ע-ר-י-ק-י-ם!

שמש27

New member
../images/Emo41.gif אנשים יקרים ../images/Emo41.gif

שלום חברי מועדון פורום שנות השמונים היקרים. קודם כל צודקת טופיט - זה מאד לא נעים לראות את ההודעות החריפות שלכם. אני בטוח שלא לשם כך התכנסנו כאן, ואני עוד יותר בטוח שזו לא דרכינו, בכלל בכלל לא. יש לי כמובן מה להגיד על המסיבה, והרוב לטובה, אבל אני חושב שזה קצת יומרני ולא הגיוני לבסס את המסיבות על חברי הפורום הספורים (לצערינו). כדי להביא כל שבוע אפילו 20 איש - צריך פול של מאה איש או יותר - וזה נתון ידוע. הרי לא הגיוני שכל שבוע יבואו 15 מתוך 15, לא ? אני גם בכלל לא זוכר איפה היו כאן 15 איש שהבטיחו לבוא - אבל זה לא הענין, לא באתי להתדיין על שטויות. אני יכול להגיד על עצמי, שמהמסיבה הראשונה שהייתי בה (זאת שלא נחשפתי לאף אחד חוץ מלאלפא) ועד האחרונה לפני שבוע, תמיד דאגתי להביא עימי כמה שיותר אנשים - ולא רק כדי שיהיה לי יותר נחמד - אלא במפורש ובמוצהר כדי לעזור ולקדם את הפורמט, וכדי להשיב מעט נחת לאנשים (אלכס, אורן, רותם והצוות שלה) שתורמים כל כך הרבה זמן, מאמצים חומריים ונפשיים, כדי שלי יהיה איפה לרקוד ולהנות. לכל אחד כאן ברור שהמסיבה לא קמה לבד ובאה ל"שטיק". לכל אחד פה חשוב הפורמט וחשובים האנשים שמריצים אותו. אין טעם להתלהמות או לשבירת כלים. אני חושב שביחד נוכל לפתור הכל. נשמע שמלצי, אבל זה נכון. תיכננתי כבר בשבוע שעבר לכתוב לאלפא ולרותם בפרטי מספר השגות של המסיבה ב"שטיק" ואני אעשה זאת בזמן הקרוב. בכל אופן, אני כבר מצטרף כאן לדיעה שמסיבה כל שבוע זה עסק לליין עם מאות חברים ולא עם 15, ואף מוסיף שאישית, מוצאי שבת זה מעט בעייתי. אני מבקש מכולם, אנשים מאד יקרים ומיוחדים, להבין אחד את השני, ולהידבר. כי מה נעשה בלי הפורום הזה ?

DJ Dawn

New member
אני יכולה להגיד לך ש...

אני, אישית, לא לחוצה על מסיבות פורום. נחמד שיש מקום שמשמיע אייטיז אבל אני כבר תיקלטתי את המוסיקה הזו ב"לינקס" וגם לא היתה היענות "מי יודע מה" מחברי הפורום... אז לא צריך לקחת ללב. אלפא הוא DJ מדהים (וגם חומד של בחור) אבל כיום מוסיקה מהאייטיז היא מוסיקה שפחות מעניינת אותי מסינת'פופ. פעם/פעמיים בחודש מספיקות לי. הנימה שלך באמת היתה מאוד בוטה, שים לב שמי שמתחייב להגיע למסיבות האלו גם מגיע אליהן וגם יש אנשים שנהנים מהמוסיקה שלנו יצאה מכל החורים- ככה זה עובד. אבל אחרי שהאוויר טוהר- הכול בסדר.
אולי כדאי לעשות את זה באותה מתכונת כמו ה"כומה 2", שם כולם יודעים שיום רביעי הראשון בכל חודש הוא "מסיבת כיתה ד'" ונערכים בהתאם... (ועדיין- אני לא מתחייבת להגיע) ענת.

למעלה