חולים "מאיר". לא מבין עדיין לא "הכריחו" את אלפא לנגן דברים שהוא לא אוהב.

DJ Dawn

New member
Ice...

אני יושבת ותוהה אם אתה מתכוון אליי... כי אם כן ואם לא- אולי כבר כדאי שתפרסם את השמות ש"אתה מתבייש לרשום בפורום" כדי שאני או אחרים שכותבים פה נדע אם התכוונת אלינו...

Ice machinE

New member
ענת אני מציע לך לקרוא שוב ../images/Emo163.gif

התכוונתי שאני מתבייש לכתוב את שמות השירים שנוגנו... אני מצטער אם התגובה שלי נשמעה בוטה מדי it was UTI אז
מכל אלה שחשו פגועים
זו לא הייתה הכוונה. בכל מקרה גם אני חושב שלעשות את הליין הזה פעם ב-3 שבועות יהיה טוב (או במילים של לימור, יותר עעעעדיף)

turrican

New member
אבל Ice

שאתה מתכוון כותבי הפורום אז למי התכוונת?. אל תתבייש. אם אתה מתכוון גם אליי אז אני מתנצל ורשמתי גם למעלה את התגובה שלי. אתה צריך להבין שבמצבי אמש לא היה לי שמץ של סיכוי להגיע.

Ice machinE

New member
אני לא מתבייש באף אחד ../images/Emo163.gif

כל מי שהגיע היו לו או לה את הסיבות שלהם וזה מוצדק. כתבתי את זה מקודם ואני אכתוב את זה שוב אני מצטער אם נשמעתי בוטה, זו לא הייתה הכוונה ואני מצטער
יש לי נטייה ל-over reacting לפעמים.
ובנימה אופטימית זו אני מציע באמת לסיים את הדיון על אתמול ולחשוב על הפעם הבאה

turrican

New member
שיר קטן להרגעת המצב רוח בפורום

אני מקווה שזה קצת ירגיע את מי שסבל אתמול במסיבה. השיר מוקדש לעדי,אסף ואורן . וכמובן לכל מי שאוהב את השיר. השיר נקרא Love will tear us apart של להקת Joy Division מהאלבום המשובח Substance .
When the routine bites hard and ambitions are low And the resentment rides high but emotions won't grow And we're changing our ways, taking different roads Then love, love will tear us apart again (4) Why is the bedroom so cold Turned away on your side? Is my timing that flawed, our respect run so dry? Yet there's still this appeal That we've kept through our lives Love, love will tear us apart again (4) Do you cry out in your sleep All my failings expose? Get a taste in my mouth As desperation takes hold Is it something so good Just can't function no more? When love, love will tear us apart again (4) No Love Lost So long sitting here -- Didn't here the warning Waiting for the tape to run We've been moving round in different situations Knowing that the time would come Knowing that the time would come Just to see you torn apart -- witness to your empty heart I need it (3) Through the wire screen the eyes of those standing outside locked in at her as if into the cage of some rare creature in a zoo. In the hand of one of the assistants she saw the same instrument which they had that morning inserted deep into her body. She shuddered instinctively. No life at all in the House of Dolls. No love lost (3) You've been seeing things in darkness -- Running, learning Hoping that the truth will pass No life underground Wasting, never changing Wishing that this thing won't last To never see you show your age To watch the feeling fades I need it​

Ice machinE

New member
1979 ../images/Emo163.gif

שיר עצום אלכס
אחד האהובים עלי. בתור חובב ''12 הנה גם עטיפת הסינגל

טל-יה

New member
כאן השידורים מרדיו בגדד../images/Emo124.gif

והרי החדשות ועיקרן תחילה..... אתמול במוצ"ש נפקדו העריקים מפורום שנות השמונים מהמסיבה. בושו לכם וביחוד את טל-יה איך את עושה דבר כזה? גם כותבת בפורום שמונים וגם לא מראה את זיו פנייך? אבדללללאאק טל-יה.. טוב תקשיבו מאזינים ומאזינות יקרים ויקרות. העריקה הקשישה מודיעה שעקב גילה המופלג ועקב בעיות סידן ועצמות לא עלינו. נבצר ממנה להתפרע ולרקוד וגם לא מתאים לה כבר מועדונים וכאלה. הקשישה אוהבת ז'אנר אחר של מפגשים נו מה לעשות משהו כמו מפגשים של חוגי בית פלמנטרים כאלה עם פרסים והפתעות... נו סתתתתתתתאם. ואני בכלל לא מסתתרת בקופסא אני אוהבת מפגשים אבל זה לא הסטייל שלי כבר אז אפשר לקרוא לי עריקה זה בסדר.. וחוץ מזה מזמן ביימת לא ביקרתי כאן.. כשאגמור לבצע מטלות שהוטלו עליי אז אתפנה אפילו לא קראתי הודעות כאן רק המילה עריקים וגם אייס ובנה מדליק לי פיוזים במובן החיובי של המילה.. אני גם אוהבת לקנות אצלו במחלקה של אייס קנה ובנה... טוב יאלללה אחזור בקרוב.... להשתמע......... ועד הפיצוץ הבא בבגדד על תחנות שידור וטלויזיה אומר לכם אילה ליקקקה.

למעלה